Звездни компромати - Декември'20

• 244 938
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 840
Val Kilmer

Скрит текст:

# 841
Втората снимка ми напомни "тез червени домати". Smile

# 842
Не разбирам Ева каква вина има, че някой не е уредил развода си преди да започне връзката с нея.

За танго трябват двама. За извънбрачно танго имам предвид.

# 843
  • In The Middle Of Nowhere
Вал Килмър сега изглежда по-скоро така - https://img.srgcdn.com/e/w:1000/VGlaUDA2b3FGUHBXOVJiN05mRHYucG5n.jpg(снимката е от преди година).

# 844
  • Пловдив
Не разбирам Ева каква вина има, че някой не е уредил развода си преди да започне връзката с нея.
Спокойно можеше да каже не на връзката докато мъжът се освободи.

# 845
Момичета, забравяте страхът на нашият пол - да не останем сами, да не изпуснем този който ни се предлага, защото той може да си избере друга.... А да и тайната надежда да ги променим или да ги разведем успешно, защото... Ами защото искаме точно тях....

# 846
  • София
То по тази логика и аз крия моя мъж, защото не го публикувам в Инстаграм
А защо го криеш? Какво има за криене. И аз не показвам целенасочено- вижте ми мъжа, но чак пък да го крия. Единствените причини, за които се сещам са по- горе изброените- че е женен, стар или дебел и грозен, но финансово красив хахаха. Просто се чудя, не е конкретно към теб всъщност 😊

# 847
А защо трябва да се изтъпанчи в Инстаграм? Че аз дори и такова нямам, че да си покажа грозния и дебел мъж.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:44 от sigma

# 848
Чужди са ми емоции от сорта на "Той е българин, значи се надявам да спечели, щото и аз съм българин" и като вземат някои хора да се гордеят с някви други хора, дето единственото им общо е, че са родени в една и съща държава...

Сега като почне тенис сезонът и се почват същите приказки за Григор,
няма нужда наистина едно и също всеки път, това не е отчетна ....

# 849
Детето на Нели Петкова от дядото ли е, или таткото е друг?

# 850

Тя само търчи подире му по всякакъв начин и напомня за себе си....

# 851
Детето на Нели Петкова от дядото ли е, или таткото е друг?
От дядото.

# 852
  • Благоевград
Има ли някъде снимка на мъжа на Нели Петкова?
Все ми се струва, че съм я виждала с мъж на около нейните години.

# 853
  • Rock & Roll feeling ...
Може ли да направим преглед и кои жени от мед. пространство имат готини/симпатични, под 40, интелигентни и приятни мъже Stuck Out Tongue 
Започвам с Петя Дикова.

# 854
Кактус, твоето предизвикателство се оказа истинска главоблъсканица. Мисля, мисля, но не мога да се досетя за млад, красив и интелигентен до някоя от нашите звезди. Господата със звездни жени или са обвити в мистерия, или пък не са достатъчно красиви и млади... Sad

Общи условия

Активация на акаунт