Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 298
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Пловдив
Има вече нова брошура в приложението.
При мен няма?!?
В приложението Lidl, обикновеното приложение. Не в Lidl plus.

# 2 116
  • Стара Загора
Не в Lidl Plus, в другото.

# 2 117
Уф - и аз сега кукувицата разглеждах брошурата.Все едно си чистят склада малко ми е тази брошура - 1 стр. бельо,една дрехи за жени,една дрехи за деца ,1 за дом. любимци, 3 уреда -раклет грил,сокоизтисквачка и уред за фондю......  и да събудим майстора ...то верно ММ ме бъзика вече , какви свредла да ми вземел, че ми писна веднъж да го чакам за 2 дупки в стената половин година и си ги пробих. Wink Има някой хранителни ,които си заслужава да отидеш до магазина - лимони,пиле,кетчуп,Св.врат, мляко, кис.краставички.....
Роклите не изглеждах никак зле,но вече отказвам да си взимам рокли,които няма къде да облека( или ще са ми малки,когато дойде време да го слагам) . Тази зима даже не съм си изкарала и битите с малко токче - то до училището и обратно ще е пак цяла зима ( ватирания анцунг..тези сивичките с оранжево  , такава хубава работа върши ,както и един от ватираните клинове пускани септември -плътни като панталон,разтегливи и мекички, с джобче отстрани ).

# 2 118
Това е правилният линк към новата брошура:
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-27-12-do-03-01-broshura/view/flyer/page/1

# 2 119
(Случайно съм будна сега и случайно погледнах какво сте изнаписали.)
Този път забелязахте ли, че за неделя 27-ми би трябвало да важат две брошури, има застъпване на дати? (Не че ще се засиля да ходя де, вероятно ще е чак догодина.)
Видях като моя стар раклет, май наистина прилича на чистене на наличности тази нова брошура.

# 2 120
Видях като моя стар раклет...
Да попитам по моя въпрос... Става ли за мръвки този. Grinning

# 2 121
Ами за - мен не. Бавно ми пече и т.н. Доколкото помня, че отдавна прашасва, трябваше първо да се загрява преди каквото и да е печене 20 минути. Не съм доволна за такава цел. Раклетът има друг замисъл. Да си печеш леко мръвки- повече тип салами, докато разтопяваш сирене. Каменната плоча пък съвсем бавно загрява. (Затова после се сдобих с Тефала, ама и от него искам вече по-мощен, не става толкова добре като на едно хубаво направено барбекю на въглища или вероятно професионален по-силен грил)

# 2 122
Раклетът не става за сурово месо. Тя и самата идея е топене на сирена и затопляне на колбаси.

Има кисели краставички на granny's taste. Явно скоро идат чушките Heart Eyes

# 2 123
  • софия
В 7 ч. в магазина на Вагона беше пълно. Камари кашони имаше с плодове и зеленчуци.
Приключих с пазаруването в следващите 5 дни, крак няма да ми стъпи в магазин.

# 2 124
В 7:05-7:10 беше пълно (като за този ранен час) и на Раковски. Взех каквото трябваше, взех още масло, този път годно до 4.02, олио търсих, но не намерих. От новата брошура си харесах също доста неща, предимно хранителни.

Новата брошура едва 35 страници Simple Smile Раклет има и от предното зареждане, сега го мернах на Раковски.

# 2 125
ТамЪн ми останаха 2 буркана от чушките от предното пускане Wink

# 2 126
  • софия
На 30.12. ще има акумулаторни батерии и зарядни за техните бормашини и подобни. Някой питаше кога ще има.

# 2 127
  • Пловдив
Абе кви са тия чери домати от 14лв килото? Open Mouth  В магазинчето до нас са 4лв. Ай, мерси!

# 2 128
  • Бг-мама
На 30.12. ще има акумулаторни батерии и зарядни за техните бормашини и подобни. Някой питаше кога ще има.
Аз бях от питащите. Тъкмо ги видях в брошурата и се зарадвах. Мислех да не ходя повече след таз сутрешният ми пазар , но ще трябва да отида и в събота за да взема ударната машинка , а другата седмица батериите. Ако не се вредя с батерия просто ще го върна . Срещу празниците голямо охарчване с тези машини , но са хубави уредите и си струват за хора , които работят с тях. Тази сутрин купих и от куфара тресчотка. Дано се одобри от съпруга ми. Купих също и от прясното мляко в бутилката , което е на добра цена от днес, сметана за готвене, боровинки за коледният десерт, гъби , извара . Опуках още преди работа 115 лева и сега си седя виновно на бюрото.Close

# 2 129
  • до най-прекрасния мъж
Куфарите тресчотка са хубави. ММ има най-малкия и най-големия комплект. Малкият му е от преди поне 6-7 години и няма нищо развалено или счупено. Големият е някакъв с над 200 части и го има от 2-3 години. Ползва ги често, само докупува вложки, ако някой размер липсва, а му трябва. Много е доволен. Уредите също си заслужават, най-малкото защото са с 3 години гаранция и възможност за връщане без въпроси в рамките на 90 дни.

Общи условия

Активация на акаунт