Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 739
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 605
При нас сега не знам дали има, но често липсват или има само 1 размер.

# 1 606
Относно еърфраера пускаха го преди три седмици. Зараденените бройки били малко и най-вероятно на повечето места са свършили още с отварянето на магазина /това го пиша в случай че решите да чакате до следващо пускане /
 Дамата, която търси костюм на спайдърмен - да проверя ли дали има при нас в посочения размер и ако случайно го има да ви го взема ли /от София съм/ Simple Smile

# 1 607
Някой коментираше компютърните мишки налични от утре. Първо работят с 2 батерии ААА не с 1АА. Второ като дизайн изглеждат подобни на китайските модели средна ръка. Трето не е ясно как е гнездото за батериите - едни до други на едно ниво или едни над други леко отместени. На вторите бързо им се изваждат или чупят пружините. Другият въпрос е работят ли с презареждаеми 1.2 волта, каква им е консумацията т.е. колко дълго издържат с един комплект. Много неизвестни ...

# 1 608
  • София
А някой снабдил ли се е с ножове тази седмица? Да каже как са? Аз имам един измъчен ернесто от там, но е керамичен, и се чудя за ножовете тази седмица?

# 1 609
А някой снабдил ли се е с ножове тази седмица? Да каже как са? Аз имам един измъчен ернесто от там, но е керамичен, и се чудя за ножовете тази седмица?
Вчера купих големия, но още не съм го пробвала, направо го сложих в съдомиялната. Ама много изисквания за подръжката - да не седял с остатъци от  храна, да се подсушавал след измиване... Че аз ако ще го обслужвам специално ще си купя по-скъп и хубав нож, който се почиства само ръчно.

# 1 610
Преди повече от шест години купих походното легло с матрака, на колелца. Тъй като се ползваше нон стоп като НЕпоходно, а обикновено легло, за гости и домакини,от слаби, и дебели, колелцата заминаха. От къде мога да си поръчам колелца? /не искам от други магазини, знам че има/

# 1 611
  • софия
Преди повече от шест години купих походното легло с матрака, на колелца. Тъй като се ползваше нон стоп като НЕпоходно, а обикновено легло, за гости и домакини,от слаби, и дебели, колелцата заминаха. От къде мога да си поръчам колелца? /не искам от други магазини, знам че има/
Освен да питаш в Бушона, нямаш друг избор щом не искаш друг магазин.
Иначе в строителните хипермаркети сигурно има.

# 1 612
Батериите тип копче използвам за кантари и везни- издържат ми доста време за тази цел. На друго не използвам такъв тип батерии и не мога да сравня.
Грахът с часовника за 30 мин в тенджера под налягане няма как да не се свари. По начина по който готвя и предпочитам грах обаче не ми пасва. Винаги когато съм взимала ни е бил люспест и не фин колкото другия, но все пак сме го изяждали. Т. е. не мисля, че е до партида. От другия който е по-фин обичаме да си хапваме зрънца и сурови, почти без размразяване Simple Smile

# 1 613
  • Асеновград
https://www.emag.bg/sgyvaemo-pohodno-leglo-como-s-matrak-80-h-19 … 111/pd/DBCKVDBBM/
Ако е от този тип, намирането на колелца се оказва проблем. Точно тази големина с дълъг щифт с резба за да се завърти гайка отгоре, не намерих в никой хипермаркет. Надявах се в магазините за мебелни аксесоари да има поне но и там същото. Ако намериш решение моля те пиши.

# 1 614
https://www.emag.bg/sgyvaemo-pohodno-leglo-como-s-matrak-80-h-19 … 111/pd/DBCKVDBBM/
Ако е от този тип, намирането на колелца се оказва проблем. Точно тази големина с дълъг щифт с резба за да се завърти гайка отгоре, не намерих в никой хипермаркет. Надявах се в магазините за мебелни аксесоари да има поне но и там същото. Ако намериш решение моля те пиши.
Затова писах, че не искам от друго място, но не ми се обясняваше. Ще пиша до "бушона" и после на теб на лично.

# 1 615
https://www.technobg.com/shpilki-m4-m5-m6-m8-m10-m12-m14-m16
Взимате шпилки с дебелина дължина, която ви трябва.. и мебелно колело с дупка или по-къс болт отгоре - развиваш каквото е там - мушкаш шпилката и завиваш болт отгоре...

# 1 616
Пак да си питам - има ли домакински ръкавици при вас?

При нас в Пловдив днес имаше, но на новата цена. От всички размери. Взех си домашни чехли, много ми харесват, супер топли и удобни. За тези пари пък направо чудесни.

Да не са сменили найлончетата в които се слагат плодовете и зеленчуците? Да предположим, че сладките картофи ми скъскаха найлончето, но райски ябълки....Много се ядосах, защото паднаха на земята. Иначе спечелих някакъв чипс с чушка. Купих си от специалните торбички за зеленчуци, сега трябва да започна да се присещам и да ги взимам.

# 1 617
  • София
Пак да си питам - има ли домакински ръкавици при вас?

При нас в Пловдив днес имаше, но на новата цена. От всички размери.
И каква е новата цена?

# 1 618
И каква е новата цена?
Аз пък да попитам кои домакински ръкавици обсъждате? По два чифта в опаковка, дълги и дебели, в различни цветове, на цена около 2 лева? Или става дума за кутии с много бройки, тънички и еднократни?

# 1 619
Аз лично говоря за тези в кутиите. Новата им (поне за мен) цена е 16.99, ако не се бъркам. От другият модел ръкавици не съм забелязвала липси и тях използвам.

Общи условия

Активация на акаунт