Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 149
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 235
Видях, че има ново намаление на продуктите на "Фаворина" до 50%. Чудя се дали вече е почнало или ще е от утре? Сега е времето да си отям на марципани. Wink

# 2 236
  • Бг-мама
Видях, че има ново намаление на продуктите на "Фаворина" до 50%. Чудя се дали вече е почнало или ще е от утре? Сега е времето да си отям на марципани. Wink
Днес магазините не работят.

# 2 237
Знам, просто го видях това в телефона и реших да питам, ако има по-запознати. Така или иначе утре ще проверя лично.

# 2 238
  • Варна
Мнение за тези тортички (ако утре изобщо ще ги има)?

# 2 239
  • София
На бележката имам нещо маркирано Блу ривър за 0.59лв. и идея нямам какво е. Ако някоя знае нека сподели.
Ей тази тука преди 3 дни се кьори безпомощно в една стара бележка с този прословут Блу ривър за 0.59 лв. и се ядоса безкрайно, че не се сеща. След няколко минути получи просветление: препарат за съдове е. Joy
Благодаря ти. Вярно, че взех препарат за съдове 😁
Честита Коледа ❤

# 2 240
Мнение за тези тортички (ако утре изобщо ще ги има)?

Шоколадовата беше истинска сладост. Блатът бе вълшебен - страхотен вкус. Препоръчвам нея. Другата може да е хубава и тя, но аз не си падам по  "червеното кадифе" (лоши спомени от други производители).

# 2 241
Опитах шоколадовата торта преди време - не ми хареса изобщо. нито блатовете, нито крема, затова и се въздържах за червеното кадифе, колкото и да го обичам.

# 2 242
  • София
Вчера взех от тази Гараш дето са две парчета вътре-хареса ми.

# 2 243
През тази седмица, в началото ѝ ММ донесе шоколадовата, но по-голяма. Беше хубава. И точно на Амбелино. Прекрасна. 😋

# 2 244
Честита Коледа!
Вчера купих марципан за 89 ст.- до онзи ден бяха намалени на 99 ст., а преди това- на 1,49 лв. Редовната им цена май беше 1,99 лв...
За колелцата за мебели, да си побутна въпроса Blush Някой използва ли от тези видове, ако може и сравнение?
Скрит текст:

# 2 245
  • София
Здрави са.Имаме монтирани на платформа от миналата година.

# 2 246
Ако става дума за колелцата, за кой вид става въпрос? Simple Smile

# 2 247
  • София
Левите,има и едни по 4 броя,метални са,за цената са екстра.

# 2 248
Благодаря Blush А лесно ли се въртят? И на мен цената ми се стори добра!
Скрит текст:
Тези от 4 броя са направо гигантски за целта за която ми трябват Grinning (само те са опаковани много по-удобно в кутия, за съжаление)
Похвалваме сладоледа в кутия от 3,99 лв- шоколадов с шоколадови парченца. Не съм сигурна каква е марката, но е лидълска. Вкъщи много го харесаха. А хубав ли е сладоледът от същата серия с ром и стафиди?
Имаме лидълско шампанско от около 2 години. Дали става все още или може да се е вкиснало? Thinking Как мислите?

# 2 249
Не вярвам да му има нещо на шампанското. Що се отнася до сладоледа, тук май беше от харесваните, но на мен лично ми дъхаше на вкиснати стафиди.

Общи условия

Активация на акаунт