Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 076
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 250
Честита Коледа, Лидл-о-любителки! Бъдете много здрави и все така добре информирани! HugHeart
Наскоро опитах парти пакета от мини шоколадови имитации на Сникърс и пр. Най-вкусни бяха Кокосовите и тези с Фъстъци + Шоколад. Другите нещо не ми допаднаха, по мое мнение не са толкова сполучливи, като споменатите два вида.
Има ли в Лидл хубави немски кренвирши? Моля да ме насочите. Благодаря!

# 2 251
Червените чушки бяха много вкусни.При нас и в двата пакета имаше по 9 бр,като повечето бяха големи и по една ,две по-малки.Бяха и чисти.Само такива ще взимам вече,добре че не намерих в Кауфланд и изпратих там да търсят.

# 2 252
Здравейте
Весела Коледа и светли празници.
Получихме новата брошура но на нехранителните страници пише  ОТ неделя 27.12. Това някаква нова политика ли е вече и "от неделя" се има предвид неделя сутрин както зареждаха преди в понеделниците  или когато заредят в неделя( през деня или вечерта) .
Предварително благодаря !
Всяка година покрай празниците се изместват дните за начало на акциите, и няма общо с факта, че почиваме на Коледа. Преди да започнем да почиваме на Коледа пак се изместваха.

А сега да ви пожелая да бъдете здрави, щастливи, много радост и семейно щастие!

# 2 253
Червените чушки са супер, много ми харесаха. Също и ошавът.

# 2 254
  • София
Честито Рождество Христово, да сте здрави и благословени! И ние одобрихме чушките и много ни харесаха захаросаните кестени на Фаворина. Сега сме на glenfiddich с шам фастък и други ядки също от Лидл, наздраве.

# 2 255
  • София
Аз дори от плодовете на ошава днес направих каша на бебето. И стана супер-всичко си изяде.

# 2 256
  • shumen
Честита Коледа!
Ошава и моето дете го хареса.
Торта взех от тази шоколадовата,но не се хареса.
Аз да питам има ли в Лидл хубави круши?

# 2 257
  • Бг-мама
Тази сутрин сън не спали 4 -ма глупака включае и мене на опашка да отвори лидъл да вземем винтоверта. Ако някой ми кажеше, че  5 минути след отварянето ще са купени всичките 9 налични бройки , никога нямаше да му повярвам. Успях да взема и аз , сега да видим в сряда дали ще успея и батерия да взема.

# 2 258
  • София
Тази сутрин сън не спали 4 -ма глупака включае и мене на опашка да отвори лидъл да вземем винтоверта. Ако някой ми кажеше, че  5 минути след отварянето ще са купени всичките 9 налични бройки , никога нямаше да му повярвам. Успях да взема и аз , сега да видим в сряда дали ще успея и батерия да взема.
Лелееееее, този винтоверт ще да е златен Mr. Green

# 2 259
  • Бг-мама
nad_tab, най-вероятно! SmileSmile Мъжът ми каза , че ставал и за смяна на гумите на колата. Вероятно това беше и причината собственикът на един от автосервизите ни в града да натовари 3 броя . Аз си мислех , че ще бъда сама в магазина , ама уви.Sweat SmileSweat Smile

# 2 260
  • Велико Търново
Винаги когато пускат винтоверти е такава картинката! ММ три пъти е ходил рано сутринта за три различни вида и винаги са свършва ли с първите клиенти. Просто са хубави явно машините и си заслужават цената!

# 2 261
Здравейте.
Да доложа за подаръците от Дядо Коледа😊
 В процеса на изкопаване на този динозавър по едно време си мислехме, че ние ще станем на фосили преди да го "намерим". Доста беше твърд блока, но децата го харесаха.

За тези кристали обаче съм разочарована, както и детето де. Защото очаквахме вътре да има кристали, пък то- някакъв си калциев.... прах, да го разтвориш във вода и пр.,  и чакаш да стане. Е, 20ч.по-късно нищо😑 Детето е разочаровано.
Но магнитния конструктор, детската гримьорна са много хубавви!

# 2 262
Кристали съм вземала преди години. Май един само имаше вътре. Ама какъв боклук стана докато го копахме Joy

# 2 263
И нашите кристали ни разочароваха, не се получиха....

# 2 264
На тези кристали не трябва ли да се сложи нещо за основа, за което да  полепнат и "растат"?

Общи условия

Активация на акаунт