аборт - вакуум

• 393 419
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 105
az mislq che si oshte mnogo mlada za da vzimash sama takiva resheniq sled kato bashtata na bebeto ne e do teb v takaf truden moment po dobre napravi abort jivota e pred teb. shte namerish choveka ot koito shte iskash da imash deca.najivei se i togava napravi takava vajna krachka v jivota si !uspeh i pishi kakvo shte reshish

# 106
Ако все пак решиш да го направиш-най-важното е да си намериш добър лекар!

# 107
Здравейте
Пише Ви едно отчаяно момиче на ръба сам дали да направя аборт или не.
Сама съм родителите ми винаги ще са до мен, но не съм сигурна дали искам да оставя детето си без баща за цял живот. Като премисля и осъзнавам че по доброто решение е да направя аборт не знам помогнете ми ще се побъркам, а и все пак съм едва на 20 години. С приятеля ми "ако може така да се нарече се разделихме".
Ако искаш пиши ми на ЛС·Бих искала да те питам нащо важно·

# 108
Здравейте отново много Ви благодаря за съветите. Съжалявам че толкова се забавих с отговора, но просто нямах възможност да пиша. В крайна сметка се реших и го направих, мисля че ще е по добре и за мен и за бебето. Надявам се да съм взела правилното решение.

# 109
И аз направих аборт  Cry Човек си мисли, че такива неща се случват само на другите, но ето че се случи и на мен. Точно, когато започнах да си мисля, че имам проблем със забременяването и се оказа, че съм бременна. Бащата, с когото сме от 5,5 год. заедно беше против и аз след много размисли реших да направя аборт, против волята си. Чувствам се виновна и съм в депресия newsm50

# 110
Дано все още да следите темата PraynigПреди три дни направих аборт по желание.Имах кървене веднага след манипулацията и спря още същия ден,нямах болки.Изписаха ми антибиотик Клиндамицин-MIP и Ясмин.Но от снощи ме боли когато ходя до тоалетна по малка нужда.Това нормално ли е или правя някакво възпаление.Прегледа ми е след един месец и се моля всичко да е наред.

# 111
здравейте,днес вав 17;30х направих аборт-вакуум вав 7-мата седмица по мое желание и вапреки 4е бременноста беше савсем нежелана до преди малко не сам спирала да плача,заштото се чувствах наистина ужастно.упоиката неможа да ме хване(палната упоика) и се наложи да увели4ат дозата значително,в последстжие от което когато се сабудих се чувствах ужастно не можех да се изправя да седна а да не говорим да си стапя на краката,беше ми много зле и си поварнах жлачката,което беше наистина отвратително,доктора каза да му се обадя утре,за да ми изпи6е някакжи антибиотици,за6тото изоб6то не бях вав састояние да осазная какво ми говори.кравотечението ми е започнало от там и мед.сестрата ми каза че то би трябвало да протече като месечният ми цикал.бих желала да попитам,след предозировката на упоиката и малко позакаснялото приемане на АБ биха ли могли да се получат някакжи усложнения и колко врема след аборта енормално да ме боли стомаха.не сажсем болка а по скоро нешто като напрежение ниско долу Cry

# 112
Здравейте
И аз направих аборт по желание преди 4 дена. Бях в 5 г.с. Няма да се оправдавам и да изброявам причините за това ми решение. А и все още мисля, че направих правилния избор.
Въпросът е, че имам проблем и бих искала да попитам дали и някой друг тук е изпадал в подобно положение. Имам кървене, което знам, че е нормално поне до 10-я ден. Но имам и болки в долната част на корема и точно те ме безпокоят. Понякога са доста силни, а понякога изобщо ги няма. В понеделник ще отида на гинеколог, но до тогава... много бих се радвала, ако някой сподели мнение.
Благодаря

# 113
  • somewhere over the rainbow
Мисля, че няма проблем. Все пак е направено нещо  противно на естествената ни физика и не може да се очаква всичко да е ОК от раз. Но най-сигурно ще ти кажат на контролния преглед. Peace

# 114
Благодаря много! Все пак е някакво успокоение Simple Smile Надявам се всичко да ми е наред

# 115
Здравейте момичета.Аз също минах през това да загубя бебето си. CryБях в 10г.с.когато бебето спря да се развива и се наложи аборт.След него ми кървеше 2 седмици и няколко дена.Мина първия цикъл след аборта и сега на 24 февруари трябваше дами доиде но неидва.Само дето от 4 дена ми прокапват по 2 капки но не кръв а кафеникаво.Незнам какво е това и какво да правя. newsm78Някои били ме посъветвал,и имали жени на които така им сее случвало.Гинеколожката ми ми каза да се пазим 6 месеца но ако забременея по рано проблем лие?Моля ви посаветваитеме.Благодаря ви предварително

# 116
Не знам колко голям проблем е ,всеки организъм е различен.Но след като са ви казали да се пазите ,защо не го направихте ,проблема е в това ,че матката не се е възстановила от интервенцията

# 117
Благодаря ви за отговора.Аз неказвам 4е несе пазим,но съм чела други коментари на жени, които пишат че чакат 2-3 месеца и започват опитите.Затова исках съвет и от вас.  Grinning

# 118
Имах  спонтанен аборт преди първото ми дете.Пазихме се 6 месеца ,след това посетих отново гинеколога си и когато ми каза пробвайте отново,забременях веднага.По добре изпълнявай каквото ти казва лекаря,че да няма пак проблеми.Знам че е много тежко и че нямаш търпение,но по-добре следващия път всичко да е сигурно  bouquet

# 119
 Благодаря ти за съвета.Може би желанието ми за бебе надделява, и затова нямам търпение да забременея и неми се чака 6 месеца.Но ще послушам както теб,така и гинеколожката ми да поизчакаме.Притеснявам се дали и аз толкова бързо ще мога да забременея,защото съм чела коментари на други жени,които не са могли толкова бързо да забременеят след аборта.Но времето ще покаже.А след аборта имашели проблеми с цикъла?Благодаря ти още веднъж  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт