Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 921
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 680
И аз за колелцата се зарадвах...че ги търсиха. 🙂🙂

# 1 681
  • Бг-мама
Здравейте момичета , някой да има ударният винтоверт , който ще бъде в супер събота. Пише че се продава без батерия и зарядно. Дали ще ги има отделно или ще се купуват от някъде другаде . Някой дали има представа колко струват отделно те. Благодаря предварително за отделеното време.

# 1 682
това с възглавниците е много специфично. ММ има проблеми с гърба, опита с такув тип въглавница да спи. мъчи се, мъчи се, накрая я махна. аз пък въобще не мога и да легна нормално на такава. като ходим някъде и е по=висока въглавницата, направо я махам. не сме меного млади Wink
отивам да киризя брошурата. днес ще ме влачат за платна за рисуване и други щуротии.

# 1 683
Здравейте момичета , някой да има ударният винтоверт , който ще бъде в супер събота. Пише че се продава без батерия и зарядно. Дали ще ги има отделно или ще се купуват от някъде другаде . Някой дали има представа колко струват отделно те. Благодаря предварително за отделеното време.
И аз се интересувам. Няколко пъти опитах да поръчам отделна батерия чрез горещата линия, нулев успех. Следя брошури една камара месеци, отделни батерии няма и няма... Голяма греда. Sad

# 1 684
Oбикновено батерия и зарядно ги пускат отделно, иначе питай  в БУШОНА.
Лек ден!!!

# 1 685
Кашкавала кръгла пита на последната страница от харесваните ли беше.

# 1 686
  • Варна
Май да.

# 1 687
  • In transit

Това вино харесваме и едно чилийско червено пак,с цикламено по етикета,6 лв.
Бели вина от лидъл май ме сме взимали.
Скоро вземала ли си от него? Преди и аз много го харесвах, но ме е страх да не са го развалили като Бардолино киарето.

Много ме е срам, но трябва да върна възглавницата Sad направо не знам как ще ме изгледа служителя, който я приеме. Спано е само 4 часа на нея, естествено я бях сложила и в друга калъфка и си е с етикета.
13, нали може да я върна?
Аз не спах добре на нея и я смених през нощта, мъжът ми каза, че все едно е спал на картон и я сменил на втория час.
Явно сте млади и нямате проблеми с гръбнака и шипове. Аз от над 10 години съм само с такива възглавници (от лятото вече с мемоари пяна) и нямам старите проблеми (още на млади години някой ден се събуждах с защипан нерв от някой шип, изобщо не можех да си обърна и на сантиметър главата, сега като си спомня как съм карала кола без странични огледала (по татово време), просто не ми е ясно как не съм катастрофирала.)
Тези възглавници поддържат правилната позиция на главата спрямо гръбнака и за мене са незаменими. Като спя накъде навън ми е много дискомфортно и неприятно.
Но щом не я харесвате, нямате проблем да я върнете.
Скрит текст:
И аз съм с подобни проблеми, смеят ми се, че съм като принцесата и граховото зърно. Обаче като се схвана и ме боли глава и ми се гади по 3 дни... Последно като разбрах, че проблема ми е от възглавницата си взех една най-обикновена от дунапренени парченца, като едновремешните. И се преродих направо.

# 1 688
сладко ли е? Това е розе, нали? То към червеното ли се води? Flushed
Не ми се смейте на въпросите, но не разбирам от пиячка.
Не е типичното сладко вино. Розе е, не се води към червените.
Има много ухаен вкус, без кисел или тръпвичив привкус, много слаб сладък завършек,
според мен не е десертно вино.
благодаря Hug, ще се пробва тогава

# 1 689
Mikkey, и аз от анатомична от мемори пяна, която не заменях за нищо на света, изведнъж ми стана супер крива и неудобна, минах на обикновена.
Та, много е индивидуално.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 08:14 от Lemy

# 1 690
Добро утро и от мен- аз се отчетоха със скромните 220 лв сметчица тази сутрин. В 7:45 паркингът на Младост 2 беше пълен .....чудих се,чудих се защо аджеба ...викам си сигурно заради пресите и четките за коса ....то било за БАНАНИ Grinning ( в кръга на шегата ,разбира се ...но наистина там имаше струпани най-много хора).
Аз се уредих с 2 четки за зъби, 2 мишки , 1 коняк Арарат , взех и 2 комплекта за ароматерапия ( имаше доста) , сьомгова пастърва и замразени зеленчуци за вечеря ( от тази Лидл + сьомга нямаше ) . Разбира се банани, замразени банички ( страх ме е да прочета какво има в тях,но децата много ги харесват) . Още ирландски ликьор и бонбони - направих 2 торбички за подарък - ликьорче, бонбони трюфели и Арома сет + малко домашни курабии . Предпочитам такива неща да подарявам ( сбирщок от неща ,които харесвам ,било то малки и евтини) , отколкото някой сет с козметика тип Нивеа Simple Smile Едната мишка пък, със коледните дебели шушони ( и парички) отиват за племенника -тийн .
В Младост 2 , голямата пита -2кг на Йотови е вече намалена на 8,88 , но ще се почудя.

# 1 691
Да, ама не- не стават. Иначе много се радвам, че се радваш HugHeart Heart Писах на Лидлци , получих това: "Здравейте,
Вашият имейл е препратен за обработка към компетентния отдел. Ще получите обратна връзка в най-кратък срок." Преди това ми писаха това(но им казах, че беше отдавна и не пазя нищо): "Моля опишете артикула подробно. Ако е възможно, посочете номера под баркода на опаковката (8 или 13-цифрен EAN номер) или 7 - цифрения номер от касовия бон". Някой с някаква информация, все пак, да пратя, че им казах, че още трима ( закръглих Joy) чакат техния отговор чрез мен?

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 10:17 от Nil desperandum!

# 1 692
Поли, къде стои в Младост 2 ирландския ликьор, за Deluxe ли става въпрос, онзи ден хем гледах за него, а не го видях?
Кашкавал на Йотови май няма да взимам повече (последния път пробвах пак с малката опаковка и не съм очарована, не гледам толкова цената, ами да е добре за запичане на филии, имам капризни деца).
Благодаря за разясненията за бархета, значи правилно съм се ориентирала все пак и е нормално да са по-рехави като изтъкаване.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 10:32 от fenyx

# 1 693
  • софия
И аз се интересувам. Няколко пъти опитах да поръчам отделна батерия чрез горещата линия, нулев успех. Следя брошури една камара месеци, отделни батерии няма и няма... Голяма греда. Sad
Мъжът ми има винтоверта. Тогава мисля, че беше с батерия, но той си купува и допълнителна, която беше казвал, че дори е по-хубава от тази, с която го е взел. Двата продукта не излязоха скоро един след друг, но пускат допълнителни батерии.

# 1 694
Да, ама не- не стават. Иначе много се радвам, че се радваш HugHeart Heart Писах на Лидлци , получих това: "Здравейте,
Вашият имейл е препратен за обработка към компетентния отдел. Ще получите обратна връзка в най-кратък срок." Преди това ми писаха това(но им казах, че беше отдавна и не пазя нищо): "Моля опишете артикула подробно. Ако е възможно, посочете номера под баркода на опаковката (8 или 13-цифрен EAN номер) или 7 - цифрения номер от касовия бон". Някой с някаква информация, все пак, да пратя, че им казах, че още трима ( закръглих Joy) чакат техния отговор чрез мен?

Дай леглото да го видим.
Да търсим упътването му в сайта.
Как се води точно поне то...походно ли, що ли...

https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-97F0BA14-CB3CB203/lsp/h … amp;x=66&y=14

Виж тук...ако го познаеш, отвори брошурата да видиш номерата.

Общи условия

Активация на акаунт