Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 799
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 515
Здравейте, търся подправки за меденки, а няма и не мога да разбера дали предстоят или съм ги пропуснала. Предварително благодаря, ако някой знае нещо по казуса. Весели празници на всички.

# 1 516
Подправките минаха, но може да има изостанали.

# 1 517
Тези дни навсякъде се опитват да ме преметнат, не с много, ама не е приятно чувството. В неделя си купих от шоколадовите десерти с марципан, с Б започва името им, уж намалени пишеше че са, с 50 ст., гледам си сега бележката, 2 лв. Търсих по брошурите, не са намалени. Аз ли греша? Като че ли и друг беше писал за намаление.
Тези са намалени. Надписите са на немски, а тук публикуваните са на английски.

Къде в брошурата са тези марципани? Добре, че чета темата, иначе щях да изтърва "далаверата". Wink

# 1 518
  • Варна
Тези са готини, аз ги опитах всичките Laughing

# 1 519
Аз ги видях на две места в магазина с червена табелка

# 1 520
Не са в брошурата. В пост 1513 е обяснила.

# 1 521
  • Бургас
При нас и според етикета трябва да са намалени, но 2 пъти взимах и все си бяха на редовната цена. Но пък аз по едничко си взимам, че иначе изкушението е голямо, и не ми се губи време да разкарвам касиерката дотам Grinning
Иначе ме изпращат вече с: "Чао! До утре! Или до вдругиден в краен случай Wink " Grinning

# 1 522
Вчера много ме бяха ядосали, и им написах мейл, не много миличък, и днес ми се извиняват и ми дават ваучер за 2,00 лв, като комплимент и извинение.
За първи път ми се случва в Бг магазин и честно ми допадна и заслужават похвала за бързата и адекватна реакция на моят клайм.

# 1 523
  • София
Аз директно звъня.
Веднъж едни д серти не ми маркираха с Лидл + купон.За като мпенсация ваучер

# 1 524
С една е,Курвоазието е с две.Арарат имаше доста,аз го взех за коледния календар на моят мъж.Всеки ден по нещо,днес коняк Grinning .Много е ароматен между другото.

така е, просто в брошурата беше различна кутия. моята е една тънка дълга, не широка с прозорче Wink викаш хубав е, а?

# 1 525
Арменският коняк колко звезди е? Не в брошурата, а реално на бутилката?

# 1 526
5

# 1 527
5
Благодаря, изгодно е и без чашата. Явно утре по тъмно още ще съм там, докато няма още хора.

# 1 528
Аз даже не ща чаши,моя мъж пък много се кефи и имаме около 20 чаши от водки,уискита и т.н. Чашата от коняка много му хареса,такава сме нямали точно

# 1 529
  • Козлодуй
В Лидл видях килограм препарат за петна с кислород. Някой може ли да сподели мнение /от на Лидл серията е/ имам двегодишна фъртуна ,която е магьосница на петната . Със Спот не всичко излиза и в чудо съм се видяла.
Аз съм доволна от препарата но преди това пръскам по-упоритите петна с Изи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт