Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 834
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 425
Брадли , взимам само пица Маргарита , защото всеки у нас предпочита различна плънка- кой не яде маслини, кой чушки , лук, яйце , кой иска без сирене...така четирите са с различни неща върху една основа.

# 1 426
Аз купувам за сандвичи и ми вършат добра работа .
Тези за фризер с по- голям размер ли са ? На руло или

Различни са от тези за сандичи. Като тези с цип 3л са, но без цип и на руло.

# 1 427
  • Light of Zartha
Взех от картофите в мрежичка. Сега обелих половината - не са хубави. Доста изрязах от тях, за да стават за ядене. Дано да са само тези така. Обаче взехме от вакуумираната варена царевица. Страхотна! За пръв път опитваме с МП, чак ме е яд,че не взех още.

# 1 428
  • 1st floor
Четох мнения за пиците,  но не разбрах коя става да се яде без да се добавят неща отгоре? Само маргарита съм взимала - наложи се доста материал да досложа.

# 1 429
Аз винаги взимам Speciale. По две са в кутия и имат доста плънка. Харесват ни много.

# 1 430
На детето вземам с шунка. Нищо не добавя освен кетчуп.

# 1 431
От пиците им без да се добавя харесвам тези от италианската тематична седмица, но всеки си има свой вкус.
За заека да ви кажа- изглежда са разфасовани едри зайци, в опаковката от 1.5 кг (всички бяха точно толкова като грамаж) имаше 1 преден и два задни бута, май целия гръб, дроб и бъбречета. Това го казвам, че може някой да държи да има по два задни и два предни бута, предполагам че и другите опаковки са така, като моята.

# 1 432
  • до най-прекрасния мъж
Ами не вярвам да е така . Гледала съм как се работи с планетарен миксер и не забелязвам да има по дъното неразбит белтък или брашно полепнало по стените .
Аз си имам мой похват на разбираване - който помня озадачи майката на една приятелка . После като станаха кекса и тортата - ахкаха до безкрай. Първо - Ама това не се прави така и т.н.
Саня, между планетарен миксер и миксер с въртяща се купа разликата е от тук до небето. Доколкото разбирам се коментира такъв с въртяща купа, който си е най-нормален миксер с пластмасова стойка и купа, която се задвижва от механизъм. Миксерът седи стационарно, а купата се върти. Каквото зададе купата, това бърка миксерът. Същият може да се ползва и като се държи с ръка, а планетарният е само стационарен. Там самото завъртане е друго на бъркалките, те се въртят не само около оста си, а и самият механизъм се върти.
Когато човек спори по даден въпрос е хубаво да се информира. Планетарните миксери разбиват по-добре, по-мощни са и имат повече възможности. Но и цената не е 50-60 лв, а между 5 и 10 пъти повече. Мечта ми е да имам голяма кухня и планетарен миксер. Но засега имам малка кухня и миксер с въртяща се купа Simple Smile

# 1 433
И ММ взе от картофите в мрежичка, на обяд правих мусака, нямаше нито един развален от тези, които нарязох.

# 1 434
  • Light of Zartha
Радвам се. Аз уж избирах, ама толкова съм избрала... Утре като готвя, ще видя останалите как са.

# 1 435
Охх аз пак с моята ютия, но днеска голямо разочарование, освен друг цвят се оказа и счупена, та я върнах пак в магазина, сега колко време трябва да чакам, те може така да ме мотаят два месеца. До тук минаха 2 седмици и пристигна очукана, стара кутия и счупена част от ютията, сега правя рекламация на рекламацията някой запознат ли е с такива казуси.

# 1 436
Радвам се. Аз уж избирах, ама толкова съм избрала... Утре като готвя, ще видя останалите как са.
И аз утре ще ползвам още, ще видя как са останалите. Иначе на външен вид също са добре. Аз преди така бях взимала от един зеленчуков, повечето ги хвърлих, отвън добре, вътре черни.

# 1 437
  • Light of Zartha
Първо ми направи впечатление, че са ужасно мръсни, доста време ги мих, после се видяха черните петна тук - там, като от последният картоф изрязах близо 80% черно. Напълно възможно е другите мрежички да ок, споделям за всеки случай.

# 1 438
Охх аз пак с моята ютия, но днеска голямо разочарование, освен друг цвят се оказа и счупена, та я върнах пак в магазина, сега колко време трябва да чакам, те може така да ме мотаят два месеца. До тук минаха 2 седмици и пристигна очукана, стара кутия и счупена част от ютията, сега правя рекламация на рекламацията някой запознат ли е с такива казуси.

Не искат ли да ти върнат парите.
Иначе след три рекламации вече са длъжни. Остава ти още една Joy

Под предтекст че не е същият цвят, им пиши , че си искаш парите. А не ремонт.

# 1 439
Първо ми направи впечатление, че са ужасно мръсни, доста време ги мих, после се видяха черните петна тук - там, като от последният картоф изрязах близо 80% черно. Напълно възможно е другите мрежички да ок, споделям за всеки случай.
Да, явно има разлика в мрежите. Нашите са много чисти, на мен това ми направи впечатление 😀

Общи условия

Активация на акаунт