Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 738
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Пловдив
Момичета, аз искам да попитам относно мобилното приложение Lidl plus, не съм го ползвала и въпросите ми сигурно ще прозвучат смешни, защото вие сте врели и кипели вече с това приложение.
На касата коя точно страничка от приложението трябва да сканирам? Вероятно тази, на която има нещо като изображение на код? И ако искам да ползвам оферти и купони от приложението, трябва ли да сканирам всеки отделен купон, тоест няколко пъти да сканирам телефона, като отварям на различни страници от приложението?

# 1 591
  • София
Пак да си питам - има ли домакински ръкавици при вас?

# 1 592
  • софия
marzeliva, първо активираш купоните, които искаш да ползваш. На касата отваряш само lidl plus карта - qr кода, и само него чекираш на касата. Ако си активирала купоните, които искаш да ползваш, те се отразяват в бележката.

# 1 593
Момичета, аз искам да попитам относно мобилното приложение Lidl plus, не съм го ползвала и въпросите ми сигурно ще прозвучат смешни, защото вие сте врели и кипели вече с това приложение.
На касата коя точно страничка от приложението трябва да сканирам? Вероятно тази, на която има нещо като изображение на код? И ако искам да ползвам оферти и купони от приложението, трябва ли да сканирам всеки отделен купон, тоест няколко пъти да сканирам телефона, като отварям на различни страници от приложението?
Като се влезе в приложението, на син фон долу пише Лидл плюс карта. Избира се и се появява с пълна яркост на дисплея. Тя се сканира, нищо друго
Ако ще се ползва някой купон, той трябва предварително да се активира.

# 1 594
Не съм чела много назад в темата. Извинете ме
Очаква ли се скоро да пуснат air fryer мисля че беше крест. И ако някой го има доволен ли е

# 1 595
  • софия
Сготвих грах (с часовника) и не го усещам да е люспест или твърд. Правих го в страшната тенджера, 30 мин. Имам още 2 пакета във фризера, срокът на годност е до 10/2022, партида 0220.

# 1 596
  • Пловдив
Звънче, Недоволна, много ви благодаря! Описахте точно, каквото ме интересуваше. Flowers Hibiscus

# 1 597
Батериите тип копче от Лидл как се представят? Принципно намирам такива на по-ниска цена и се чудя има ли разлика в качеството.

# 1 598
На мен ми се струва, че по-бързо се изхабяват. Но и ги ползвам за играчки, та там по принцип не оцеляват задълго батерии.

# 1 599
  • София
пише "струма фруут", Кюстендил.
отворих пакета, за да видя колко са. чушките са едри и се оказаха много ароматни.

Супер! Точно тях издирвам...много са хубави и месести. Благодаря за информацията! Весели празници Nature Snowman

весели и живи и здрави!
тезо чушки има ли ги в постоянния асортимент или само по коледа ги вадят? че аз по принцип си ползвам, особено за бобец. ошаф не видях,но и не съм гледала супер много.
Не зная дали са в постоянния асортимент. Преди около година ги купих от квартален магазин и останах очарвована.Сега ги издирвам, видях твоя пост и реших да попитам. Ошава и сушените им домати също сам много хубави.Рядко се намират читави производители.

# 1 600
  • София
Гледала съм сравнение на батерии и от Лидъл са добре като амперчаса. Това за АА и ААА, за тип копче не съм се интересувала, но ще ходя и аз да взема, че ми трябват.

# 1 601
  • София
Има ли някой, койта е спечелил ваучер за 300лв от играта?

# 1 602
  • Асеновград
Батериите тип копче от Лидл как се представят? Принципно намирам такива на по-ниска цена и се чудя има ли разлика в качеството.

Веднъж съм взимала, бяха много зле, от тогава ги подминавам.Зарядни ползвам само лидълски, но с тип копче имам лош опит.

# 1 603
За кантара ги ползвам само ,доста време изкарват.

# 1 604
Пак да си питам - има ли домакински ръкавици при вас?
Миналата събота /неделя (не тези, които минаха) имаше малко бройки при нас. Благодарение на твоя предишен пост обърнах внимание и купих. Тези дни ще ходя пак и ще погледна.

Общи условия

Активация на акаунт