ОСМИ клас 2020/2021 - Малко зима, сняг студен, в ОСМИ КЛАС сме вече ДЗЕН!

• 23 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Бисе, прекрасно джудже сте сътворили! Поздравления!
Много, много ми хареса! Heart Eyes

# 76
  • София
Бисе, златни ръце имаш Simple Smile

# 77
  • София
Леле, Биси!
Разкош! Heart Eyes

# 78
Мерси за новата тема.
Кога ще Ви чета, не знам, нямам време, но се записвам, за да не Ви изпусна съвсем Smirk

# 79
Бисе,
Много е готин “младежът”😄
Сега чакаме женско джудже и тумба деца джуджета. Абе цяло фемили😄

# 80
Особено наборът толкова хубави неща изработваше преди време...

Аааа препарираната рибешка глава, кой не я помни. Жестока беше. Озъбена и със сини очи.

# 81
Бисе,  страхотни сте!!
От къде купувате очите и плата за брадата?

# 82
  • София
Официално децата докога са ДО и откога излизат в Коледна  ваканция? Не успявам да открия точна информация, докога ще учат и откога са пак на училище.

# 83
Официално децата докога са ДО и откога излизат в Коледна  ваканция? Не успявам да открия точна информация, докога ще учат и откога са пак на училище.
На 21.12 са на училище в ДО. От 22.12 до 3.01 са коледна ваканция.

# 84
  • о`майна лунна нощ е
....
С ориза става като онези възглавнички за път със ситните топченца. Винаги ми е било притеснително да не се разшие и това нещо да не се разпилее навред. Предпочитам пух и аз. Като се натъпче добре, ще стои изпънат човекът по шевовете - като войник! Laughing

Ооооо, всякакъв пълнеж от готварски материали, предизвиква хладнокръвието ми. Разказвала съм ви тук неволите наборни, когато взриви в ръцете си ръчно изработената от него антистрес топка, пълна с брашно. Едва отърва кожата от ликвидация. Спаси го това, че стана, докато имахме гости и сестра му изхвърча със скоростта на светлината да прахосмучи белия облак, който полепна в радиус от няколко метра.

# 85
  • София
На 21.12 са на училище в ДО. От 22.12 до 3.01 са коледна ваканция.
Мерси много, тоест ако не броим 21-ви понеделник, реално след 18-ти са почивка до трети.

# 86
  • о`майна лунна нощ е
То няма какво да го броим. Все ще намерят начин да не връщат децата в класните стаи за един ден. Това ще си е откровена тъпотия. Я спортен празник пред монитора, я дистанционно, я кой знае какво. Накрая просто ще променят заповедта и ще решат въпроса кардинално. Децата няма да са в клас на тази дата

# 87
  • софия
Бисе, като от магазина е. Не мога да повярвам, че сте го направили (в смисъл, че е много хубаво, а не че не вярвам Simple Smile)

# 88
То няма какво да го броим. Все ще намерят начин да не връщат децата в класните стаи за един ден. Това ще си е откровена тъпотия. Я спортен празник пред монитора, я дистанционно, я кой знае какво. Накрая просто ще променят заповедта и ще решат въпроса кардинално. Децата няма да са в клас на тази дата
На 21.12 официално са си в ДО, няма за какво да мислят план да не ги връщат.

# 89
  • о`майна лунна нощ е
Права си.

Общи условия

Активация на акаунт