аборт - вакуум

• 391 396
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 1 050
# 1 051
Здравейте!Никога не съм си представяла ,че ще ми се наложи да посетя такава тема.Но много се надявам да откирия някого тук...Аз съм майка на едногодишно детенце и преди 1 месец направих аборт по желани.Съжалявам безкрайно много и не знам как да продължа живота си.С моят съпруг трудно се сдобихме с дете ,минахме през тежък път за да стигнем до това щастие.Когато разбрах ,че съм бременна отново не можах да повярвам ,бях много щастлива,а съпругът ми беше със смесени чувста(поради малката разлика и това ,че се справяме напълно сами ).Наложи се да му давам кураж и да му обяснявам ,че всичко е наред и ще се справим заедно ,а малката им разлика ще бъде прекрасна .Въпреки това щастието ми беше голямо ,но един ден получих леко зацапване и побързах да отида на преглед.Там ми казаха ,че са близначета.Разплаках се още в кабинета,знаех какво ще кажи съпругът ми...Прибрах се и рухнах,не бях сигурна какво да кажа ,как да го кажа ,какво да мисля ....много се уплаших.Съпругът ми беше категоричен ,че не можем да се "закопаем така ",това бяха неговите думи.Обясняваше ми ,че имаме дълг към детето ни и трябва да сме адвкватни , стабилни и отдадени на него.Че бремеността с близнаци е трудна и да гледаш голямо бебе с още две малки е невъзможно в нашата ситуация.Говорихме,говорихме и така на сутринта отидохме в болницата.Бяхме всички заедно ,дори с детето понеже няма на кого да го оставим.И така направихме най-ужасното нещо ,най-голямата си грешка.Но от тогава вече месец аз съм половин човек.Вината ,срамът ,съжалението и болката ме съсипват.Чувствам ,че предадох себе си като човек и като майка .А за тези малки душички които дойдоха при мен не спирам да мисля ,къде ли са отишли ,дали знаят ,че безкрайно ги обичам и съжалявам много.Дали ще ми простят...Боли ме и за  всички онези хора които мечтая за дете (от които и аз бях част ) ,а аз се отказах от моите.Съжалявам ,че не ги защитих и ме беше страх ,че не бях твърда и непоклатима с отговор -Не.Как да продължа да се радвам на живота като знам какво направих.Как да гледам детето си без да изпитвам тази вина.

# 1 052
Някой запознат ли е аборта с вакум до коя седмица се прави ? Имат съмнение за кухи яйце и ме викат след седмица за контролен. Тогава ще съм 7г.с и 4д, чета че повечето го правят в 5-6 седмица. Лекарката ми каза,че ако се наложи аборта с вакум е по-добрата опция от медикаментозния.

# 1 053
Някой запознат ли е аборта с вакум до коя седмица се прави ? Имат съмнение за кухи яйце и ме викат след седмица за контролен. Тогава ще съм 7г.с и 4д, чета че повечето го правят в 5-6 седмица. Лекарката ми каза,че ако се наложи аборта с вакум е по-добрата опция от медикаментозния.

При мен го направиха в 9.г.с !

# 1 054

Благодаря за отговора !

# 1 055

Благодаря за отговора !

След 3 месеца забременях отново и вече съм в 35г.с ! Успех желая да чуете пулс и всичко да е наред .

# 1 056
Здравейте, някоя правила ли е вакум аборт е Св. Георги Пловдив ? Интересувам се колко дена е престоя, предполагам че искат да се нощува там ?

# 1 057
Не съм правила аборта в Пловдив,  а в Ямбол.
До колкото не знам никъде не се остава да се нощува. Пускат те веднага ,щом излезнеш от упойка

# 1 058
Не съм правила аборта в Пловдив,  а в Ямбол.
До колкото не знам никъде не се остава да се нощува. Пускат те веднага ,щом излезнеш от упойка

Благодаря !

# 1 059
За дамите от пловдив, в Умбал Св. Георги когато е по медицински причини аборта се нощува 2 вечери в болницата. Иначе самата процедура е кратка, след упойката до 30 минути си адекватен. Аз имах лека болка и нормално кървене. Днес вече болка няма, слабо кървене. Може би ако си платиш за аборт по желание те пускат същия ден.

# 1 060
Някоя ходила ли е в клиниката на д-р Домусчиев, как протича процедурата, след това мога ли да кърмя отново бебето?

# 1 061
Здравейте , някои знае ли как протича аборт в Селена и колко струва

Общи условия

Активация на акаунт