Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 042
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 710
Аз харесвам конфитюрите на Марибел мисля бяха. Търсих снимка, но не намирам да прикача. Има няколко вида - вишна, ягода, кайсия и горски плодове. Има вътре цели и много плодове.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:24 от Venel82

# 1 711
Аз пък съм фен на сладкото от малини. Много ми напомня на домашното, което баба ми правеше, докато имахме още малини на село.

Имам въпрос за аератора за чешма. Този тип приспособления стандартни ли са?

# 1 712
Аз пък съм фен на сладкото от малини. Много ми напомня на домашното, което баба ми правеше, докато имахме още малини на село.

Имам въпрос за аератора за чешма. Този тип приспособления стандартни ли са?

Имам го от няколко години и ми е много удобен, на стандартен кухненски смесител само развивам наличния накрайник и завивам този. Има вариант за струя и като душ - завърта се за смяна, също самият накрайник се върти и можеш да изплакнеш мивката например. Сега ще си взема още един, защото ме кефи, а моят вече леко е издраскан, иначе си работи

# 1 713
Мдаа, взех и за нас дъска 4в1 - имаше доста кутии. Забравих да търся прясната паста. Банани все още имаше доста като ходих по обяд. И беше пълно с народ, включително и баби и дядовци над 65г.

# 1 714
Миналата година купих аератор(пак на същата цена) и бяхме доволни. Нямам идея защо сега не го ползваме. Тогава купих и на майка ми, но при нея не стана. Дали беше дефектен- нямам идея. В упътването има и показаните модели смесители, на които пасва.
Едит- пише с размер м22-м24.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 13:09 от mariat

# 1 715
Не е бил дефектен вероятно, при нас за 3 от батериите не става, за другите 3 - да.

# 1 716
(Премествам си въпроса:)
Имам въпрос за гел - маркерите, че не съм на ясно, а няма сега още да ги разопаковам- стават ли за рисуване върху дърво (обмислям с какво да оцветявам къщичката за кукли, че е с натурално дърво, тази която взех от българския сайт).

# 1 717
Има ли прясно мляко без лактоза в Лидл?

# 1 718
Каква е вероятността да намеря мъжки термоодрехи в момента?

# 1 719
Има ли прясно мляко без лактоза в Лидл?

Мисля, че има. Намира се при био нещата, на щанда, не е в хладилник.

Благодаря за коментарите за аератора, ще взема един, пък ако трябва, ще връщам... нямам представа нашата батерия с какъв размер е.

# 1 720
Някой купувал ли е от тенджерите на Ernesto? Има ги по отделно и в комплект в новата брошура. Най-вече ме интересува дали загряват бързо и равномерно на индукционни котлони и като цяло за мнение за качество във времето...

# 1 721
Кои сладка/мармалади от Лидл са хубави?

За сладки тип линцер препоръчвам Марибел кайсия и ягода. А и за всичко друго, де.  3лв са за 450 гр. Нямат боклучав вкус.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 14:05 от Бг-леля

# 1 722
Бананите хубави ли са?

# 1 723
  • София
Здравейте, някой да е взимал резервни глави за ултразвуковата четка и дали случайно знае дали пасват на филипс четките?

# 1 724
  • софия
Dole са. Има за всякакъв вкус - по-зелени, по-узрели, хубави са.

Общи условия

Активация на акаунт