Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 462
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 580
Пудовките от другата седмица по-хубави ли са от кауфландските, защото са по-скъпички?
Какво е това??
Ето такова нещо,но аз в брошурата не видях
Скрит текст:

# 2 581
  • София
В Лидл по принцип пудовките са от 5 и 10 кг и хубавото са им цената и нестандартните килограми. Обикновено са по 8, 12, 16, 32 кг... Минус е, че са по-обемни защото са пълни с пясък, а не са метални.

Някои писа, че има от ластиците - какви са разликите в двата комплакта?

# 2 582
Имам кауфландските същите килограми са 6 и 8, на вид ми изглеждат същите.

# 2 583
  • Козлодуй
Имам ластиците които са 3 вида с едни дръжки и имат възможност да се застъпят с врата и да се теглят имат такава джажа кото се застъпва с вратата Simple Smile

# 2 584
Седем пъти казвах- за последно влизам в Лидл тази година!! Оставих 100 лева снощи и днес пак  за последно!!! (взех И някаква бугаца от фризера,за печене, гръцка, дано е свестна?)Та- седем! пъти се сбогувах новогодишно! Седем пъти парите си (всичките) Cold Sweat оставих! Disappointed RelievedСедем  пъти лъгах се, че мога да живея без да те обичам ( пардон пазарувам) може и така да го опишем- Аз: "Сбогом, сбогом казах"!!! Лидл: "Щом така си решила ти,добреее еееее!!.".... Но го чувам( Лидл) че в момента, в който се заричам, че за последно влизам до 02.01,зад гърба ми да се киска ехидно и да казва: "Ти ти ти, Ти ти ти, Ти ти ти, моя любов !!!Ти ти ти Ти ти ти Ти ти ти, вечна любов!! Форум все ни свързва,форум ни дели; Малко тъжна е тази Наша обич нали,?!Ако аз заговоря,Ти отсреща мълчиш... И не мога да видя най-НЕНАСИТНИТЕ Bowtie очи.... Ако ти заговориш ,Аз не мога така ....   (И най- вече чувам това):"ТИ ЩЕ ДОЙДЕШ ТУК, АЗ ЗНАЯ! Нещо в мене днес боли! Най-далечно разстояние е туй което ни дели!!!! Рефрен:... Аз не искам такава - форумна любов!Аз те искам до мене kато тих благослов,Аз те искам до мене всеки ден, всеки час,Да си само с мене всеки миг, всеки миг!! Close

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:34 от Nil desperandum!

# 2 585
Ами то всеки ден по нещо, мда.....днес ходих за повод и бири. Набързо минах, за да не се изкушавам. Имаше народ

# 2 586
А този уред за коремни преси от новата брошура, помага ли (за упражненията)? Има ли смисъл да го купувам, или само ще се пречка? Аз мога горе-долу да си правя упражнения и без уред, но се чудя дали увеличава ефикасността.

# 2 587
  • София
А този уред за коремни преси от новата брошура, помага ли (за упражненията)? Има ли смисъл да го купувам, или само ще се пречка? Аз мога горе-долу да си правя упражнения и без уред, но се чудя дали увеличава ефикасността.

Точно обратното. Намалява ефективността защото изолира част от мускулите, които участват в упражнението.

# 2 588
  • София
Малко страничен въпрос: може ли от купешко кисело мляко да си направиш в къщи кисело мляко?

по-конкретно? да го ползваш за закваска или как?
Да, за закваска. И коя марка е най-добра?

Елби продава закваска за кисело мляко с бацили, това е същата тази която изнасят за Япония за киселото мляко Мейджи. Има ги във фирмените магазини на марката.

# 2 589
Този уред за коремни преси не знам как се ползва, но не изключвам да помага. Имам един друг, приличащ на арбалет (не от Лидл). Изобщо не му вярвах, притискаш го към коремните мускули и по указание тренировката е 3 минути на ден. За един месец ежедневни тренировки (направо силно казано, по-скоро на масаж прилича 😃) направих плочки. Много странно ми беше. Обаче развива също бицепс и трицепс, а това за жена не ми харесва и спрях да го ползвам.

# 2 590
  • Велико Търново
Този уред за коремни преси не знам как се ползва, но не изключвам да помага. Имам един друг, приличащ на арбалет (не от Лидл). Изобщо не му вярвах, притискаш го към коремните мускули и по указание тренировката е 3 минути на ден. За един месец ежедневни тренировки (направо силно казано, по-скоро на масаж прилича 😃) направих плочки. Много странно ми беше. Обаче развива също бицепс и трицепс, а това за жена не ми харесва и спрях да го ползвам.
Ехаааа! Прати, моля те, на Лс снимка кой е този вълшебен арбалет:) да се заемам да търся по света и у нас Simple Smile

# 2 591
А ще може ли да ни покажете този вълшебен арбалет?Не е често само вие да се разхождате с плочки на корема,а ние с тумбаци Joy JoyJoy.Жени сме трябва да си помагаме Joy.

# 2 592
E, Soul, ако не може снимка на плочките- може ли снимка на самия уред?

# 2 593
😂😂😂 Сега ще видя дали мога да го намеря в интернет, ако не - като стигна до него ще снимам. Снимка на плочките също може, но няма да я цитирате, че ще я трия (ако я кача изобщо 😄).

# 2 594
Много се издразних днес , писна ми от тъпите им лидлски/манговски номера ..Нали е -35% с Л+  на Cien??
еми скенира ми на касата i сега гледам в дигиталната бележка, НИКАКВА отстъпка няма!
Изтривам им гадното приложение.
Да кажа някой търсеше бурми/винтове/гайки?(простете невежеството ми) на Сточна гара има 4 вида сиви,зелени,сини и червени в кутии.

Общи условия

Активация на акаунт