Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 854
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Как са берхетените чаршафи (160см) (ако е останало нещо цветно)?
Пп; Ирл. масло +сол на милбона - не струва! Биото е най-доброто досега.

# 1 636
В Лидл дали има червено вино с тапа, не с винтова капачка? Някой обръщал ли е внимание?

# 1 637
Как са берхетените чаршафи (160см) (ако е останало нещо цветно)?
Пп; Ирл. масло +сол на милбона - не струва! Биото е най-доброто досега.

За мен са рехави.

# 1 638
В Лидл дали има червено вино с тапа, не с винтова капачка? Някой обръщал ли е внимание?

Има.

# 1 639
И каква е новата цена?
Аз пък да попитам кои домакински ръкавици обсъждате? По два чифта в опаковка, дълги и дебели, в различни цветове, на цена около 2 лева? Или става дума за кутии с много бройки, тънички и еднократни?
Аз разбрах, че питането е за ръкавиците, които са по два броя в опаковка , цена 1,99лв(мисля че те се водят домакински, другите са в кутия, латексови, в тематична седмица имаше нитрилни). Моят отговор беше за домакинските ръкавици , които са по два броя в опаковка.

# 1 640
Тета, Лидъл са уцелили да е в тон със собственичката си 😸
Не съм 100% сигурна, но в темата за виното бяха похвалили това, или поне шишето и производителя бяха същите : ))

Изпих една бутилка за 2 дни.
Много е хубаво, добре, че ММ разбира от пиене.
Ще купя едно и за подарък.

# 1 641
Аз разбрах, че питането е за ръкавиците, които са по два броя в опаковка , цена 1,99лв(мисля че те се водят домакински, другите са в кутия, латексови, в тематична седмица имаше нитрилни). Моят отговор беше за домакинските ръкавици , които са по два броя в опаковка.
Благодаря! Много са ми удобни тези от 1.99 лв. и от години купувам почти само от тях. Купих и латексови, обаче много ми се късат. Взех и нитрилни в тематичната, те са чудесни, с удоволствие бих повторила в следващата "тема". Grinning

# 1 642
  • София
Ей, това розе идва тамън за подарък, много идейна бутилка.
Браво на испанците - при тях статива 25 Е, при нас 30 Е.

# 1 643
Здравейте, имам питане, някой взимал ли е от разклонителите от утре. Някои мнение?

# 1 644
Много ме е срам, но трябва да върна възглавницата Sad направо не знам как ще ме изгледа служителя, който я приеме. Спано е само 4 часа на нея, естествено я бях сложила и в друга калъфка и си е с етикета.
13, нали може да я върна?
Аз не спах добре на нея и я смених през нощта, мъжът ми каза, че все едно е спал на картон и я сменил на втория час.
Явно сте млади и нямате проблеми с гръбнака и шипове. Аз от над 10 години съм само с такива възглавници (от лятото вече с мемоари пяна) и нямам старите проблеми (още на млади години някой ден се събуждах с защипан нерв от някой шип, изобщо не можех да си обърна и на сантиметър главата, сега като си спомня как съм карала кола без странични огледала (по татово време), просто не ми е ясно как не съм катастрофирала.)
Тези възглавници поддържат правилната позиция на главата спрямо гръбнака и за мене са незаменими. Като спя накъде навън ми е много дискомфортно и неприятно.
Но щом не я харесвате, нямате проблем да я върнете.

# 1 645
Здравейте, имам питане, някой взимал ли е от разклонителите от утре. Някои мнение?

Разклонител като разклонител - около 5 имам вкъщи.

# 1 646
Здравейте, взех днес Научна игра за деца - Crystal kit, но няма инструкции на български. (Не живеем в Б-я).
Може ли някой, който има комплекта, да ми снима инструкциите за употреба?
Благодаря предварително! Flowers Hibiscus

# 1 647
С такъв тип възглавница мъжа ми почти не хърка Simple Smile

Соул, колко черен шоколадов кувертюр съм изяла...поне камион, иначе го правя на сладки с парченца шоколад. При печене се държи добре и не прегаря. Сега и белия пробвах, но се карамелизира леко при печене в сладките.

Бархетни чаршафи имаше днес, леко проскубани ми се видяха, в смисъл прозират под мекото нишките, но все пак не са лоши, купих за подарък на майка ми и баща ми.

Ръкавиците и на 16 лева са по-евтини от на много д.уги места. В метро последно гледах за 50 лева 100 броя и щях да се гътна.

# 1 648
Скрит текст:
Тета, Лидъл са уцелили да е в тон със собственичката си 😸
Не съм 100% сигурна, но в темата за виното бяха похвалили това, или поне шишето и производителя бяха същите : ))

Изпих една бутилка за 2 дни.
Много е хубаво, добре, че ММ разбира от пиене.
Ще купя едно и за подарък.
Лъки, както писах и в другата тема, сигурно от Широката мелнишка лоза са правили амброзията на боговете едно време 😇
А на нас дядо Коледа ни донесе домашна такава 💃
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 22:49 от Lemy

# 1 649
За бархетните чаршафи сега вече съм с леко раздвоено мнение- изпрах този на елхичките, няма промяна, но ми се струва по-тежък от другите пликове, нищо че е с гъстота на нишката 80 бр, а другите които имам - доста по-плътни като плат и са всъщност по-леки. Но досега нямам никакви други бархетни чаршафи, за да сравнявам, може заради особеността на бархета тези да са по-рехави не само визуално, но като обща тежест и дебелина на нишката да са ок. Ще видя как ще са след повечко пранета.

Общи условия

Активация на акаунт