Звездни компромати - Декември'20

• 244 915
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 675
Никога не бих пожелала на български спортист да изгуби и то на състезание за световна титла!
+1
Има ли български спортист на пангала никога не бих пожелала да падне, ако и да е най-противния човек на света (не, че познавам някой лично, де).
Не забравяйте, че говоренето преди мачове е по сценарий, длъжни са да показват мускули и плещят глупости, това е с цел реклама, напрежение и интерес, аз не знаех, че някой се връзва на тези приказки.
Мача е утре.

Не знам по какъв сценарий е, обаче само нашият се излага така. Джошуа казва "Гладен съм, имам семейство, за което се грижа, това ми е работата...", нищо общо с изхвърлянията на нашия. И каква кобра е той, като е супер муден. В сравнение с Кличко все едно неговите движения бяха на забавен каданс.

# 676
  • Rock & Roll feeling ...
Едва ли, щом не го знаеш. Trollface Стана известен с гнусни перифрази от песни на "Каризма" и "Д2" .
Скрит текст:
В стил "бременно момиче, как ухаеш на аборт" ; "Колко ми липсваш, начин по-който
в чашата ми сипваш."   С тази песен : https://www.youtube.com/watch?v=qGh_EUm0KXw  
И после налегна комерса и се изстреля сред популярните имена. Преди това си беше габровски дришльо, раповиден на глед.

Втори син, браво! Честито! Много ме радват Пипи и особено Илиян. Дано са сплотени, задружни, да се обичат и да дадат добър живот на децата си. Илиян има потенциала и съзнатостта да даде добро семейно гнездо на децата си.
Цитат
Petya, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре дошъл на този свят.
Sparkling Heart
Оправи ми се вкуса след Криско и Пулев.

# 677
Хайде сега и едно момиченце и да уважат и баба Ани. Simple Smile

# 678
И аз това си помислих, че баба АнЯ има само внуци. Всъщност първото момченце на Пипи носи нейната първа буква -  Александър Ill

# 679
  • София
Петя Дикова е ударила джакпота с мъж като Илиян. Такова обожание  към нея... си е за завист отвсякъде.

# 680
Аз Пипи не можех да я трая, но откакто се събра с това момче и си направиха такова хубаво семейство, са ми много симпатични Heart Eyes
Брат ѝ и неговото момиче обаче са ми страшно антипатични.
Жив и здрав да е бебокът! Наистина много хубави думи на Илиян Heart

# 681
  • София
Тази таблица с мерките на Джошуа и Кубрат е стара, позачудих се, като им видях годините. Не мисля, че има място за подценяване.  AJ знае, какво е да подцениш съперник, още го бъзикат, че го е бил дюнерджията. И вчера едва ли много хора са прогнозирали, че ЦСКА ще бият Рома с 3:1.
Криско си е чалгар отвсякъде.
Сладки са ми Пипи и Илиян.

# 682
Е, браво. Да им е честит Илиян.

# 683
Все си мисля, че тия мачове са уредени донякъде, мисля си, че Пулев е трябвало да загуби от Кличко... Така ми е останало като впечатление, и от всичко което се случи преди мача, и от някои неща, които той каза след това...

# 684
Каза, че го е победила боксовата мафия. Смях! Да си беше изиграл цял мач и да падне по точки, разбирам. Ама го биха като маче у дирек. Още в първия рунд беше в нокдаун. Голям смешник. Но пък заради този мач си вкарахме Диемата, явно добра реклама 😂

# 685
Каза, че го е победила боксовата мафия. Смях! Да си беше изиграл цял мач и да падне по точки, разбирам. Ама го биха като маче у дирек. Още в първия рунд беше в нокдаун. Голям смешник. Но пък заради този мач си вкарахме Диемата, явно добра реклама 😂
Божее, с така актуалния в последно време локдаун, нокдаун в първия момент ми се стори като грешно изписана дума...JoyJoy

# 686
А Пипи и мъжът сега как се издържат? Работи ли мъжът й нещо след Гала? Пипи разбрах, че книга за постановката "Секс, наркотици и рокендрол" е написала, но едва ли с една написана книга може да се изкарват доходи.

# 687
Единият е боксьор с изключителна физика, а другия е екс събирач на заеми, на когото Кличко му намести всички чакри. Ако оживее, ще изкара някой лев за салфетки в Плаза.
Скрит текст:

# 688
Веднага откликвам 😁The only one:
Скрит текст:

# 689
Левандовски 😍

Общи условия

Активация на акаунт