Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 165
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 205
Добро утро! Тъкмо сложих ошав да варя. Ми то нямало клечка канела вътре. Сложих на прах, ама дали ще стане.... Дано! Днес ще отида до Лидл за някои дребни последни неща, няма начин. Хубав празник ви желая!

# 2 206
Ей сега и мен размислихте, взех цяла мрежа портокали за коледната пуйка. Сега да ги слагам ли? Confused За всички ли цитруси са споменали за пестициди или само за портокалите?
..
За портокалите от Турция. Репортажът беше по бтв, сигурно го има качен в сайта им.
И това не е нищо ново. В Турция няма никакъв контрол. Не купувам никакви турски плодове и зеленчуци. В момента в Лидл тиквичките са турски.
Аз също. Трябва МНОГО да ми трябва нещо, че да взема турско / плод или зеленчук/.То отдавна се знае.  Колкото до подложките за грим - нали българинът най се плашел да не настине и да не се мине, та и аз- взех ги намалени 7 бр, от 5,99 на 4,19.
искате да кажете, че портокалите в мрежа в Лидл не са турски, така ли? Въобще не го знаех това с турските плодове и зеленчуци и въобще не гледам откъде са Flushed

# 2 207
  • софия
Не знам какви са портокалите. На етикетите винаги пише страна на произход.
Всички цитруси трябва хубаво да се мият преди да се белят и не се ползват корите за готвене, защото са обработвани с различни химикали за по-голяма трайност (с изключение на био, за които изрично пише, че могат да се консумират).

# 2 208
Добро утро!Момичета,портокалите бяха насипни не в мрежичка.Никога до сега не съм имала оплакване от хранителни продукти от Лидл.Необвинявам магазина или някой друг...просто ми се случи!

# 2 209
аз да похваля този пудинг от скреч картата, хареса ми

С мас може да пържите картофи. Много вкусни ставаха едно време баба ми като ми пържеше.

# 2 210
Сутринта в 7ч. бях в магазина. Е, няма такъв кеф! Двама души бяхме и персонала. Напазарувах набързо от списъка, после в К. В 8 ч. бях пред месарницата. С този коридор, магазините трябва да си преосмислят работното време.

# 2 211
Сутринта в 7ч. бях в магазина. Е, няма такъв кеф! Двама души бяхме и персонала. Напазарувах набързо от списъка, после в К. В 8 ч. бях пред месарницата. С този коридор, магазините трябва да си преосмислят работното време.
И аз рано рано минах през Лидл. Магазинът беше празен от към хора, но пък зареден със стока. Изкуших се да взема пуйка, идея нямам как ще я готвя... Сега смятам да направя от хвалените тук сухи чушки, пълнени с боб и един ошав, отново на същата фирма.

# 2 212
Днес бях първа пред еконт и видях, че мога да влезна в Лидл без коридор. Всичко имаше заредено и то на камари, беше спокойно, и си взех мити картофи, картофи по селски, мляко, плодове, 1 масло / в началото на седмицата срокът му беше 06/01, днес 04/02/.
Искам да благодаря на всички дами, които споделят  мнения, препоръки, критики и за позитивния тон в темата, благодаря на Брадата, че ни приютява в лидълския дом, на 13 и другите момичета, които работят във веригата и ни помагат, на екипа на магазина на Вардар,  винаги отзивчиви и бързи и да Ви пожеля да бъдете здрави и щастливи.
Светли празници и вкусна Коледа с продуктите на Лидл!
Скрит текст:

# 2 213
Аз малко позачезнах, но си имам здравословни причини, да не помислите, че не ви наглеждам, де.
Не ме огря да съм с корона на глава, но пък ме метна бъбрек, вдясно, да съм точна Stuck Out Tongue Winking Eye  Както и да е, днес съм по- добре, дано се подобрявам.

На всички пожелавам светъл, топъл, уютен празник... с продуктите от Лидл, разбира се!
Бъдете здрави!

# 2 214
Сухите червени чушки, къде стоят?При плодовете и зеленчуците или някъде другаде?

# 2 215
Навсякъде. И пред касите са ги лепнали.

# 2 216
В Изток - на касите.

# 2 217
  • София
При нас имаше и на касите и на един щанд до хладилните витрини, май и покрай киселото зеле и био щанда също имаше. Аз се сдобих с нови апрески сиви с цип. Не са толкова хубави, колкото черните, ама дано са здрави.

# 2 218
В единия от клоновете, където ходя, са веднага на входа отдясно, буквално зад дезинфектанта.

# 2 219
Днес в Х. Димитър нямаше вече чушки.

Общи условия

Активация на акаунт