Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 032
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 395
Месечинке, бъдете здрави🤞🏻! Миналата седмица в Лидл на касата един така се залепи зад мен, но докато му направя забележка, охраната любезно го подсети да спазва дистанция.
И аз не печеля от играта с бележките.

# 1 396
Аз не виждам списъка с милионерите..
Защо така това приложение се бъгва.

# 1 397
Ехххх, нямате насмогване и изчитане, момичета! Аз и затова от доста време не успявам да следя темата.
Сега идвам с молба за помощ. В събота следобяд се оказа, че СПЕШНО ми е нужен комплектът за художници от миналия четвъртък:

В неделя обиколих 4 Лидъла и нито следа от него. Наистина ли навсякъде са изкупени толкова бързо? И зареждали ли са от тях въобще???
Та огромната ми молба е, ако някой днес е мярнал такъв някъде в София, да пише. Misc Art

# 1 398
Няма ,и аз го търсих за подарък ми го поръчаха. Няма и табела даже. Ако има случайно в ринг мол, моля те ми пиши

# 1 399
Няма ,и аз го търсих за подарък ми го поръчаха. Няма и табела даже. Ако има случайно в ринг мол, моля те ми пиши

Да, даже сега натам съм тръгнала. Надеждата умира последна. 😐

# 1 400
на сточна гара мисля, че имаше.

# 1 401
Аз си смених дънките , но нямам време да меря новия номер. Само да пиша , одеалото - не е кой знае колко плътно ..лигаво ми е на мен, но пък децата го харесха колко е мекичко Simple Smile Т.е. с раздовени чувства съм Simple Smile Спалните пликове са ми ок на мен , като материя , но наистина не са толкова плътни като барехетените преди 2-3 години ( имам едни детски сини динозаври , и платът е почти 30-40% по-плътен .. предполагам, че и за долните с ластик се отнася същото) . Но не смятам да го връщам де  Simple Smile Simple Smile
В Лидл Младист 2 имаше върната на касите кутия за хляб в светло синьо ... някой търсеше. Имаше и много кафемелачки . Имаше и Лабаца , за 16.99 от  миналата седмица промоцията.
И да не забравите бонбоните трюфели на 2,39 кутията Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Не че са голям келепир, но за 2,40 са си супер даже Simple Smile

# 1 402
Дънките уголемени ли са или отговарят на номерата?Одеве се засилих,ма заваля за пети пореден ден в наше село.

# 1 403
  • в кукувиче гнездо
Някой да е виждал в ЛИДЛ сухи чушки? Ходих, гледах, не видях да има. Други години преди празниците е пълно.

# 1 404
  • София
Ехххх, нямате насмогване и изчитане, момичета! Аз и затова от доста време не успявам да следя темата.
Сега идвам с молба за помощ. В събота следобяд се оказа, че СПЕШНО ми е нужен комплектът за художници от миналия четвъртък:

В неделя обиколих 4 Лидъла и нито следа от него. Наистина ли навсякъде са изкупени толкова бързо? И зареждали ли са от тях въобще???
Та огромната ми молба е, ако някой днес е мярнал такъв някъде в София, да пише. Misc Art
В четвъртък тичах да купя,  имаше страшно много. В събота обикалях 3 ЛИДЛ за моливите в металните кутии и от статива нямаше никъде. И от моливите де. 🙁

# 1 405
  • Пловдив
Някой мяркал ли е наличен акумулаторен храсторез в Пловдив или София, по телефона не могат да ми дадат такава информация, а ми трябва за подарък.

# 1 406
  • Варна
Момичета, благодаря сърдечно на всички изказали мнение за миксера Simple Smile вече го опаковах и се надявам да върши работа. Реално на удобството да не висиш с уред в ръка държа като че ли повече аз, а не майка ми, за която ще е миксера.снощи търсих ревюта за миксера и попаднах на това. От 4та минута натам има показано как бърка, за който има проблеми с неговия може да си свери часовника Simple Smile https://m.youtube.com/watch?v=d60rmjm0Rn8
Явно трябва да го ползвам за повече продукти (като количество). При мен се получава като при майонезата в клипчето..... налага се да разглобя в процеса на работа и да ползвам на ръка. Имам още време да помисля за връщане Relaxed

# 1 407
  • до най-прекрасния мъж
Всички миксери с купа са така. Аз имам друг, на Зелмер, по същия начин е. Но то е и логично. Ако бъркалките са до долу, ще опират и ще стържат. Наистина за 1-2 яйца не става, но за повече продукти е супер.

# 1 408
Ами не вярвам да е така . Гледала съм как се работи с планетарен миксер и не забелязвам да има по дъното неразбит белтък или брашно полепнало по стените .
Аз си имам мой похват на разбираване - който помня озадачи майката на една приятелка . После като станаха кекса и тортата - ахкаха до безкрай. Първо - Ама това не се прави така и т.н.

# 1 409
Ядосах се на Лидл /за пореден път напоследък/, отивам в обедната - няма мас, попитах служител, почти ме наби, защо питам, няма и няма да има!, до 10,30 не може да отидем, хората все пак са на работа, защо има промоции като заруждат минимални количества и ощ ев коридора се оказа, че е свършила.
Излезнах и пазаруваХ другаде!
Не че им накривих шапката де

Общи условия

Активация на акаунт