Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 910
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 725
Мерси, мързи ме, но ще ида да ги видя

# 1 726
Аз както нямаше да взимам фитнес гривните таса днес обиколих няколко лидъла. Взех последната черна от халите и последната Бордо от сточна гара.
 Кажете сега толкова ли са зле или трябва сама
Да се опаря. Видях, че някой беше писал че е обсъждано но не открих отзиви.

П.С на халите и на Алабин беше пълен ужас, стана ми жал за персонала, толсова тясно и толкова мн хора

# 1 727
Леле. Другата седмица най-много ме впечатлиха фурмите увити в бекон, че и 5лв. за 150 грама. Grinning
Признавам си, че за първи път виждам такава комбинация.
Маслото на Пилос добро ли е? За сладки ще ми трябва, а никога не съм го пробвала.

За фитнес гривната някой беше писал, че не може да си вкара точните кг и от там отчита грешно калории, май имаше проблем и с отчитането на крачките, но ставаше дума за предишен модел, може тук да са оправили грешките. Ако не ти е за подарък, пробвай и ако не става..... Simple Smile

# 1 728
В Младост 2 са хубави тези, които са заредени
На дъската 4 в 1 най- много ми хареса държача за тебешир, той има и магнит да се залепи на дъската:

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 14:53 от fenyx

# 1 729
Аз днес май се поолях с пазара....награбих две четки и едни накрайници,ама кой да ти види,че реално и едната ще ни свърши работа с ММ,а и вътре имало 6 накрайника...сега ще ходя да връщам другата четка за зъби ама се чудя за допълнителните накрайници дали и тях да връщам...тези през колко месеца се сменят 🙄
Някой питаше за тенджерите Ернесто. Имам големия комплект и го ползвам активно вече 2 год.,нямат грешка!И на индукционен,също бързо загряват.За цената си са повече от далавера!

# 1 730
Bella_Sun_ благодаря за отговора относно тенджерите на Ernesto.

# 1 731
  • София
Леле. Другата седмица най-много ме впечатлиха фурмите увити в бекон, че и 5лв. за 150 грама. Grinning
Признавам си, че за първи път виждам такава комбинация.
Маслото на Пилос добро ли е? За сладки ще ми трябва, а никога не съм го пробвала.

За фитнес гривната някой беше писал, че не може да си вкара точните кг и от там отчита грешно калории, май имаше проблем и с отчитането на крачките, но ставаше дума за предишен модел, може тук да са оправили грешките. Ако не ти е за подарък, пробвай и ако не става..... Simple Smile

Тъкмо днес гледах по ТВ как приготвят за гости фурми с козе сирене и парченце бекон, бучнато отгоре. Изглеждаше много апетитно.
Бананите са хубави, но бутането за тях е епично. И то главно от хора, които трябва най да се пазят. Няколко пъти обиколих, докато хвана момент без тълпа. Горките служители, момчето се навело да реди кашони, хуните върху него грабят.

# 1 732
Препоръчайте хубаво червено вино, защото това с металната мрежичка го развалиха вече.
А кой е този кашкавал Наборъ, че на Йотови за нищо не става, не е кашкавал просто.
Кое с метална мрежичка?Тарагоната ли?
Скоро не сме купували,понеже баща ми направи,но мисля да взема.Наистина го харесваме много и се надявам да не е развалено.
Лозовите сърми дали са ок?.И дали са солени?

# 1 733
То няма номер на колелцата. Има на цялато легло. IAN де...него им напиши, на леглото, те ще си видят кои колелца стават.

Не знам защо линка с леглата не се отваря.
Ето пак
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-97F0BA14-CB3CB203/lsp/h … amp;x=66&y=14

И още едно има

Направо ме трогваш със съпричастността към сагата на КОЛЕЛЦАТА. Тъй като ти знам мурафетите от толкоз Лидл теми, заповядай на бекон и сланина ..ъъъ..исках да кажа кафе ..Stuck Out Tongue Winking Eye, сервирано  специално върху това легло в нас Grinning

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:24 от Nil desperandum!

# 1 734
@malka maimunka,
накрайниците за четки не са съвместими с "Филипс" - ей-сега купихме, лично пробвах - не става.
Търтийн, отворена опаковка с накрайници може ли да бъде върната?

# 1 735
Добро са бананите
Падна ми се кроасан за 1 Ст.

# 1 736
Относно батериите и зарядни за акумулаторните уреди - при нас винаги е имало изложени за продажба, дори и да не са в брошурата. Малко ми е странно да предлагат уред, а да няма как да го ползваш. Или в следващата седмица ще има акумулаторни уреди в брошурата. Като цена идваха към 50тина лева зарядно и батерия. Понякога ги има и в комплект, понякога са отделно.
https://www.lidl.de/de/parkside-x-20-v-team/c19968#theme5
При дефицит поръчка от сайта на лидъл в Германия до някой български куриер и от там транспорт до БГ. Не знам колко ще се оскъпи. Поне батериите ми изглеждат еднотипни за много уреди.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 19:52 от netman71

# 1 737
Оскъпява се вътрешна доставка в Германия-5 евро, 3лв/кг до Бг и ако няма доставчика офис в града ви и Еконт/Спийди.

# 1 738
Малко ми е странно да предлагат уред, а да няма как да го ползваш.
Те са си цели серии със съвместими батерии. Ако имаш 1-2, а 5-6 подобни уреда, няма смисъл да плащаш и за 5 батерии... Има си винтоверти, ъглошлайфи и какво ли не.
Затова е по-добре да ги има и без батерия, който иска да си купува - на който не мса му нужни толкова - няма смисъл.

# 1 739
@malka maimunka,
накрайниците за четки не са съвместими с "Филипс" - ей-сега купихме, лично пробвах - не става.
Търтийн, отворена опаковка с накрайници може ли да бъде върната?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт