Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 776
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 620
Леле, момичета, съвсем изпуснах тази тема, ама много пишете Hug

Погледнах последните 5 страници, ама няма отговори на моите въпроси.
Почвам директно с тях Blush

Дали е сменен обезмаслителят? Доскоро купувах в оранжево шише с пръскалка, последния път мъжът ми взел едно зелено с бледорозова капачка и казва, че това е на място на оранжевия Thinking

Знам, че не препоръчвате кръглите четки с горещ въздух от миналите години, но сега виждам, че има два варианта.... Разликата им е, че едната се върти ли и въобще дали става за изсушаване и приглаждаме? Чудя се дали да не си поръчам някоя като подарък от Дядо Коледа.... Laughing

И като абсолютен непияч, моля да препоръчате някое хубаво, несладко червено вино, не химия, ако има такова от брошурата. Искам ароматно и вкусно, но не захарно. Едно време съм пийвала по чаша-две, но не помня какви са били.

Благодаря ви предварително и се връщам да ви чета. Flowers Hibiscus

# 1 621
Момичета, доволни ли сте от козметичното огледало? Няма какво толкова да му се гледа предполагам, но все пак стабилна ли е стойката, добре ли застава на повърхността? Не ми се иска да ми се клатушка...
Като го гледам на снимката, почти същото е като моето, но това е по-високо, и ми се струва, че ще е по-удобно. Иначе съм много доволна от моето, сигурно е вече на 10 години и не е мръднало, здраво, тежко и стабилно. Лошото е, че вече 5-кратното увеличение започва да ми идва слабо, и трябва да чакам да пуснат 7-кратното. 😸
Скрит текст:

# 1 622
  • София
Затова писах, че не искам от друго място, но не ми се обясняваше. Ще пиша до "бушона" и после на теб на лично.
[/quote]
Моля ти се, напиши го, ако искаш в скрит текст, или на ЛС, защото също ме интересуват точно колелцата, а се оказа изключително удобно легло и върши работа. Много благодаря!

# 1 623
Да, на ОБЕЗМАСЛИТЕЛЯ е сменена опаковката.

Леле Леми..много ти късокрако огледалото Joy
Аз имам от дългокракото.

# 1 624
Тета, много благодаря Hug

А някое хубаво винце да препоръчате и ставаща кръгла четка за коса? Flushed
Подозирам, че с четката ще ми натирите носа, понеже помня мнения от предишни пускания, но не знам защо сега се огледах в тях. Търся нещо за оформяне и сушене без якото горене на пресата...

# 1 625
  • In transit
И моето огледало е като на Леми... аз пък като се погледна на 5кратното увеличение и се плаша от себе си. Но огледалото има едно велурено покритие отдолу и не се плъзга, пързаля и прочие. Стабилно и удобно е. Моето е на 3-4 години.

# 1 626
Lemy, Трещерица, Mikkey, благодаря за "огледалните" мнения! Flowers Hibiscus
Леле Леми..много ти късокрако огледалото Joy
Аз имам от дългокракото.
teta75, хахаха! Joy Аз ще действам пък на принципа на противоположностите и ще се опитам да се сдобия с дългокрако, въпреки моите късички такива. Joy
Поръчах да ми купят 5 кувертюра, че ме досрамя да кажа 10... Animal See No Evil Преди някой друг ден си донесох 1... ами няма го вече. Astonished

# 1 627
Тета, Лидъл са уцелили да е в тон със собственичката си 😸
Не съм 100% сигурна, но в темата за виното бяха похвалили това, или поне шишето и производителя бяха същите : ))

# 1 628
Ама вие този кувертюр като шоколад ли го изяждате...чудех се защо се изкупува в промишлени количества, за какво го ползвате толкова?

# 1 629
Много ме е срам, но трябва да върна възглавницата Sad направо не знам как ще ме изгледа служителя, който я приеме. Спано е само 4 часа на нея, естествено я бях сложила и в друга калъфка и си е с етикета.
13, нали може да я върна?
Аз не спах добре на нея и я смених през нощта, мъжът ми каза, че все едно е спал на картон и я сменил на втория час.

# 1 630
Соул, да ти кажа, едно време в къщи като ядяха сладко, нон-стоп се купуваше такъв шоколадов кувертюр, много го харесваха. 😎

# 1 631

Това вино харесваме и едно чилийско червено пак,с цикламено по етикета,6 лв.
Бели вина от лидъл май ме сме взимали.

# 1 632
Ама вие този кувертюр като шоколад ли го изяждате...чудех се защо се изкупува в промишлени количества, за какво го ползвате толкова?
Аз да... Animal See No EvilAnimal Hear No EvilAnimal Speak No Evil МНОГО ми е вкусен, не мога да се удържам покрай него. Все едно да ми дойде младият Антонио Бандерас и да му кажа: "Не". Не съм способна просто... BlushJoy

# 1 633
  • Мадрид / София
При нас ще има статив, някой търсеше, ама ако се изпрати ще стигне догодина.

# 1 634
Аз да... Animal See No EvilAnimal Hear No EvilAnimal Speak No Evil МНОГО ми е вкусен, не мога да се удържам покрай него. Все едно да ми дойде младият Антонио Бандерас и да му кажа: "Не". Не съм способна просто... BlushJoy
И аз се открвхнах покрай вас. И си в оферта 200 гр за 2 лв

Общи условия

Активация на акаунт