Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 173
  • 2 749
  •   2
Отговори
# 2 190
Ох, само ние сме недохранени алкохолици в нас Simple Smile хладилника ни е вечно чист и свеж вътре, най много някоя мръвка да има.... Но шкафа с алкохол едва се затваря! За наша радост това е целогодишно Simple Smile
Не сте само вие Grinning ,сега гледам дун дългун,далган или квото е там хубавото уиски е намалено .Минимум две,три ще взема,много е хубаво.Само малко понякога ми е неудобно да тъпча в багажника на количката на детето.Ма преживявам си срама де .

# 2 191
  • София
Супер за апреските и без това се чудех сиви или черни да взема като избирах. Дано има останал моя номер. Лола сокоизстисквачката ли имаш предвид? Ако е тя аз имам абсолютно същата, но друга марка. Като бях бременна я ползвах всеки ден за сок от цвекло, абълка, морков. Всичко става на нея, без цитруси. Честно казано за парите си е ок, но не бих дала повече пари. Много по-хубав сок съм пила и има мнооооого чистене след ползване, ама всичко. Доста пяна прави, това също не ми допада на мен.

# 2 192
  • При елфите ...
Днес търсих канела... не намерих (нямах време да търся служител да питам)... а помня, че съм вземала от Л.

# 2 193
  • София
Скоро четох тук в темата, че я няма вече канелата. Аз също съм купувала преди.

# 2 194
  • shumen
Канелата отдавна я няма и при нас.В нашия Лидл днес имаше много хора и се отказах да чакам.

# 2 195
Тамън се натъпках с портокали. А имам бая алергии. Ми. Да бях взела уиски. За урок ще ми е Kissing Heart сега ще го мисля.

# 2 196
Тамън се натъпках с портокали. А имам бая алергии. Ми. Да бях взела уиски. За урок ще ми е Kissing Heart сега ще го мисля.
Имаш време,от новата брошура е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 197
Лидл се излагат - отварям да проверя работното време на нашия филиал, че отдавна не съм ходила рано сутрин -  в едното приложение работно време от 8, в Лидл+ - от 7, ходи търси кое е вярното.
Силно се надявам да е по-спокойно рано сутринта, че последните дни само като видя опашките отвън и се отказвам да влизам.

# 2 198
Ей сега и мен размислихте, взех цяла мрежа портокали за коледната пуйка. Сега да ги слагам ли? Confused За всички ли цитруси са споменали за пестициди или само за портокалите?
И аз днес се ръгах в магазина уж със списък и като се прибрах, видях, че не всичко съм купила.... Утре пак ще се ходи. Flushed

# 2 199
На мен пък точно алергичен човек ми се похвали, че лидлските портокали не го алергизират, странна работа.

# 2 200
И все забравям да питам, Thirteen, защо Лидл не правят доставки? Защо и тук нямат онлайн магазин, както в другите държави?

# 2 201
  • софия
Ей сега и мен размислихте, взех цяла мрежа портокали за коледната пуйка. Сега да ги слагам ли? Confused За всички ли цитруси са споменали за пестициди или само за портокалите?
И аз днес се ръгах в магазина уж със списък и като се прибрах, видях, че не всичко съм купила.... Утре пак ще се ходи. Flushed
За портокалите от Турция. Репортажът беше по бтв, сигурно го има качен в сайта им.
И това не е нищо ново. В Турция няма никакъв контрол. Не купувам никакви турски плодове и зеленчуци. В момента в Лидл тиквичките са турски.

# 2 202
Все си мисля, че за да се продават в нашите магазини, Турските зеленуци минават тестове. В Метро е пълно с турски зеленчуци.

# 2 203
  • софия
Минават дръжки. За това като се направят тестове в лаборатория и показателите са в небесата, и съдържат забранени вещества.
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/cheti-etiketa-prov … tokali-u-nas.html

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 06:47 от zvаnchе

# 2 204
..
За портокалите от Турция. Репортажът беше по бтв, сигурно го има качен в сайта им.
И това не е нищо ново. В Турция няма никакъв контрол. Не купувам никакви турски плодове и зеленчуци. В момента в Лидл тиквичките са турски.
Аз също. Трябва МНОГО да ми трябва нещо, че да взема турско / плод или зеленчук/.То отдавна се знае.  Колкото до подложките за грим - нали българинът най се плашел да не настине и да не се мине, та и аз- взех ги намалени 7 бр, от 5,99 на 4,19.

Общи условия

Активация на акаунт