Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~205

 • 16 651
 • 461
 •   1
Отговори
# 150
 • Мнения: 34 221
Здравейте,момичета!Честит Йордановден!Честито на именниците! Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Ани Hug

Нова актуализация от Аслъ в ИГ....
Желая ви лек и хубав ден! HugTwo Hearts

# 151
 • Мнения: 35 652
Злати Hug
Не ми харесва кученцето на Аслъ, ама тя като си го е харесала да й е живо и здраво!
Днес моя внук има имен ден - да се почерпим за негово здраве

Скрит текст:
Да ви е сладко Hug


# 152
 • Мнения: 34 221
Ани Hug,Честит имен ден на внука!
Да расте здраво,умно и щастливо дете за радост на всички вас!
Благодаря за почерпката! Wine GlassTropical Drink

Скрит текст:

 
и за баба...Познахте ли актрисата? Wink Сезин Акбашоoулларъ,която игра с Еркан в ''Памуковата принцеса''!Влиза в сериала ''Пробуждане на великите селджуци'',в ролята на Зюбейда хатун!

Скрит текст:
# 153
 • Мнения: 35 652
Добро утро Hug
Декември и януари са наситени с празници, които идват, за да ни напомнят, че любовта, разбирателството и добротата са нашите спътници в живота Heart
Днес е Ивановден - честито на именниците, да са живи и здрави и много щастливи HeartFlowers Four Leaf CloverВесел празник Hug Здраве, късмет и любов в душите ви

Злати благодаря за поздравите за имения ден на моето слънчице Hug Днес твоята внучка не е ли именничка....Thinking

Благодаря за инфото относно участието на Джерен от Памуковата принцеса в рейтинговия сериал.Идва студ, дано да унищожи вирусите Hands Pray

Хубав празничен ден Hug

# 154
 • Мнения: 34 221
Здравейте,момичета!

Ани Hug,така е,днес моята внучка е именничка! Simple Smile
Скрит текст:
Сватята е Йорданка и вчера имаше ИД,но дъщерята взеха само първата буква ''Й'' и записаха внучката Йоана.Така,че нейния ИД е днес-на Св. Йоан Кръстител.

За нейно здраве се почерпете...Kissing HeartTwo Hearts
Скрит текст:


нова снимка с Еркан,пусната на 05.01. във ВК


интересни колажи са направили на млад и в сегашна възраст на Еркан...

https://www.instagram.com/p/CJqqqZejeSA/

Желая ви приятен слънчев,зимен ден! WinkHugFlowers Four Leaf Clover

# 155
 • Мнения: 35 652
Злати да ти е жива и здрава внучката, да е много щастлива и много обичана и да носи с гордост името си
Нека да расте здраво и обичано дете, да сбъдва мечтите си и да има всеки ден поводи да се усмихва

Скрит текст:


И за бабаВесел празник Hug

Все още Стар тв не са определили датата за премиерата на "Дълго те чаках".... Не разбирам защо все още се бавят, след като първи епизод вече е заснет....Дано изчакването да е от полза за сериала Hands Pray

Хубава вечер на всички Hug

# 156
# 157
 • Мнения: 34 221
Добър ден! HugHeartАни Hug,благодаря за пожеланието! Two Hearts

Лу HugTwo Hearts

Честит Ден на родилната помощ и Бабин ден!
Скрит текст:


Фотографът на сериала '' Дълго те чаках“ сподели снимки с Йозджан от снимките в пустинята.Nature Sunrise


Приятен следобед! Flowers Four Leaf Clover

# 158
 • Мнения: 35 652
Добро утро HugЗлати, Лу Hug
За мен Бабин ден си е на 21 януари, но пък сега има два празника.....
Късно снощи срещнах във фейса интервю с Хатидже Шендил....
Исках още снощи да го споделя, но фарума на работеше.....Хатидже Шендил, за списание “ Re Touche”

През 2015 г. актрисата се омъжи за известния продуцент на една от водещите продуцентски компании Tim’s & B Productions - Бурак Сагяшар, след което роди първото си дете Джан , през 2017 година.
Тя има гарванова коса, висок ръст, естествена красота. Тази талантлива актриса се гледа с възхищение от много зрители. След дълго отсъствие от екраните, актрисата се завърна на екраните с историческата поредица на канала TRT 1.
През това време актрисата се ангажира да инвестира в себе си, развивайки актьорската си игра, отгледа прекрасен син. Актрисата участва и в различни благотворителни фондации. В момента актрисата създава и организира фонд за помощ и подкрепа на деца със SMA (гръбначно-мускулна атрофия), призовавайки всички нас да бъдем по-чувствителни и отзивчиви към тези деца и техните близки.

 Сигурно имате късмет да сте едновременно красиви и талантливи. Разкажете ни малко за себе си, как станахте актриса? Сами ли избрахте тази професия?

 Вярвам, че талантът не е някакъв инцидент или късмет, а нещо, което ни се дава от раждането. Погледнато от хуманистична гледна точка, това зависи от красотата и почтеността. За мен това е психологически трансфер и натрупване. Що се отнася до късмета, тази концепция е донякъде отличителна и нещо друго. Късметът е резултат от някои усилия и не е обвързан с таланта на човек. За да комбинирате тези три фактора, трябва да работите упорито и упорито. Пътят на кариерата е състояние, движено от действие и за да постигнете нещо, трябва да направите нещо. Това е такава професия, че от самото начало знаете дали можете да го правите или не, тоест ще го усетите вътрешно и ще го следвате.

 Играли сте в много телевизионни предавания и сте имали много партньори, сигурен съм, че ви е трудно да отделите някой от тях, но определено имате проект, който заема специално място, например, който се превърна в повратна точка в кариерата ви, кой мислите?

 Всеки от тези проекти добавя нови истории към личността ми като актриса, защото с помощта на всеки от тях Хатидже се развива в актьорството, променя се и расте. Всички те по пътя на актьорската кариера бяха повратни точки. Всичките ми партньори, с които играх, са ми скъпи.

 Как се съгласихте да играете в серияла “Великите Селджуци “ . Какво повлия на избора ви да играете в този конкретен проект, защото отдавна не сме ви виждали на екрани?

 Може би отдавна не съм се появявала на екраните, точно толкова, колкото ми бяха необходими три години с Ян. През този период от време не изпитвах никаква отговорност към работата си. Напротив, от себе си мога да кажа, че прекарах този период доста ефективно. По време на пандемията се запознах с проект, в който основата на сюжета се състои от историческа реалност, освен това, като участваш в такъв проект, получаваш съвсем различно преживяване. Мислейки, че от това ще излезе нещо вълнуващо и интересно, решихме да преговаряме с продуцентската компания Aklı Film. Докато изследвах събитията от XI (XI) век, бях много заинтересована от развитието на този период в областта на изкуството, философията и астрономията, както и от събития, касаещи жени, които надхвърлиха нуждите на онова време, които също имаха думата в управлението на силна държава.

 Какви други силни исторически персонажи бихте искали да играете, които са известни не само в Турция, но и по целия свят?

 Бих искала да изобразя история за жена Амазонка. Както знаете, амазонките са създадени по нашите земи.

 Поредицата - Пробуждане. Великите селджуци в момента е един от най-успешните проекти. Как се чувствате въплъщавайки на екрана исторически характер от онова време?

 Абсолютна върховна концентрация и цялост на духа и тялото. Силата на нашата атфосмера се захранва от реалността на нашите герои. Има жестове и стилове, типични за хората от онова време. Силата винаги е в центъра на вниманието. Интелигентността и смелостта излизат на преден план, душата в героите и в света носи много отговорност. Играта по проект от онази епоха беше вълнуваща, вълнуваща и също страхотно изживяване за всички нас.

 Какво можете да кажете за вашия герой Terken Hatun? Какво общо имате с нея?

 Terken - е една от най-силните жени на световната сцена. Тя черпи сила не от мъж, а от ума и смелостта си. За мен всъщност няма значение дали имаме общи черти на характера с нея, тъй като дори не съм ги търсилa в себе си.
Напротив; Доколкото знам, за разлика от мен, в моята Terken няма познати емоции и провокативни действия и това ме завладява и вълнува още повече.

 Дълго време не се появявахте на екраните, мисля, след раждането на сина ви? Как се справя момчето , на колко години е сега? Ще тръгне ли по стъпките на родителите си и ще стане ли актьор като теб, мислиш ли?

 Както всички деца, той преминава през труден период и вярвам, че го преодолява. Не мога да кажа каква професия ще избере за себе си, но се опитвам да направя всичко, за да стане хуманист, чувствителен и отзивчив, както и честен човек.

 Съпругът ви Бурак Сагяшар, можем да кажем, че е напуснал актьорската професия, въпреки това всички очакват съвместен проект от вас. Има ли планове за подобна работа в бъдеще?

 Бурак обича да работи в различни области на производство и създаване на проекти. В нашия дом е състояние на чувство на единство и сплотеност. Принципите, които той донесе, са доминиращи в нашата професия. Ние вярваме в многопосочността. Ние сме двама души на различни позиции, които задават много въпроси и търсят отговори на тях. Дали ще имаме съвместен проект в бъдеще зависи от житейските обстоятелства.

 Трудно ли е да бъдеш щастливо женен, да имаш дете и в същото време да се занимаваш с актьорска професия, как мислиш ?

 Вярвам, че семейният живот за мен е област, в която ми липсва нещо , но се опитвам да успея навсякъде. Това е място с вътрешни семейни разправии и с повишен контрол. Това са такива емоции, че може да не успея да им се наситя. Място, на което се опитвам да балансирам и в същото време да бъда и майка, и съпруга, а също и да бъда успешен човек. Това е мястото, където съм разкъсана на парчета, опитвайки се да направя всичко перфектно и перфектно и където се опитвам да дам всичко от себе си.

 Какви ритуали за красота спазвате?

 Доколкото познавам себе си, здравословното хранене е мой приоритет. Освен ежедневните ритуали, спортът е неразделна част от живота ми. Винаги се грижа и за лицето си.

 Как се отнасяш към модата? Следите ли я?

 Харесвам посланията на модата чрез жените и също така обичам да възприемам модата не според тенденциите, а чрез развитието и промените в тенденциите.

 Какъв според вас е незаменимият аксесоар на жената?

 Мисля, че нейният аромат е специален.

 Каква домакиня си, влизаш ли в кухнята, ако да, какво ястие можеш да приготвиш вкусно?

 Наистина ми е приятно да прекарвам времето си у дома със семейството си. Когато е възможно, когато имам време, с Джан приготвяме отлични ястия в кухнята. Готвенето на любимите му бисквитки, както и събирането на една голяма маса със семейството и приятелите ми това е , от което получавам голямо удоволствие.


Хубав да е първия почивен ден за тази година Hug

# 159
 • Плевен / София
 • Мнения: 14 580
От мен закуска 😉

Хатидже прави хубава роля в ПВС....

# 160
 • Мнения: 34 221
Здравейте,момичета! HugАни Hug Гости Hug,благодаря за кафенцето,закуската и преведеното интервю! Two HeartsRevolving Hearts

От последните снимки ми се струва,че Хатидже си е правила корекции по лицето,особено в устните....


от фотосесията за сп. Retouch Mag...


още снимки на линка...https://vk.com/feed?q=%23sevdaerginci&section=search&w=w … ll-172847911_8517

Желая ви хубав ден,въпреки лошото време! Nature Sweat DropsNature SnowflakeNature Snowman

# 161
 • Мнения: 4 486
.

        Здравейте, момичета!

        Благодаря за интервюто, за снимките, както и на тези с вкусни кафета и закуски!

       Злати, нещо неосъзнато ми се мерна в мозъчето, но като прочетох твоето впечатление се съгласих с теб!  Устните едно, но без редовни освежаващи процедури Хатидже не би изглеждала така. Не е в първата си младост, все пак. А и съпругът й беше по-млад от нея нали?

       Хубава, снежна събота и неделя!

# 162
# 163
 • Мнения: 34 221
Здравейте,момичета!Криси Hug Лу Hug

Приятна неделя! HugFlowers Four Leaf Clover

# 164
 • Мнения: 35 652
Добро дъждовно януарско утро Hug
Кафето е готово CoffeeЗлати, Гости, Криси, Лу  прекрасни сте Hug

Вчера
Скрит текст:
Имах много дълга онлайн среща с моята дружка от щатите и се объркаха всички планове за денят ми....но пък ми беше много приятно....И двете имахме нужда от тази среща....

Все още няма нищо ново на страницата на Стар тв относно сериала "Дълго те чаках"...Нямам идея какво се случва....Thinking

Виждам Злати е сложила нови снимки...а гръцките фенове правят колажи.....Ще чакаме.....Дано забавянето да е за добро Hands Pray

Да си пожелаем хубав и спорен ден и успешна нова седмица Hug

Общи условия

Активация на акаунт