Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 353
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 685
Гъбките са от три малки консерви...скоро бяха на оферта. Ама сега само 1 , че двете по коледа ръснах.

# 2 686
  • София
Ето и рецептата, мили момичета 😊

Нашата препоръчителна рецепта
Бисквитки с овесени ядки
Продукти за 2 тави:
200 г фини овесени ядки, 60 мл рапично олио, 50 мл вода, 2 яйца, 80 г захар, 40 г пшенично брашно, 1/2 ч. л. сода бикарбонат, 1 ч. л. мед, 1 щипка сол
Приготвяне:
Загрейте олиото в тиган. При непрекъснато бъркане добавете овесените ядки и водата. Загрейте ги докато добият леко кафяв цвят. Оставете ги да се охладят. В голяма купа разбийте на пяна яйцата, захарта, меда и солта. Смесете брашното и содата и ги разбъркайте със сместа от овесените ядки. С помощта на чаена лъжичка оформете малки кръгли порции върху покрита с хартия за печене тава и леко ги натиснете отгоре. Печете бисквитките в предварително загрята на 180°С с вентилатор фурна за около 5-7 минути.

Да ви е сладко!

# 2 687
  • Мадрид / София
Джолана с кожа когато е топъл ми е тежък за ядене. Оставям го да изстине и тогава го режа на фини резени и ми харесва доста. Въпреки това си има специфичен вкус. Пека го около 90 мин на 230•С обаче фурната не е домашна, а такава за печене на пилета в големите магазини (при нас). Кожата става хрупкава и вкусна. Мисля, че джоланите също имат някаква предварителна обработка (може би леко сварени).

# 2 688
Испанският врат стана мозък. Перфектен. С две кутийки сметана го залях. Около 1 кг беше парчето. Лично аз забележка към вкуса му нямам. 🙂

# 2 689
Точно и аз с тази информация идех, стана разкошно.😋
Скрит текст:

Весело изкарване на всички! 🎄🎉🥳🍾🥂

# 2 690
Абе, ма(да)ми, ще излезе, че мойто дупЕ верно е дефектно. След множество перипетии гащЯта с дантели са при мен и тъкмо си сложих едни червени да ми върви по ноти Новата година. Ами удобни са ми. Grinning
Хайде наздраве и със здраве на всички! Tada

# 2 691
Ее, аз нямам червени, цикламени дали ще свършат същата работа 🤔😎😸
Я виж на какво инфо поподнах, сменяй гащята 😸
Бикът е непретенциозен към тоалетите. Може да носите нещо, което вече имате в гардероба или да си ушиете костюм собственоръчно. Специално внимание трябва да се обърне на избора на цветовата схема на тоалета. В никакъв случай не трябва да се обличате в червено и каквото и да е ярко.
„Елиминирайте наситеното червено от цветовете на облеклото. Забравете като цяло за всички прекалено, ярки и контрастни тонове. Основните тонове са бяло, млечно, шампанско, бледорозово, бежово, слонова кост, нюд. Приложете същите правила и в избор на цвят за сервиране на масата“.
https://www.google.com/amp/s/www.actualno.com/amp/kak-pravilno-d … news_1520493.html

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 18:39 от Lemy

# 2 692
Последно- без червени гащи, така ли?

# 2 693
Аз сложих бели, за всеки случай 😀

# 2 694
Въх! Без гащи дали може... ThinkingJoy

# 2 695
  • На края на вселената!
Къде мога да прочета условията за връщане на стока?
В сайта им търсих, не намерих.  На 1 стр го видях. Искам по-официално

# 2 696
Въх! Без гащи дали може... ThinkingJoy
Най-добре даже!Днес бях в един лидъл в глухата провинция,имаше много нехранителни,които са отдавна изчерпани из Варна . Но нямаше бри от 7 лв,ма ще го преживеем.
Весело посрещане на новата,по-добра година!

# 2 697
  • софия
Да не мислиш, че информацията в първия пост сме си я съчинили в темата?
Че даже и линк към сайта има в първия пост, за да е "по-официално".
https://www.lidl.bg/polezno-info/obsluzhvane

# 2 698
  • На края на вселената!
Да не мислиш, че информацията в първия пост сме си я съчинили в темата?
Колко да я няма в сайта?
https://www.lidl.bg/polezno-info/obsluzhvane
Много благодаря 🥰,  рових в сайта, но не намерих.  Днес ми беше отказано връщане на хранителни продукти,  в срок, неразопаковани. Исках да видя защо написано при тях.

# 2 699
Може би касова бележка сте нямали?

Общи условия

Активация на акаунт