Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 767
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 560
Момичета спешно търся 2 детски къщи за кукли  или детсси кухни  в Ямбол  да сте виждали. В кауфлант или лидъл.
Мисля, че е почти мисия невъзможна вече това да се намери
Не почти, а напълно.

# 1 561
Може би в Olx...но на друга цена е възможно... Thinking

# 1 562
Кремовете за торта са пудингите. Като хитрина- може да им добавите по един разтопен шоколад. За препоръчване- според вкуса- ванилия или шоколад.
Пудинг- коремчето на Лидл го правя както е описано на гърба на пакетчето,но за да е по-вкусно слагам : 100мл сметана течна 30% + 400 мляко- това се загрява до кипване на котлон с няколко лъжици захар ( аз слагам макс 4) . Разбивам пудинга с купичка с малко вода и 1 яйце и бавно сипвам в млякото ,което съм дръпнала от котлона,за да не се пресече яйцето . Връщам на котлона да заври,добавям и бучка масло. Става уникално вкусно ..малко като крем-брюле . Слагам го само така в купички, с натрошени бисквити , орехи , сушени плодове, банани ...или на бисквитена торта .

# 1 563
Но е истина ,колкото и да ти е тъпо.Grinning
Гледам след касата бележката и ако има неточност на място.

# 1 564
Някой дали погледна Зехтина в тенекия до кога е годен?

# 1 565
  • Пловдив
Изядох тортата Гараш, ама..няма да повторя.

# 1 566
Момичета спешно търся 2 детски къщи за кукли  или детсси кухни  в Ямбол  да сте виждали. В кауфлант или лидъл.
За да не е спам, давам линк в скрит текст за алтернатива от български производител, цената е доста добра и май могат да се оцветяват, ако не искате да е в натурално дърво  :
Скрит текст:

https://mundamundi.com/drveni-igrachki-i-razvivaschi-materiali/d … ha-za-kukli-zima/
Ако не излиза линка- пишете “Чиста планета”  и “къща за кукли” в Гугъл.
От тях поръчах за дъщеря ми, но не точно тази от линка, имат и други видове
Авокадото в мрежа наистина е разкош, бих взела и на редовна цена. По подобен начин го правя, но без сметана- с лимонов сок, чесън, сол, лук, черен пипер и зехтин. Но ми е вкусно и съвсем натурално, само нарязано на резенчета да го хапвам.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 21:45 от fenyx

# 1 567
  • shumen
Май са изчерпани кухните навсякъде.

# 1 568
Изядох тортата Гараш, ама..няма да повторя.
Е що така(( Сега ми съвестно, че я похвалих, ама за мен е супер на вкус. Съжалявам, ако съм те подвела((

# 1 569
Сигурно сте писали, но ще ме извините, чаршафите сега бархетни ли са?

# 1 570
# 1 571
Благодаря, остава и да има утре.

# 1 572
  • София
Крем за торта правя супер лесно, понеже с пудинг на мен пък ми е сложно и все не ми се получава. Разбивам три жълтъка с миксера, добавям 100 мл студено прясно мляко и пак разбивам, добавям една по една 4 с.л брашно и пак разбивам да не стане на бучки. През това време останалото мляко (900 мл) го слагам да заври на котлона, добавям 40 гр масло, една чашка захар с две ванилиии и бъркам докато се сгъсти. Бомба става, понеже мъжа обожава бисквитена торта, през ден правя хора. Толкова е вкусно, двамата със сина кльопат за десерт още непопила тортата. 😅
Тази седмица аз май ще пропусна Лидл.. не ми се бута предпразнично и започнах работа и съвсем не ми се ходи да се редя. Чакам новата брошура и се надявам на нещо добро. Последно си взех 4 ликьора от Ирландския да не би да се свършат. 😃 Идеален ми е, точно по вкуса ми. Книжка с пъзели на Пез патрул имаме и е голям хит, както и един детски пъзел с Пепа. Също взимах и пилешко бон филе с корнфлейкс и го правих една вечер набързо с фраера и също много ни хареса.

# 1 573
Тоя крем е чуден за домашна торта с орехи. Много ме беше страх да го правя ама веднъж го направих и е ММММММММММММ
Тоя ликьор много бързо свършва Simple Smile За месец и хоп- шишето празно. Simple Smile

# 1 574
  • пловдив
Десислава,благодаря за рецептата.
Бисквитена торта напоследък правя с кремчетата на Др.Йоткер.
Последния път пробвах с тези на Лидъл и не ми се получи.И друг път съм пробвала и пак така,явно има някаква специфика .Винаги много трудно ги разтварям за да не станат на бучки.

Общи условия

Активация на акаунт