Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 984
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 380
Ходих и взех заешко, всички бяха по 1.5 кг, унгарски е.
Взех и един комплект чаршафи с елхички за малката, но не съм много очарована от материята- мека е, но рехава, то и на етикета пише - брой на нишките е 80.
С лидълкото олекотено яке като пешеходец направо заврях, че взех и един Финиш, още дреболии и стана тежка раницата.

# 1 381
  • Пловдив
Ся ме замисли за чаршафите...

# 1 382
  • Варна
Месечинка,и ти ли си дълга?
Пиши как са.
Къси Crazy

# 1 383
Получих си безкабелната ютия, която беше протекла жълта течност. По спиди дойде една омърляна кутия, никъде не пише на български, всичко на испански, даже и книжката няма български превод и за капак е черна, а не розова, каквата беше моята. Не съм удовлетворена.

# 1 384
  • Стара Загора
Взех си най-малкия размер (34) от карирания стреч панталон и ми стои буквално като нощница Laughing Много са широки крачолите.

# 1 385
Някой видя ли чаршафите с ластик . Хубава материя ли са .
Смятам да отложа ходенето с няколко дни .
Шоколадов кувертюр имам да зареждам и може би ще върна апреските / поръчах си хубави ботуши от читава марка уж /

# 1 386
Майко, каква лудница беше в магазина!!!!
По едно време охраната започна да спира хората, че стана... Мале, мале! Пак думнах една шапка пари за няма нищо! Взех възглавница. Малко ми е твърда, ще видя дали ще свикна. Взех авокадо на 50% намалено в стелажа с намаленитв неща ( там редовно има) и дреболии. А , същественото е кашкавал , който не в на лоша цена. Като качество не знам, че не им разбирам много.

# 1 387
Чаршафите с ластик изглеждат същите като комплектите като материя. Не пише брой нишки, но през плика ми се сториха идентични.

# 1 388
Чаршафите с ластик изглеждат същите като комплектите като материя. Не пише брой нишки, но през плика ми се сториха идентични.
Тоест не толкова добри . Ще ида някой ден да ги видя.
Не ми се бута в първи дни на промоция / уж имало Ковид - явно за веригите там не важи /

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 13:07 от Саня Богомилова 680181

# 1 389
Аз за това отидох днес и повече да не си показвам носа навън. Друг път правя това упражнение в петък ама сега имах път.
От скреч картата - нищо. От играта с бележките- също.

# 1 390
  • Варна
Абсолютно, тези хипермаркети са за затваряне. На касата една ми се качи на главата, еййй, изнесох се встрани да си чакам реда ,защото държеше да е залепена за мен, зад нея се наредиха други. Отидох в долния край да си прибирам покупките  и да плащам, не може да изчака да си тръгна, отново дойде и легна отгоре ми! Ква беше тая ненаситна любов и нужда да е до мен не разбрах, че и накашляше! Аз хем изкарах короната и пак ме втриса, тъп, тъп народ! Няма да стъпя скоро в Лидл, и без тва нищо интересно като за мен няма.

# 1 391
Месечинке, не знаех , че си го изкарала. Дано вече си добре!
Как се спазва дистанция чак не знам, честно. И аз бях барабар Петко с мъжете , нали.. ама то.. още март месец казах, че най- правилно в временно да няма промоции, каталози ала бала , зада не се стимулира излизането и струпването. Май само пепко Св ограничиха за известно време

# 1 392
аз се чудя дали към 2-3 часа да не се метна до лидл, но явно народът нонстоп се качули.
онзи ден една забрадена с дечурлига ми се качи на врата. правя ѝ знак, не ебава; казвам ѝ на английски - вдига рамене. накрая ѝ се разврещях на немски и се изнесе. амаха! а едното дете кашляше и беше без маска. много се изнервих. имам чувството, че нарочно го направи, защото се опита да ме предреди, но не я пуснах.

# 1 393
Да кажа, че охраната като почна да ограничава влизащите, пускаше с предимство хората с деца.
Мале, по празниците ще е ад!

# 1 394
не мисля да ходя по празниците, абсурд! май ще идва утре в 8, би трябвало да е по-разтоварено. макар че като гледам какво съм харесала, може и към 9 вечерта да се метна. едва ли ще изкупите всички сирена и кувертюр.

Общи условия

Активация на акаунт