Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 792
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 530
Тези дни навсякъде се опитват да ме преметнат, не с много, ама не е приятно чувството. В неделя си купих от шоколадовите десерти с марципан, с Б започва името им, уж намалени пишеше че са, с 50 ст., гледам си сега бележката, 2 лв. Търсих по брошурите, не са намалени. Аз ли греша? Като че ли и друг беше писал за намаление.
Тези са намалени. Надписите са на немски, а тук публикуваните са на английски.

Къде в брошурата са тези марципани? Добре, че чета темата, иначе щях да изтърва "далаверата". Wink
С марципан са само някои от тези. Има с червен и със син етикет.
Водят ги пънчета

# 1 531
Момичета, доволни ли сте от козметичното огледало? Няма какво толкова да му се гледа предполагам, но все пак стабилна ли е стойката, добре ли застава на повърхността? Не ми се иска да ми се клатушка...

# 1 532
Момичета, моля ви кажете къде да подам оплакване, защото ми писна. Миналата седмица вместо лев ми върнаха турска лира, преди два дни не намалиха млякото с ориз на сина ми, което беше допълнително намалено, днес купих две кутии от трюфилите, те са ми маркирали три -две с бял и една с черен  шоколад.  То като си натоварен с куп неща+ телефон + КАРТА,  кое да гледам и кое да държа? Дойде ми в повече на всяко пазаруване да ме премятат

# 1 533
В София някъде виждали ли сте комплекта за вино?
Бре, отрано ги напускаха тия подаръци и сега все няма....

# 1 534
Разнищих случая, имало и 4-ти вид, освен показаните 3 на снимката. Този е: https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/marcipan-s-mle … -nuga-krem/p44496. Аз съм взела точно от него. Всички бяха в едно кашонче, разбъркани. И те ли почнаха с номерата? А хем знам, че очите трябва да са на 4.

# 1 535
Може ли да покажете Комплекта за вино? Тирбушон и принадлежности ли имате предвид, че ми трябва  Simple Smile

# 1 536
Момичета, моля ви кажете къде да подам оплакване, защото ми писна. Миналата седмица вместо лев ми върнаха турска лира, преди два дни не намалиха млякото с ориз на сина ми, което беше допълнително намалено, днес купих две кутии от трюфилите, те са ми маркирали три -две с бял и една с черен  шоколад.  То като си натоварен с куп неща+ телефон + КАРТА,  кое да гледам и кое да държа? Дойде ми в повече на всяко пазаруване да ме премятат

Първо минавам телефона и го пускам в чантата си.
После прибирам покупките.
После вадя портмоне и плащам.
Четвърто след каса се спирам и си чета бележката. Ако има проблем, веднага се връщам на каса.

# 1 537

Първо минавам телефона и го пускам в чантата си.
После прибирам покупките.
После вадя портмоне и плащам.
Четвърто след каса се спирам и си чета бележката. Ако има проблем, веднага се връщам на каса.
Това не е отговаря на въпроса ме,  но Благодаря за изказаното мнение.

# 1 538
Здравейте, момичета, някой виждал ли е свинската мас в Овча купел? Обиколих 5 пъти магазина и не я видях, разминах се с 5 служители и като реших да питам някого - всички се бяха изпарили. Чудя се да не съм се объркала нещо, няма как да не видя такива големи кофи.
Някой пита за кленов сироп - в dm също има на био рафтовете, аз взимам или оттам, или от Кауфланд.

# 1 539
Разнищих случая, имало и 4-ти вид, освен показаните 3 на снимката. Този е: https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/marcipan-s-mle … -nuga-krem/p44496. Аз съм взела точно от него. Всички бяха в едно кашонче, разбъркани. И те ли почнаха с номерата? А хем знам, че очите трябва да са на 4.
Аз ви казах миналата седмица

# 1 540
При нас не са заедно- едните са на едната страна на рафт, а другите са поставени като минеш от другата стана (отзад). На различни цени с различни етикети и места са тоест. Но останах с впечатление, че клиентите ги смесват яко...Едните са намалени на 1,49, другите на 1,99 лв май. А, и като грамаж мисля имаше разлика...

# 1 541
Да, пълна каша са вече

# 1 542
Клиентите взимат от по-скъпите, стигат до по-евтините и правят размяна, като пускат скъпите в кутията с евтини. Идва следващ клиент и ако не е добър в играта "открийте 10-те разлики", изгаря.

# 1 543
От тези намалените със зеления етикет е най-добър за мен. Със синия ми нагарча и е бяло вътре не е моето. Зеленото е добре и муса вътре е приятен (не знам дали точно мус е правилно, но се сещате) Препоръчвам зеленото-вътре е кафяв крема и вкуса му е на лешник се усеща леко.
Червения не съм опитвала. И да..два вида са и много си приличат. Аз доста се чудех каква е разликата и дали не съм объркала и да не е намалено.
На мен днес ми се обадиха от Лидл. Бях попълнила някаква анкета и отразих скорошната грешка на касата-бяха ми таксивали 6 закуски с гауда, вместо 4. Та днес ме разпитаха за час точен, казаха да ходя и търся управител и щели да ми върнат парите. Че то 1 лв . няма , те бяха на промоция и да ходя да се разправям за това... не е това проблем, ами че се виждаха добре колко са. Бях ги сложила в два плика малки по две бройки. Бонус или нещо друго утешително няма за Фанка, та няма да се разправям. Учудих се изобщо, че се обадиха.
Колко струва арменския коняк? Аз що не съм го видяла(( Фанито е фен на конячето, ще ме карате пак да ходя.  Не го намирам на сайта нещо. Има ли го още?

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 19:31 от Анонимен

# 1 544
Здравейте! Някой успя ли да си закупи от така съблазнителния спален комплект, който е на заглавната снимка в брошурата - червено-белите мотиви? Оказа се, че е изкупена тази разцветка рано-рано. Все пак имаше останал един брой заблуден, просто защото беше сложен при стандартните. Вчера го изпрах на 30 градуса и самия плик, понеже изглежда в средата има лента в по-наситено червен цвят е пуснал и сега белите мотиви розовеят. На калъфките им няма нищо, но там я няма тази наситена ивица и може би за това. И така ще караме, но честно казано съм разочарована. По принцип съм доволна от нехранителните им продукти. При някой друг получи ли се така? 😏

Общи условия

Активация на акаунт