Звездни компромати - Декември'20

• 244 935
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 855
  • Rock & Roll feeling ...
Стетих се за Николчето и Зейнебчето, но техните мъже, макар не много показвани и сравнително млади, въобще не намирам за готини.
Thinking

И нещо от фейса :
Скрит текст:

# 856
Гледам Елена Петрова при Мон Дьо - ми, много е хубава! като актриса не ми е любимка, но не мога да отрека, че визуално "гали окото".

# 857
А, тя и Елена Петрова от един богат гръцки чичко роди, бях забравила да я включа в списъка си.

На Зейнеб мъжа й освен, че има мазно излъчване, не е и интелигентен. Едвам свързва изречение.
На Николчето мъжа може да приемем, че е хубав и млад, но не знаем дали е интелигентен.

# 858
Елена е много "гальовна", да. Simple Smile Сещате ли се рекламата с косата. За нея е създадена сякаш.

# 859
На мен ми харесваше първият мъж на Мария дамата.Млад и готин, но нямам идея дали е интелигентен  ThinkingНо едва ли щом се е оженил за тази персона. Joy

# 860
Интелигентен и възпитан е.

# 861
И на Деси Банова бившия мъж ми се струва симпатичен и интелигентен.

# 862
Да кажа и аз за Кубрат 😁
Та, без да разбирам от бокс, искрено се надявах да победи. Да, само защото е българин.  От това, което знам за него, като човек не ми харесва (държание, изказ, отношение), но затова не бих желала да е в приятелския ми кръг. Когато е на ринга,  му желая късмет. По същата логика може и Антъни Джошуа да е кофти човек, нищо не знам за  него. Факт е само, че има боксов мач между български боксьор и чужденец. И аз съм подкрепяла българина. И за мен лично това е най-нормално.

# 863
На Малкоданска мъжът ѝ също е млад. За другите качества не знам.
И на Николета всичките 😁 са все млади жребци, ако и да имат iq по-малко от размера на бутонките им.

# 864
Може да си е интелигентен въпреки, че е бил женен за Мария. Тя любовта не пита, пошегувах се.
Някои звезди със своите дубльори:
Скрит текст:
, , ,

# 865
Андреа е на някакви силни антидепресанти, към които тялото все още не се е пригодило. Затова говори така странно. Дали заради кариерата или връзката си, но психиката на тази дама ми се струва адски разклатена. Дано успее да си стъпи на крака защото тя напълно заслужава.

# 866
Мария Илиева винаги си избира млади момчета 😂 но при нея е малко паталогия като че ли
Николета Лозанова може да е всякаква, но аз с дебел дядка, или някой Шиши не съм чувала да е била. И Валери и Николай, и този Жоро главата са млади, добре изглеждащи момчета. (McKitty мислим еднакво 😂)
Златка Райкова също - Павел на Преслава, ММА боеца, Благой

# 867
Оо Златка особено с куката беше много красива....такъв левент.

# 868
  • Русе
Може ли да направим преглед и кои жени от мед. пространство имат готини/симпатични, под 40, интелигентни и приятни мъже Stuck Out Tongue 
Започвам с Петя Дикова.

Антония Батинкова Simple Smile Всъщност, не знам дали Деди Батинков е под 40, но не е много възрастен.

# 869
Някои дядковци май са за предпочитане пред Главата, Павел, Багата...

Общи условия

Активация на акаунт