Звездни компромати - Декември'20

• 244 617
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 2 115
Нещо от сорта,че не могат да решат нищо,защото проблема е,че имат дете..

# 2 116
Нещо от сорта,че не могат да решат нищо,защото проблема е,че имат дете..

Не, не е така. Каза че защото имат дете са длъжни да мислят, че ако сега има 200 лв разходи след, 5-6 г ще са много повече, че имат отговорност към него.
А оня вика- еееее,  то до гимназия има много време,?? 🤪

# 2 117
А в коментарите масово жените плюят Алекс 🤪

# 2 118
Плюят, защото в коментарите дамите са масово в диапазона 20-30 години. Около 40 няма да я плюят, като мине хайп-ът от годеж, сватба на мечтите, детенце, две и когато се усетят, че не всичко, което хвърчи се яде... И че си е друго да си имаш нещо за теб и децата, особено ако си го изработил.
Репортерчето може да носи и от 100 кладенеца вода, дано и следващата му да има фацата на Александра, за характер не мога да коментирам, не ми в в къщата. А тя ще порасте и ще поумнее, вече е тръгнала да се усеща.

# 2 119
Вчерашният рожденник Джо и "празненството по случай рд

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 120
  • Rock & Roll feeling ...
Даниел ми е противен като "журналист". В един от репортажите вижда, че едно момче, категорично няма време и желание за "интервю" и той го гони с думите :  " Брат, с тая брада като те гледам, смятай как си отзад ( космясал) "  И избухва в хилеж.
Цитирам по памет.  Ми дори не е смешно...

Но в клипа с публичното им изясняване тезите му за семейството ми допаднаха.
Може наистина да е от възрастовата разлика.
Алекс категорично не ме кефи.

# 2 121
Плюят, защото в коментарите дамите са масово в диапазона 20-30 години. Около 40 няма да я плюят...
Аз съм на 42 г. и съм на страната на Даниел (въпреки че по принцип не го харесвам). Не може да градят планове за нещо, да събират пари и в един момент един от тях да каже, плановете остават, ще го вземем, но само на мое име. Това не ми се връзва със никак с думата семейство.
Ако от самото начало са се били разбрали всеки да си е отделно е друго. Не харесвам този тип отношения, но поне са ясни и точни.

Едно не може да им се отрече, добре си осребряват компроматите Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 22:12 от Не се сърди, човече

# 2 122
Преди време Даниел Петканов репортерстваше  "А на бас"-пълна простотия. И там с него движеха две звИзди .Едната -черната,ми се явява в Инстъграм. И не мога да разбера като каква звезда се изявява сега.

# 2 123
Не съм го гледала видеото, ама Даниел това, с което се е занимавал, вече не може да го върши, т.е. трябва да започне някъде от нулата нещо начисто, ако иска да изкарва някакви пари. Работата му беше да се прави на улав и щур младеж, който си говори свойски със студентите и младежите, да прави магарии и пр. Аудиторията му беше основно от млади хора, само че те не биха гледали някой чичко, който се прави на техен набор, и не може да им влезе в тона и начина на мислене. И ако до някаква степен е простимо и симпатично някой младеж да се хвърли да целува и прегръща непознати млади момичета по улицата, да прави маймунджилъци и да навлиза в личното, то от някой оплешивяващ чичко над 30, подобни изпълнения изглеждат доста долнопробно и гадно. Все едно дядо Стефчо да се хвърли да целува 20-годишни студентки, да пуска език на пкеймейтки и да прави магарии. Тоест, той с тази си работа е приключил, и няма как да я върши. Последно при Милен Цветков просто пускаше разни клипчета от вибокса и се хилеше сам. Все си мислех, че по милост е прибран при Милен и едва ли някой друг ще му плаща да пуска клипчета. Като инфлуенсър също няма какво да покаже извън семейството, никой не се кефи на дърти "луди репортери", и вероятно много добре го знае.

Той няма изгледи за стабилни доходи до момента, а сигурно и по-зле ще става. Алекс от друга страна е в пика си и печели добре, ама все пак едва ли толкова, че първо общ апартамент да купува, че след това неин. Най-вероятно ще има късмета да изплати само един, преди да секнат парите. И аз бих бързала да купя при това положение, като знам, че мъжът е безсперспективен финансово, мързелив, че и обича да си се поглезва от спестяванията, топейки ги. Ако изчака още, Петкан е способен да си купува коли и телефони, докато един ден и при нея зазлеят нещата и тръгне да я обработва, че нямат пари и  по-добре да си живеят от спестяванията, които са главно нейни, докато им потръгне пак. Той си е спокоен, че винаги ще има къде да живее в някой от имотите на родителите си, тя да му мисли. Като добавим и разните му истории с куфарите и пр., винаги бих имала едно наум, че едва ли ще заедно, докато смъртта ги раздели, и бих гледала да се подсигуря.

# 2 124
Тя е глупава, че се върна при него. Явно е добър манипулатор.

# 2 125
Джулиана Гани..... Малко се е престарала... 🤨😂
Скрит текст:

# 2 126
Това е новия дигитален модел Джоган. Smile

# 2 127
Хаха, тия вече съвсем нямат връзка с кораба-майка.

# 2 128
Галерия с празнични звездни снимки
https://momichetata.com/zvezdi/31-miga-ot-praznicite-na-zvezdite

# 2 129
На тази снимка Джулиана прилича на Енджи Касабие.

Общи условия

Активация на акаунт