Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 604
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 565
  • велико търново
Здравей те моля за съвет. Върнах детска нощна лампа. Реклама ция без касов бон. На 14.11 сега звънна х да питам къде е как во става? Казаха ми срещу касов бон ще ми върнат парите, но няма м. Не го намирам. Моля за съвет какво да правя?

# 2 566
  • Мадрид / София
Малко страничен въпрос: може ли от купешко кисело мляко да си направиш в къщи кисело мляко?

# 2 567
Искам да благодаря публично в темата на denyil за книжката с козинки!!!
🔝🤗Явно все от някъде могат да се покажат тези книжки, а уж изчерпани ...
Купуваш - разглеждаш 5 пъти с бебето, губи интерес и на другия месец я връщаш... Така се озовават разни неща от минали брошури по кошовете...
Чувала съм разговор и за инструмент от сорта - ще го взема, ще си свърша работата и го връщам...

Скрит текст:
моето бебе обича книжки и попаднали в неговите ръце не остават като нови, а тази, която получих е без драскотинка Wink
ей по тази има и следи от зъби, любима е

# 2 568
Малко страничен въпрос: може ли от купешко кисело мляко да си направиш в къщи кисело мляко?

Да, може. На мен като ми изядат домашното, квася с купено.

пс - О, Точната книжка е много хубава поредица. Много добър избор.

# 2 569

по-конкретно? да го ползваш за закваска или как?

# 2 570
  • Сф
Днес в Овча  Купел имаше фондю

# 2 571
  • София
Аз ползвам купешко кусело мляко за закваска на машината на ЛИДЛ. Взимам 1 препълнена пълна лъжица кисело мляко и го разбивам добре, слагам по малко във всяко от 7те бурканчета и доливам със прясно мляко на стайна темепература.  Пуксам вечерта и на сутринта имаш готово гъсто кисело мляко. Пробвала съм и с домашно краве и козе мляко и с купеко прясно мляко. После и него може да го ползваш за закваска няколко пъти.

# 2 572
Здравей те моля за съвет. Върнах детска нощна лампа. Реклама ция без касов бон. На 14.11 сега звънна х да питам къде е как во става? Казаха ми срещу касов бон ще ми върнат парите, но няма м. Не го намирам. Моля за съвет какво да правя?

Да не си я дала при рекламацията, когато е съставен протокола за нея. В него какво пише?

# 2 573
И аз направих един бърз пазар днес. Ходих до Ринг Мола,само дето не намерих как да влезна в подземния паркинг- въртях от единия вход,от към ИКЕА входа и се отказах. Викам то 11ч няма,работен ден,няма трафик ...няма да е толкова зле в Младост 2. Да бе - нямаше къде да паркирам,за това само врътнах през паркинга и отидох в Студентски. Там ,естествено половината неща ги забравих,че се наредих на касите 7-8 минути преди да ми изтече паркирането. Охраната ме гонеше с един Киндер, дето го забравих на касата. Бегом пеша на долния етаж да си сканирам билетчето ,че дава още 15мин. И най-накрая се набутах в асансьора и ядец- копчето за паркинга , го няма - откъртено Simple Smile Оставих количката и бегом на долния етаж да си го извикам от там. Младежът до мен направо му падна ченето, че му обясних и за 15 - те минити бонус и безпризорната количка.
Та така , като цяло успях да си взема мляко, едно тъмносиньо детско долнище, картофи,сокове ,3 буркана кисели краставички ,ядки ,пиле, 2 ликьора за мен си .Месо ММ категорично каза да не купувам, и взе от месарницата ( има много добре овкусени пържоли и пил.филе и си заслужава).

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 19:51 от paulieM

# 2 574
Пудовките от другата седмица по-хубави ли са от кауфландските, защото са по-скъпички?

# 2 575
Благо, хубава пудовка няма. Simple Smile

# 2 576
  • Мадрид / София

Да, за закваска. И коя марка е най-добра?

# 2 577
За марката е въпрос на вкус. Напр. мм обича по-кисело и навремето квасех с "Манастирско" и на по-висока температура на прясното мляко. Обаче детето не понася кисело и сега имам повече избор, последно квасих с Вършец. Пробвайте докато си нацелите кое отговаря на вашия вкус.

# 2 578
Пудовките от другата седмица по-хубави ли са от кауфландските, защото са по-скъпички?
Какво е това??

# 2 579

Да, за закваска. И коя марка е най-добра?

труден въпрос. елби, например. те държат закваските.

Общи условия

Активация на акаунт