Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 927
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 665
Благодаря! Изглежда доста удобна вещ за дома, особено когато съжителстват повече хора. Simple Smile

# 1 666
За фитнес гривната отзивите назад не бяха добри ( моят съвет е да дадете още 10лв и да вземете едно Xiaomi mi 5 ).
Талиателите аз ги харесвам,но тези другите с кайма/шунка вътре са ми супер гадни - плънката не я харесахме на нито едни от тях.
За УЗ четки,ние ще си направим коледен подарък с ММ , за това утре ще ставам в 7 . Дано не ни изпадат пломбите само Wink Simple Smile Satisfied
Гледах в Лидл + че са пуснали още някакви шоколадчета намалени - ще ги проверя и тях.
Не мога да спя чак от любопитство за новата брошура ..само цъкам тия дати като гламава , а да са я качили .....ама нъцки:)
Чаршафчетата с елхичките вече са изпрани и постелени и се харесаха .
ММ ми е дал карата да пазарувам утре и както нямаше какво толкова да купувам ..и си викам ,я да взема още 1-2 бутилки ликьорче и още бонбони ( все ще ми се наложи нещо непредвидено да имам какво да сложа за почерпка за празниците) Simple Smile Simple Smile Арарат ако има ( ММ го тачи много) и розето дето го хвалите .
А за слушалките имаше ли отзиви? Че аз тоя с тапите не ги тача много ( не мога да свикна да имам нещо навряно ) , а пък за безжичните не бяха много добри отзивите ( като за 65лв) ....та ще ги мисля де Simple Smile Simple Smile
Днес направих сок от ябълки и моркови и децата много го харесаха ..сега трябва да заредя Simple Smile Simple Smile Дано скоро намалят този студено пресования от 6,99 на Родна Стряха ..харесва се вкъщи ,особено като ми писне да правя фрешове и си решавам проблема с такъв ( само слагам малко лимон и водичка ,да не е толкова сладък);

# 1 667
Ясно, Долче за чаршафите. Аз си мисля, че затова изглеждат по-рехави и са с по-малко нишки, защото самата нишка е по-дебела и по-тежка. (Ако вместо 80 е 144 или двойно си представям колко това би тежало и явно за бархетни не е необходима такава гъстота на изтъкаване).

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 00:08 от fenyx

# 1 668
# 1 669
Да.. изхарчих едни пари на ум Wink

# 1 670
Изпреварили са ме с отговора. Да, изглеждат яки. Става да нарисуваш нещо, списък за пазаруване, разни задачи за вършене, съобщения до половинката. Joy чак се изкушавам и за нас да взема. Иначе за коледен подарък го глася. Хаха
За прясната паста без пълнежи ме интересуваше. Благодаря, ще взема да опитаме. Simple Smile
У дома детето не иска да го яде авокадото, само дегустира. Joy И обикновен размер бях взела преди това - същата работа. ММ не го харесва. Та си го ям сама.
Благодаря! Изглежда доста удобна вещ за дома, особено когато съжителстват повече хора. Simple Smile

# 1 671
Раничко качиха брошурата този път. Явно се ориентираха, че висим по нощите някои немирни души и я чакаме. Grinning
Дали може да дадете мнение за контактния грил от страница 25? Хубаво ли пече, достатъчно ли е мощен за мръвки? Grinning Свалящите се плочи лесно ли се свалят, лесно ли се мие? Надрасква ли се покритието? Ей такива неща. Simple Smile

# 1 672
Не че са я качили в сайта, но в приложението да. А линка е с хака за смяна на дати. Тъкмо я сложих и аз като линк, но видях, че Поли е писала заедно с мен и я махнах от моя пост пред нейния.
Ето, тук се вижда, че още уж я няма:
https://www.lidl.bg/polezno-info/broshura
Впрочем, радвам се, че почти нищо не харесах и другата седмица мога за пропусна, ако има твърде много пазаруващи в магазина.

# 1 673
Да е жива и здрава умничката потребителка в тази тема тогава, която ни светна за този хак и помага да се задоволи любопитството на немирните като мен. Grinning (Не си спомням кой беше точно, но благодаря от сърце! Hug)

# 1 674
И аз също благодаря, като още един любопитко 🌸! Макар че я гледам и от приложението, там обикновено малко след полунощ я качват, но понякога се забавят и този вариант също става, пробвах го днес.
Сега за грила- 1700 вата ми се струва малко малко, имам един Тефал, мисля че е 2000 и вече и той ми изглежда малко слаб...

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 00:35 от fenyx

# 1 675
сладко ли е? Това е розе, нали? То към червеното ли се води? Flushed
Не ми се смейте на въпросите, но не разбирам от пиячка.
Не е типичното сладко вино. Розе е, не се води към червените.
Има много ухаен вкус, без кисел или тръпвичив привкус, много слаб сладък завършек,
според мен не е десертно вино.

# 1 676

Сега за грила- 1700 вата ми се струва малко малко, имам един Тефал, мисля че е 2000 и вече и той ми изглежда малко слаб...
Ватовете покават колко ток харчи, докато е включен в ел. мрежата, а не колко се нагряват плочите.
Харесах си .....едно голямо нищо.

# 1 677
Някой питаше за разклонителя.
Лидл са решили те пък също да попитат, това е от ФБ (лично аз не бях видяла, че е и с два USB изхода за зареждане)

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 1 678
  • Варна
Доволна съм от брошурата..... ще спестя някой лев идната седмица Grinning

Бархетните чаршафи са страхотни  - препоръчвам! Иизглеждат рехави, защото нишката е по-дебела и груба на вид. Затова качеството на бархета се измерва не с брой нишки, а с теглото му (-“унции на квадратен ярд”, прочетох някъде)
Някой питаше за колелца - направо по поръчка са ги доставили

# 1 679
И аз съм доволна от брошурата - хем ще ида за някои неща, хем няма да се охарча много. Промо цената на маслото ми идва точно навреме.

Общи условия

Активация на акаунт