Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 921
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 695
  • софия
Това ли са хубавите сушени чушки?

# 1 696
Поли, къде стои в Младост 2 ирландския ликьор, за Deluxe ли става въпрос, онзи ден хем гледах за него, а не го видях?
Кашкавал на Йотови май няма да взимам повече (последния път пробвах пак с малката опаковка и не съм очарована, не гледам толкова цената, ами да е добре за запичане на филии, имам капризни деца).
Благодаря за разясненията за бархета, значи правилно съм се ориентирала все пак и е нормално да са по-рехави като изтъкаване.
Ликьорчето е при делукс серията на най-долния рафт - 1-2 кашончета - в момента е точно срещу промоциите за Майстори ( винтове ,свредла тези работи), от дясно на 3-4м са яйцата и млякото.
Иначе и аз за това се чудя на кашкавала ....не ми е достатъчно мазничък и не се запича хубаво -златисто. За съжаление хубавите кашкавали , са си на  поне 18-20лв килото на стандарта цена.

# 1 697
zvanche, това са чушките. Аз взех вчера, но другата седмица ще взвма още един пакет. За кашкавала аз открих моя мек, мазен и се зачервява при запичане
Скрит текст:
Наборъ

# 1 698
Много благодаря, Поли, ще ходя да го търся, уж гледах там, ама ... явно не съм наблюдателна.
Кашкавалът на Йотови не се запече добре, стана като дървена коричка, а за децата не е ок. Иначе купувам един от млекарница и беше добре, но нещо напоследък го развалиха и там. Последно пробвах най-скъпия им, ръчен по 13.40/кг и той е горе-долу добре
Скрит текст:
Млекарницата е на мандра Равно поле.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:16 от fenyx

# 1 699
И аз за колелцата се зарадвах...че ги търсиха. 🙂🙂
Да, ама не- не стават. Иначе много се радвам, че се радваш HugHeart Heart Писах на Лидлци , получих това: "Здравейте,
Вашият имейл е препратен за обработка към компетентния отдел. Ще получите обратна връзка в най-кратък срок." Преди това ми писаха това(но им казах, че беше отдавна и не пазя нищо): "Моля опишете артикула подробно. Ако е възможно, посочете номера под баркода на опаковката (8 или 13-цифрен EAN номер) или 7 - цифрения номер от касовия бон". Някой с някаква информация, все пак, да пратя, че им казах, че още трима ( закръглих Joy) чакат техния отговор чрез мен?

Дай леглото да го видим.
Да търсим упътването му в сайта.
Как се води точно поне то...походно ли, що ли...

https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-97F0BA14-CB3CB203/lsp/h … amp;x=66&y=14

Виж тук...ако го познаеш, отвори брошурата да видиш номерата.
благодаря много-много полезно това, ще погледна! То ако  един вид са предлагали, няма какво да се притеснявам.

# 1 700
То няма номер на колелцата. Има на цялато легло. IAN де...него им напиши, на леглото, те ще си видят кои колелца стават.

Не знам защо линка с леглата не се отваря.
Ето пак
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-97F0BA14-CB3CB203/lsp/h … amp;x=66&y=14

И още едно има

# 1 701
  • до най-прекрасния мъж
Относно батериите и зарядни за акумулаторните уреди - при нас винаги е имало изложени за продажба, дори и да не са в брошурата. Малко ми е странно да предлагат уред, а да няма как да го ползваш. Или в следващата седмица ще има акумулаторни уреди в брошурата. Като цена идваха към 50тина лева зарядно и батерия. Понякога ги има и в комплект, понякога са отделно.

# 1 702
  • На края на вселената!
За колелца може да се провери в едно магазинче с адрес София, ул. Св. Св. Кирил и Методий №40. Имат асортимент от размери.

# 1 703
  • Плевен
Одобрявам шоколадите на Лидл, пица Специале, та ще ходя в събота най-вече за шоколади и пица. Последният път , като ходих, служителката на каса ми каза, че и без мобилен интернет мога да скенирам приложението на телефона до касата, за да ползвам отстъпка Лидл плюс. Може ли някой да каже дали може да се ползва Лидл плюс, ако нямаш мобилен интернет ?

# 1 704
  • Стара Загора
Когато нямаш интернет на телефона, при отварянето на приложението натискаш отдолу LIDL PLUS карта и ти зарежда QR кода на картата ти, който да сканираш на устройството.

# 1 705
Комбинираната дъска за рисуване и бележки е супер, взех една че вкъщи децата се карат, че имат само една черна/бяла. По-малка е бялата част за рисуване с маркери, но за нас е ок. По принцип е за други цели, че има и коркова част и закачалки, но и за малки деца става, хареса се.

Благодарение на Поли 🌸 открих и се сдобих с още едно ликьорче Делукс, изобщо не бях забелязала, че все още са налични.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:14 от fenyx

# 1 706
Препоръчайте хубаво червено вино, защото това с металната мрежичка го развалиха вече.
А кой е този кашкавал Наборъ, че на Йотови за нищо не става, не е кашкавал просто.

# 1 707
  • Стара Загора
Кои сладка/мармалади от Лидл са хубави?

# 1 708
  • Пловдив
Кои сладка/мармалади от Лидл са хубави?
Аз харесвам шипковия мармалад на Родна стряха. И сладкото им с люти чушки е хубаво. Други не сме пробвали.

# 1 709
  • Плевен
Sisi_91, мерси много, големи емоции с тези модернизации. Ако има, ще взема Троянска луканка на Барони, Суров суджук с праз, с Лидл плюс.

Общи условия

Активация на акаунт