Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 754
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 575
Много съм разочарована.
От три магазина никъде нямаше гащеризон на Спайдърмен. Останали бяха само по един брой в размери 134-140. Каква “случайност”...
Детето искаше за Коледа, сега трябва из левчетата явно да търся. За куриери време няма за чакане...
Плюс това с печалбите от картите, както винаги няма да има награди налични. 🤨

# 1 576
  • Варна
Много съм разочарована.
От три магазина никъде нямаше гащеризон на Спайдърмен. Останали бяха само по един брой в размери 134-140. Каква “случайност”...
Детето искаше за Коледа, сега трябва из левчетата явно да търся. За куриери време няма за чакане...
Здравейте, какъв размер Ви трябва?

# 1 577
рано-рано ходих на пазар. кеф. в 8.30 часа нямаше никой. накупих яко сирена, имаше сушени чушки /някой пита/ - български и добре изглеждат; пици, макар много да не ме кефят /тези мини-тата са много скъпиза нищо, повече няма да купувам/; бренди арарат - отвътре изнесоха, че нямаше; трюфели, яко кувертюр, какао, извара и т.н.
Може ли да споделиш кои пици са най-вкусни, то е въпрос на вкус, но все пак Simple Smile
Някой виждал ли е покривките от брошурата дали са хубави?

# 1 578
  • Мадрид / София
рано-рано ходих на пазар. кеф. в 8.30 часа нямаше никой. накупих яко сирена, имаше сушени чушки /някой пита/ - български и добре изглеждат; пици, макар много да не ме кефят /тези мини-тата са много скъпиза нищо, повече няма да купувам/; бренди арарат - отвътре изнесоха, че нямаше; трюфели, яко кувертюр, какао, извара и т.н.
Може ли да споделиш кои пици са най-вкусни, то е въпрос на вкус, но все пак Simple Smile
Покривките ги гледах, платнени са и плътни, ако такава искаш, не са лоши. Аз обаче исках да е мушамяна и не ме устройва. Вече десена е в зависимост какво има в наличност.

# 1 579

на мен лично никоя не ми харесва, но моите ги хапват, все пак е пица Wink най-доброто май си остава да се вземе маргарита и да се добавят неща отгоре, че е постна. иначе дребните и ММ харесаха минитата, но за мен е абсурдно да дам толкова пари за такова нищо и половина.
покривките, ако са като миналогодишните, биват. аз си бях взела зелена с червен парцал - доста добре е.

# 1 580
покривките, ако са като миналогодишните, биват. аз си бях взела зелена с червен парцал - доста добре е.
Развесели ме с това Simple Smile
Намаленият от скреч картата скир с плодове не разбрах кой е...в магазина онзи ден видях някакви намалени на общо основание от 1,49 лв на 0,99 лв...има ли други подобни?

# 1 581
Намаленият от скреч картата скир с плодове не разбрах кой е...в магазина онзи ден видях някакви намалени на общо основание от 1,49 лв на 0,99 лв...има ли други подобни?

амчи асъл парцал си е Wink
да ти кажа за скира, защото и аз спечелих от скреч картата. значи на общо основание е намален на 99 ст и оттам взимаш още намаление. лошото е, че съставът е ужасен. има аспартам, та пропуснахме.

# 1 582
Аха, ясно- затова друга беше цената. Ще го пропуснем и ние значи... Simple Smile

# 1 583
  • София
Може ли да споделиш на коя фирма са сушените чушки? Благодаря предварително!:hibiscus:

# 1 584
пише "струма фруут", Кюстендил.
отворих пакета, за да видя колко са. чушките са едри и се оказаха много ароматни.

# 1 585
На Струмафрут всички продукти са им много хубави. Вкъщи сме фенове на сушените им плодове, мисля, че имат и ошав.

Вчера ходих в друг от кварталния ми Лидл, бях в този на Алабин. Предвид, че този на Раковски ми е под носа, рядко ходя в другия и въпреки че и той е малък, ми се видя огромен Joy Но пак забелязах нови неща - има нови замразени заготовки на ястия. Разгледах по-подробно този на гирос с ориз и зеленчуци. 750 гр. са, за нещо от сорта  на под 6 лв. Имаше и други, но честно казано вече забравих какви. Видях и някакви картофени решетки, които ми хванаха окото. Само мога да си представя какъв е асортиментът в магазини тип този на Вагона или пък на Руски паметник Joy

# 1 586
  • София
отворих пакета, за да видя колко са. чушките са едри и се оказаха много ароматни.

Супер! Точно тях издирвам...много са хубави и месести. Благодаря за информацията! Весели празници Nature Snowman

# 1 587

амчи асъл парцал си е Wink
да ти кажа за скира, защото и аз спечелих от скреч картата. значи на общо основание е намален на 99 ст и оттам взимаш още намаление. лошото е, че съставът е ужасен. има аспартам, та пропуснахме.
Toчно този от 99 ст( намален от 1,49)  , с купон ми излезна на 50ст ( -50% на един продукт Скир ) . Т.е. намалението от купони су върви , въпреки че е вече намален продукта.

# 1 588

Супер! Точно тях издирвам...много са хубави и месести. Благодаря за информацията! Весели празници Nature Snowman

весели и живи и здрави!
тезо чушки има ли ги в постоянния асортимент или само по коледа ги вадят? че аз по принцип си ползвам, особено за бобец. ошаф не видях,но и не съм гледала супер много.

# 1 589
Много съм разочарована.
Здравейте, какъв размер Ви трябва?
110-116см.

Общи условия

Активация на акаунт