E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~205

• 37 682
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,момичета! Hug

Бризче Hug,благодаря за преведения фрагман и на екипа за епизода! Two Hearts

Ани Hug Гости Hug Лу Hug

Ирем днес е рожденничка!Здраве,щастие и успехи й желая! Flowers Four Leaf CloverFlowers Bouquet

от официалната страница на сериала честитят РД...

поздравление и от Йозджан
''Днес е рожденият ден на Ирем. Палава на снимачната площадка,
моят партньор с прекрасно сърце. Приятни и щастливи години ”.

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 11:21 от Zlatina3

# 271
Нека и е честит  РД, но много не ми допада като образ с тази издължена несъразмерно шия и безжизненост. Просто не я харесвам.

# 272
Честит рожден ден на Ирем - Айлиз BalloonBirthday
Желая й здраве и щастие HeartFlowers Four Leaf Clover

Злати, Вики
Хващам се, че правя сравнение...как Аслъ, би изиграла някоя сцена, като Айлиз...
Надявам се, рейтинга да ни даде възможност да свикнем с актрисата....

Вики - има актьори и актриси, които не харесвам, но въпреки това съм гледала сериали с тяхно участие, заради историята, която се разказва....или заради другите актьори....
Най-интересен е случая с една млада актриса, която е много красива, но не съм очарована от играта й....И по една случайност се загледах в един сериал излъчван по ДФ в който тя играе главна роля...продължавам да не я харесвам...., но гледам сериала....

Един колаж от рускините.....

PS

Допълвам си поста, защото никой не е писал след мен и да не нарушавам правилата...
Набързо....
Изгледах епизода с български превод и отново благодаря на Бризчето и екипа за бързия превод....
Дори да го бях изгледала с руски превод, усещането нямаще да е същото....различно е да се гледа на що годе разбираем език и на матерен...
За мен историята е интересно...Струва ми се, че романтиката не е на преден план, а драмата....В спомените на Кадир с последния разговор с баща му, се говори за съдбата и за предопределението.......Линията на съдбата се наследява...И Кадир е наследил тази съдба....но това е философски въпрос и се страхувам да навляза в дълбокото...
Бих искала да обсъдим няколко въпроса...Ще изгледам моментите отново, но....
Стори ми се, че майката на Айлиз е изпратила писмото на дядо Давуд със снимката на истинския му внук...Струва ми се, че същата жена е майка и на Ерол.....С такова усещане останах, когато гледах епизода онлайн, че Ерол и Айлиз са брат и сестра....Няма логика Айлиз да е дъщеря на Джемил....но ме озадачи, как той я гледаше, когато тя го попита, кой е починал....
Много случайности станаха....Пристигането на Селахатин в деня на погребението на Давуд....Оказа се, че Селахатин е млечен брат на Исмет...., а Исмет е човек на Джемил....
Може да е малко мистериозно, но струва ми се, че всички случайности са предопределени от съдбата...
Айлиз не е влюбена в Серхан....А ми се стори, че той е влюбен в парите....
От първи епизод любимка ми стана приятелката на Айлиз - ако не греша се казва Шебнем...
Ще се радвам да споделите впечатления, когато изгледате с превод първия епизод....

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 19:13 от MAMA-AN

# 273
# 274
Добър ден!

1-ви еп. го гледах онлайн,с руски субт. в събота,а вчера и на бг. език,за да се запозная  по-добре с героите.!
За 2-ри еп. ще видим как ще е.

Ани Hug относно въпросите, които си поставила....
-Така е Сибел(майката на Айлиз) беше изпратила снимка на истинския му внук - Селяхатин(галено го наричат Село) на дядото.Той за това се обади на Кадир и го извика в Истанбул.По тел. му каза,че се отнася за Ерол,понеже разбра че не му е истински внук.
-Според мен Джемал е баща не само на Ерол,но и на Айлиз.За Ерол се разбра още когато дадоха как взима бебето от истинската майка и го дава на Мерал(майката на Кадир),вместо нейното изгубено бебе.А за Айлиз,че му е дъщеря според мен се подразбира от разговора на Айлиз с майка й,когато й  се обади по тел. и я пита дали ще дойде на сватбата.Тя й каза,че няма да дойде.Айлиз и затвори тел. и после майката довърши:(цитирам от преведения епизод)
-Дъще, ако беше изслушала,щях да ти кажа,че ще накарам баща ти да плаща,за всичко което ни направи,че търся изчезналия ти брат.

Пуснали са новите снимки за 2-ри епизод

и озета
Скрит текст:
Kadir’in, babasının yadigarı yüzüğün yuvarlanıp Ayliz’in ayaklarının dibine gelmesi Ayliz’i şok eder. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir’i her seferinde Ayliz’e daha da yakınlaştırsa da Ayliz’i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir.

Ayliz; kimseye bağlanmamayı, annesi onu kimsesizler yurduna bırakıp gittiğinde öğrenmiştir. Serkan ile de bu yüzden evlenmek ister. Aşık değildir ona. Sadece güvenli bir limandır gözünde. Ama Kadir’i görünce her şey değişir. Yıllardır kaçtığı hissin bu olduğunu hemen anlar. Ayliz Kadir’den uzak durmaya çalışsa da hayat görünmeyen iplerle bağlar ikisini birbirine ve her defasında tekrar bir araya gelirler. Ayliz bu hislerle tanıştıktan sonra Serkan’la evlenemez ama Kadir’den de uzak durmaya çalışır. Sonunda Ayliz ve Kadir kavuştuklarında büyük bir sır açığa çıkar.

Yayın Günü:5 Şubat Cuma

Yayın Saati:20.00

и 2-ри фрагман са пуснали...

https://youtu.be/LIzbGKEKVDA

с руски субт.,сега го изгледах...
правилно съм предположила за Айлиз,че Джемал й е баща...майката казва, че са близнаци Ерол и Айлиз пред двете снимки...Simple Smile
https://vk.com/mila_dizi?z=video-76093790_456243292%2Ff3257177b4 … pl_wall_-76093790

Приятен ден! Hug

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 12:59 от Zlatina3

# 275
Здравейте момичета Hug
Днес
Скрит текст:
не съм "Добър ден докторе"....Не знам какво ми е, но ми е отпуснато, безсилно....

Злати да, от фрагмана, който си сложила, разбрах, че Айлиз и Ерол са близнаци....Джемал е взел само момченцето, а Айлиз е останала при майка си...Бях писала, че няма логика Айлиз и Ерол да е дъщеря на  Джемал , защото, след като взе бебето от майка му, предположих, че не се е връщал при тази жена....оженил се е за бившата си годеница....
За възрастния мъж, който Джемал крие си помислих в първия момент, че е негов баща, но сега мисля, че това е бащата на Кадир....Той държи едни сини бебешки терлички и говориза сина си. Предполагам, че Джемал го е отвлякъл и го е скрил, за да се ожени за майката на Кадир....Между другото, тя как се казва, че не запомних....
Серкан заплашва Айлиз, че когато Кадир разбере за миналото й, няма да остане с нея....
Някъде в първи епизод, беше споменато Ерол на колко години е, но не запомних...Ако си спомняш, ще се радвам да споделиш....
До по-късно Hug

# 276
Цитат
Някъде в първи епизод, беше споменато Ерол на колко години е, но не запомних...Ако си спомняш, ще се радвам да споделиш....
Ани,Ерол е роден в деня на земетресението на 13.03.1992 г.-така че е на 28 години.Но и Джемал му го каза,когато го събуждаше да става и да започне да работи.
За Айлиз ще видим какво е било миналото с такава майка.А и как е успяла да открие кой е истинският син на Михре и да изпрати снимка на дядото.А другия мъж доста възрастен изглежда да е бащата на Кадир,но малко по малко ще се разкриват истините.

# 277
Злати - и на мен ми се стори, че Джемал каза, че е на 28 години, но не бях сигурна...
Попитах, защото след като с Айлиз са близнаци, значи и тя е на 28 години...
И на мен ми е интересно, как Айлиз е живяла с майка й...как са се издържали...Майка й май прекалява с алкохола....
За мъжа за който си помислих, че може да е баща на Кадир  - наистина изглежда доста възрастен. В първия момент помислих, че може да е баща на Джемал, но след това с терличките се размислих...Нали бащата на Кадир е отишъл да вземе чантата...Там са били дрешките за новороденото бебе...
Но пък човека е добронамерен към Джемал...И той спомена колко години е стоял затворен, но отново не помня колко години бяха....
Но както казваш, ще ни разкриват истината малко по малко...Дано да ни разкажат всичко....

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 22:21 от MAMA-AN

# 278
  • Варна
Добро утро!  :heart:heart:Heart
Пожелавам Ви един усмихнат и топъл зимен ден!   Nature High Brightness

Seni Çok Bekledim 2 Bölüm 2 Frag бг суб

# 279
Добро утро Hug

Бризчето приятно ме изненада с превода на втория фраг Hug

Продължавам да се чудя, кой е мъжа с терличките....Thinking На кого Исмет казва, "къде беше 15 години"....Първа ли е срещата на Айлиз и Ерол.....или преди това Кадир ги е запознавал....
Изгубила съм тренинг, защото от времето на Невестата не съм гледала онлайн сериал, или все още много малко знаем и не мога да се ориентирам Thinking
В петък може би ще имаме някаква яснота.....

А сега да изпием първото кафе за деня.....

" Животът е безумно красив, когато започнеш да го забелязваш!"

Чудесен зимен ден Hug

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 09:30 от MAMA-AN

# 280
# 281
Здравейте,момичета!

Бризче Hug,благодаря за бг.превода на фрагмана.Heart

Цитат
Продължавам да се чудя, кой е мъжа с терличките....Thinking ....
Ани Hug и аз се чудя! Hug В каста този актьор Али Ипин е под името Ръза и още....
Цитат
• Рыза - Али Ипин🔮
Эмоциональный человек, который с детства живет в мистическом кругу. Он никогда не переставал верить в любовь, живет с большой любовью к Михре.

Цитат
На кого Исмет казва, "къде беше 15 години".
Това мисля,че го казва на Салахатин/Село.Тъй като той е останал в Ерзиджан и не е тръгнал с тях за Истанбул.Сега трябва да го приемат в дома им с жена му и детето.Те все пак са се устроили и те идват на готово.Докато си намери работа,те ще трябва да им помагат.Нали спореше и с майка си за това.

Лу Hug

Ето и озета на руски език.От него се разбира,че майката Сибел е оставила Айлиз като малка в приют и е заминала.Сигурно е търсила следите на Ерол и от мъка се е пропила.
А Серкан сигурно знае и за това и казва онези думи..,ако Кадир разбере за миналото й...
Цитат
КРАТКОЕ ОПИСАНИЕ ко 2 серии.

Айлиз шокирована тем фактом, что кольцо, оставшееся Кадиру в наследство от отца, скатилось прямо к её ногам. И с этого момента жизнь будет постоянно сводить их. Эти встречи будут каждый раз приближать Кадира к Айлиз, и в то же время пугать Айлиз. Потому что девушка собирается замуж за другого. Айлиз привыкла не привязываться ни к кому, потому что мать оставила ее в приюте и ушла, когда она была маленькой. И по этой причине она хочет выйти замуж за Серкана. Она не влюблена в него. Он для нее просто надёжное плечо.
Но после встречи с Кадиром всё меняется. Она сразу поймёт, что это за чувство, от которого она убегала столько лет. Как бы ни старалась Айлиз держаться на расстоянии от Кадира, жизнь невидимыми нитями снова сводит их вместе . Познав это чувство Айлиз уже не сможет выйти замуж за Серкана, но в то же время она будет пытаться держаться на расстоянии от Кадира. И когда Айлиз и Кадир воссоединятся, раскроется большая тайна.

Приятен следобед! Hug

# 282
Злати мерси за озета Hug и за инфото за Ръза....
Предполагам, в петък ще продължат да ни запознават с героите и ще разберем повече за героя....

# 283
В Novinite Dnes пише "Йозджан Дениз  заедно със своите прекрасни деца!"   Мислех, че има едно дете!

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 09:56 от Лукреция

# 284
  • Плевен / София
В Novinite Dnes пише "Йозджан Дениз  заедно със своите прекрасни деца!"   Мислех, че има едно дете!

Скрит текст:
Това не са негови деца....Той има един син Кузей...Може да са деца на сестрите му или на брат му...

Общи условия

Активация на акаунт