Има и още нещо, впечатли ме това, че е доста умен и си личи. Спомена ми, че е записал да учи доста трудна специалност, свързана с компютри. Точно след този момент, той много ме впечатли. Няколко пъти сме си говорили, разменяли сме си по няколко приказки, не ни се е отдавало възможност да си говорим кой знае колко, тъй като на работа сме на различни места и всеки главно върши своите задължения, много рядко се случва той да върши нещо, което е свързано с моята работа. Преди да ми спомене какво е записал да учи само сме се поздравявали, питали сме се как си и това е било общо взето, като инициатор на разговорите винаги е бил той. Онзи ден се случи нещо много интересно, точно тогава го бяха извикали да върши работа, различна от неговата. Тъй като работим с хора, беше възникнал един проблем, разбира се е неизбежно, тъй като хора различни. Та в тази ситуация той взе отношение и някак си се застъпи и обясни на човека как стоят нещата, най-вече след това, аз го харесах още повече и ме спечели доста.

Препоръчани теми