Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 145
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 220
  • На края на вселената!
Днес пълних чушки на Струмафрут. Доста черни места по тях имаше. Ошава им имаше листа и клонче, а сините сливи са с костилка. Иначе станаха.

# 2 221
  • Варна
Моите чушки бяха 8 на брой, вътре бая непочистени семки. Утре ще стане ясно как са се получили. И сарми зелеви направих, листата са от буркан Фрешона. И за тях има какво да се желае като качество, доста надупчени... Не се сетих да преброя колко сарми се получиха от един буркан, мисля около 12.

# 2 222
И аз не съм доволна от зелевите листа на Фрешона. Едвам успях да навия някоя и друга сарма за тази вечер. Много от листата бяха нацепени. Иначе на вкус са много добри.
Не можах да прочета, но някой с проблеми с натрошеното сирене от тази седмица? Моето замина в коша. Направих плънката за баницата и случайно я опитах и полудях. Добре, че имах на Родна стряха-биволско с краве сирене и баницата стана.

# 2 223
О,зелевите листа голям ужас. И от буркана, и от бъчонката Авис. Голямо разочарование. И киселеят повече отколкото трябва. Ама каквото такова.

# 2 224
  • София
Ошава и чушките на Струма ми харесаха много. Семки имаше, но като ги накиснах да омекват те си изплуваха и ги изхвърлих с водата. На вкус са много вкусни мисля, че бяха 9бр. Зелевите листа ва Фрешона бяха около 12бр някъде и при мен бяха супер. Бързо ги навих като за пръв път и не бяха накъсани. Оставих 210лв. днес в Лидъл, но доста неща взех. На бележката имам нещо маркирано Блу ривър за 0.59лв. и идея нямам какво е. Ако някоя знае нека сподели. Може и аз да съм грабнала нещо и след всичкия пазар да не помня вече. Пилешко от бут взех, пил. филе, пуешко филе, сьомгова пъстърва, плешка, масло, пр. мляко..три пъти слизах до колата за багажа.

# 2 225
  • shumen
Листата на Фрешона не ги харесах.Имах много накъсани и надупчени.

# 2 226
На бележката имам нещо маркирано Блу ривър за 0.59лв. и идея нямам какво е. Ако някоя знае нека сподели.
Ей тази тука преди 3 дни се кьори безпомощно в една стара бележка с този прословут Блу ривър за 0.59 лв. и се ядоса безкрайно, че не се сеща. След няколко минути получи просветление: препарат за съдове е. Joy

# 2 227
Взех колелца за мебели 8 броя- от малките и от средните (тези които са със спирачка). Кои са по-хубави, ако някой има мнение и ги е пробвал? Лошото е, че така са опаковани, че трябва да се среже опаковката, за да се извадят, а без да се извадят как да се прецени добре...И срязана опаковка би ми било адски неудобно да връщам. Затова, моля, ако някой има мнение, нека сподели!
Майка ми прави зелевите сарми и каза, че имало надупчени или накъсани листа (не ме изчакала да се върна от пазар, решила сама да ги направи). Не съм ги видяла на вид- но на вкус ми бяха добре на мен.
Изкупили сте огледалата докато се чудя Stuck Out Tongue Winking Eye И възглавниците също. Имаше много намалено месо и малко народ. Свинска плешка във валутна опаковка за първи път забелязвам, едва от третия път осъзнах, че това е плешка (оглеждах се за кутии). И ликьорче Делукс забърсах Grinning
Шкафове за пералня май в началото на новата година ще има.
Десислава, учудвам се, че е имало с какво да замениш апреските...моите сиви ботушчета от миналата година (с цип) са супер здрави, дано и твоите Blush Поводи гледах и в Пепко вчера.
Находката ми от днес бяха накрайници за ултразвуковата четка- когато ги търсех и струваха 10 лв не ги видях, днес бяха в коша с последни бройки за 7 лв- как да не ги взема Sweat Smile

# 2 228
Аз пък нал' съм моГу работна и раннобудна мома, току-що направих кекс и баница с корите на родна стряха- тия с хималайска сол - ми по- съм доволна от корите в синя опаковка,лидлските- понеже правя вита баница- то повече от 1/3 от тавата остана празна Anguished. Остана ми и сирене и яйца. Не знам ония колко са , на тези пише 400 грама.

# 2 229
  • Мадрид / София
Корите, които аз взимам от Лидл за баница са 250гр - 5 бр кори вътре, но не знам дали са същите, които има при вас. На мен ми идват точно за тавичката, която имам.

# 2 230
Честита Коледа! Hug
Сините кори мисля, че са 500гр. Но по принцип, стандартно повечето видове кори са 400гр (Фамилия, Бела, Одрински и др.) На мен са ми ок на тавата. Вчера правих щрудел вместо тиквеник и сутринта баница, но с едни турски за баклава тънки - голям пакет ми стигна за двете печива.

# 2 231
.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 18:45 от teta75

# 2 232
  • Варна
Честита Коледа! Бъдете здрави!
Нямам търпение да ги опитам Joy

# 2 233
Здравейте
Весела Коледа и светли празници.
Получихме новата брошура но на нехранителните страници пише  ОТ неделя 27.12. Това някаква нова политика ли е вече и "от неделя" се има предвид неделя сутрин както зареждаха преди в понеделниците  или когато заредят в неделя( през деня или вечерта) .
Предварително благодаря !

# 2 234
Ако правилно си спомням, миналата година пак беше така около тези празници с брошурите. В текущата нещата дето иначе биха били от четвъртък, започват от сряда, не знам забелязали ли сте. И мисля че и миналата година се припокриха двете брошури с един ден по същия начин, заради празниците ги разместват така. Една от малкото вериги са (да не са и единствената), които дават почивен ден на служителите си на Коледа. И явно и брошурите разместват с по ден напред-назад покрай това, то иначе ще излезе че клиентите няма много кога да се възползват от намаленията в тях.

Общи условия

Активация на акаунт