Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 906
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 650
Тета, Лидъл са уцелили да е в тон със собственичката си 😸
Не съм 100% сигурна, но в темата за виното бяха похвалили това, или поне шишето и производителя бяха същите : ))

Изпих една бутилка за 2 дни.
Много е хубаво, добре, че ММ разбира от пиене.
Ще купя едно и за подарък.
сладко ли е? Това е розе, нали? То към червеното ли се води? Flushed
Не ми се смейте на въпросите, но не разбирам от пиячка.

# 1 651
Розето спада към розето Simple Smile не, че много разбирам и аз..
Пийк, разбира се, че можеш да върнеш възглавницата. Щом не е удобна- действай!
На моите деца бях взела такива възглавници преди няколко години, пак от Лидл, разбира се, ами не им бяха удобни.
Май съфирумката е права- не е за млади хора, сякаш. Да не се обиди сега някой. Аз не съм пробвала да спя на такава, защото си имам моя... спа от години само на нея, не я заменям с друга. От майка ми е, не знам точно каква е, но на друга възглавница не мога да спя така добре.

# 1 652
  • София
Много ме е срам, но трябва да върна възглавницата Sad направо не знам как ще ме изгледа служителя, който я приеме. Спано е само 4 часа на нея, естествено я бях сложила и в друга калъфка и си е с етикета.
13, нали може да я върна?
Аз не спах добре на нея и я смених през нощта, мъжът ми каза, че все едно е спал на картон и я сменил на втория час.

Не съм 13, но като редовен клиент на Лидл - връщай я смело, с гордо вдигната глава. Не ти е удобна, защо да заема място. За 20те лв. ще купиш нещо на децата. И хич да не ти пука как  би те погледнал касиера. Работата му е да маркира и да внимава с парите. След като собственика на магазина е дал възможност за връщане на всичко до 90 дни - ти си в правото си.

# 1 653
  • shumen
Разклонителя не е лош.
Пийк,не си сама.И аз я взех и я смених на 2 час още.Тази вечер майка ми я взе да я пробва и ако и тя не я хареса ще я връщам.

# 1 654
  • Точно където трябва
Някой с мнение за фитнес гривната и УЗ четки за зъби?

# 1 655
Много ме е срам, но трябва да върна възглавницата Sad направо не знам как ще ме изгледа служителя, който я приеме. Спано е само 4 часа на нея, естествено я бях сложила и в друга калъфка и си е с етикета.
13, нали може да я върна?
Аз не спах добре на нея и я смених през нощта, мъжът ми каза, че все едно е спал на картон и я сменил на втория час.
Явно сте млади и нямате проблеми с гръбнака и шипове. Аз от над 10 години съм само с такива възглавници (от лятото вече с мемоари пяна) и нямам старите проблеми (още на млади години някой ден се събуждах с защипан нерв от някой шип, изобщо не можех да си обърна и на сантиметър главата, сега като си спомня как съм карала кола без странични огледала (по татово време), просто не ми е ясно как не съм катастрофирала.)
Тези възглавници поддържат правилната позиция на главата спрямо гръбнака и за мене са незаменими. Като спя накъде навън ми е много дискомфортно и неприятно.
Но щом не я харесвате, нямате проблем да я върнете.

Това мнение сякаш аз съм го писала.
От около 16-17 години спя само на възглавница с извивка, твърда и по-дебела. За тези години съм сменила поне 20 - с различен състав, цена, производител и т.н.. Откакто миналата Коледа купих тази от Лидл, спя като къпана. Буквално. Майка ми също.Сега си купих още две. Да има.

# 1 656
  • Бургас
Аз казах за възглавницата, ама пак да спомена - ако нямате някакви проблеми с шипове, хъркане или подобни, и не ви се НАЛАГА да спите на подобна, няма защо да се мъчите. Тя не е такъв тип възглавница, че за час-два да се нагодите към нея и да има мир и дружба. Тц! Споменах, че на мен ми отне доста време въртене, неспане и споменаване с недобро на доста роднини до девето коляно, ама имах зор и ми беше казано, че това е едно от нещата, които биха могли да ми решат проблема и затова стисках зъби. Бавно и славно свикнах и сега не мога без такава възглавка Simple Smile
И да, не съм първа младост Grinning Grinning Grinning

# 1 657
Феникс, тежат си бархетните чаршафи/спални комплекти
 Grinning

# 1 658
Из мемоарите на една възглавница хахах
Благодаря за идеите за крема за торта по назад. Скрийншотнах си ги, че съм пълно дърво в готвенето. Вчера напр се мъчих едни сърми да свия. Ама 1 буркан малко дойде и хайде до Лидл на разходка. Оказа се, че ме чака последният буркан със зелеви листа /с етикет ново/. Чак не очаквах да има наистина. Само се надявах тайно да намеря. Grinning
Мрежата с малките 🥑 са вкусни. И аз взех оня ден. Засега натюр ги ям.
Липсва ми златното киви. Другото е голямо дърво. :/
Тия дъски 4в1 дали ще свършат бързо? Надявам се да намеря утре една.
Едит: тази прясната паста с купона хубава ли беше, че не помня отзивите?

# 1 659
Моето дете харесва само това авокадо в мрежа. Вземам и от Кауфланд, когато е намалено, но не го яде. Като беше намалението не взех, че нещо с мъка яде купени от друго място. После на стелажа с намалените стоки и аше мрежа за 3 и нещо, него го яде.. странна птица Wink с нищо не го смесвам. Режа, боцва и яде Wink

# 1 660
Има ли някой, койта е спечелил ваучер за 300лв от играта?
Да, изненадващо за мен спечелих в  последната седмица от играта. Регистрирах всяка седмица по един касов бон. Явно няма лъжа, няма измама, а късмет. Blush Трябваше в посочено от тях място да запиша данните си и съгласието си да получа наградата + сканиран касовия бон.                                  Обаче тук имам аз въпрос. Някой, който е бил на мое място получил ли е потвърждение, че отговорът му за съгласие е успешно получен? И въобще как мога да разбера дали всичко е наред?

# 1 661
Тия дъски 4в1 дали ще свършат бързо? Надявам се да намеря утре една.
Гледах, зяпах... сайт, брошура... обаче това не го видях, какво е? Кухненски?

# 1 662
# 1 663
  • Бургас
Тц, черна дъска, бяла дъска, таквоз Wink

За играта за 300лв - НЕ изпращат грам потвърждение! След около 2 седмици най-рано се чака куриер от DHL и се прави списък за какво ще се харчат Wink

# 1 664
Здравейте, имам питане, някой взимал ли е от разклонителите от утре. Някои мнение?

Разклонител като разклонител - около 5 имам вкъщи.
Съдейки по снимката мисля че не са от обикновенни те разклонители, а тип за вграждане , затова ми е въпроса

Общи условия

Активация на акаунт