Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 369
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, някой вътрешен с инфо какво става с приложеинето? Или евентуално следящи от Лидъл?
Освен липсващите ми 4 броя бележки, от днес като вляза и след като отметна съгласие с политиките им, не ме допуска да продължа и ме изхвърля посотянно от профила ми. Изключително неприятно. Как може да се разгръща в такъв мащаб програма с толкова много дефицити, изумена съм.
При мен приложението си работи за сега,влизам и няма проблем,само една бележка до сега не ми се е появила, но имах хартиената и се регистрирах за ваучерите, не че  спечелих.
Няколко дни бях без телефон , после пак си влязох със профила на новият, няма проблем.
Изтрий и инсталирай наново ,дано си помниш паролите, мисля ,че се даваха някакви достъпи,ако не се дадат приложенията не работят както трябва.

# 91
Момичета, някой вътрешен с инфо какво става с приложеинето? Или евентуално следящи от Лидъл?
Освен липсващите ми 4 броя бележки, от днес като вляза и след като отметна съгласие с политиките им, не ме допуска да продължа и ме изхвърля посотянно от профила ми. Изключително неприятно. Как може да се разгръща в такъв мащаб програма с толкова много дефицити, изумена съм.
Вероятно трябва да ъпдейтнете, никой не може да знае какво устройство ползвате,на каква версия сте в момента. Вижте за ъпдейт.

# 92
  • Бургас
Не пазарувам често в магазина и не съм запозната . Вчера видях, че има много дървени играчки, а те май бяха от миналата брошура , нямаше цени , обаче и не взех , нямаха и червен етикет. В такъв случай щом са от миналата седмицата трябва ли да са на -30% или не е задължително ? Бяха си наредени по стилажите, не са били на едно място всички  ... Никой от персонала не успях да намеря и се ядосах и тръгнах ....
Намаляват се само единични бройки под 20лв. Това във всеки отделен филиал. А нещата от дадена тематична седмица си стоят докато не решат централно да ги намалят или не ги приберат обратно в склада. Та ядосването си е за Ваша сметка само Wink

Сушените сини сливи са си в редовния асортимент и стоят при ядките - това за някой, който не ги откриваше Wink

С приложението и аз нямам проблеми - всичко си е както обикновено.

Шоколад за пиене си бях взела от делукс нещата, но не съм във възторг хич. От по-евтиния, на прах, не шоколадовите перлички за топене. Честно казано, не знам какво съм очаквала от разтворим шоколад с карамел и сол, ама и стевия с аромат и вкус на карамел имам, и какао хубаво и сол, та идея нямам защо съм го взела Grinning Леко шоко с дъх на карамел - това е. Ще си го доизпия, ама пари на вятъра се оказа...

# 93
А кои са тези шоколадови перлички за топене ? Така си представям горещ шоколад - заготовка .
Да похваля най - евтиният там чай Горски плодове , който отбягвах точно заради цената . Оказа се по- добър за моя вкус от другият на Лорд Нелсън.  Че и 40 торбички . Хибискуса не ми бие толкова вкуса . Чуден.
Бяха сменили мястото на кондензираното мляко , неподсладено - та за малко изтръпнах . Много го тача за чай - кафе и т.н.

# 94
Ееее, наистина ли беконът е станал 22 лв./кг? Че това си е чиста наглост. Това е предимно сланина, както някой писа по-назад. Харесвах го заради чистия (сравнително) състав. Последно го гледах за 17 лв май. Наскоро търсих какви спортни уреди са пускали в началото на годината и попаднах на брошури от 2017, 2016 г.... Не е истина как скачат цените....

# 95
Ееее, наистина ли беконът е станал 22 лв./кг? Че това си е чиста наглост. Това е предимно сланина, както някой писа по-назад. Харесвах го заради чистия (сравнително) състав. Последно го гледах за 17 лв май. Наскоро търсих какви спортни уреди са пускали в началото на годината и попаднах на брошури от 2017, 2016 г.... Не е истина как скачат цените....
От лятото бекона си е на 22 лв . Поне края на юли - началото на август. За момент го обърках с тези пушени гърди , които винаги купувам . После си ги открих отдолу . Бекона мисля е на по- горен рафт .

# 96
От поне 3 години е с вдигната цена...

# 97
Що се ядосвате за глупости? Вземате нещото, сканирате го на скенера за стоката и виждате цената.

# 98
Здравейте! Този шоколад много ми хареса на мен, купих да опитам като беше намален:
От днешното пазаруване - Ананасът е хубав и голям, имаше Домати Кумато 500гр/3 лв., мандарините като за 1.99лв не бяха лоши, взехме. Купих от Прясното сирене, което показахте на цена 3.99лв/опаковка от 500гр. въпреки, че на етикета цената си беше редовната. Бургери за детето, че ги яде доста. Взех и замразени Калмари, Свински шницел/месо, както и кебапчета Стара планина смес - харесваме ги. ММ искаше цяло парче Контрафиле за пастърма да правим, обаче нямаше в два филиала и до третия не ми се ходеше.
Взех за проба Карамелизирани фъстъци - не очаквам много.
На обед правих на ученика Мини пици Салами - харесаха му, на мен също ми се сториха ок. Приличат ми на солен тарт, даже формата им е такава. Имат достатъчно плънка. В края на седмицата ще ходя за другите неща от Петък.

# 99
Момичета, благодаря ви за съветите относно проблема с приложението, приложих всичко написано на сайта на Лидъл, не стана, след което инсталирах на таблет, и там вече се появи бутон, за да продължа сле отметката за личните данни. Има проблем в приложението определено. Обсъдих с IT. Надявам се да се изчистят проблемите скоро.

# 100
  • София

Такова одеало имало ли е някога в Лидл и на каква цена горе -долу.
Скрит текст:

Да, погледни началото на предишната тема, тогава го издирвах аз и снимка съм пуснала. По спомен 25- 27лв струваше, страхотно е.

# 101

Такова одеало имало ли е някога в Лидл и на каква цена горе -долу.
Скрит текст:

Да, погледни началото на предишната тема, тогава го издирвах аз и снимка съм пуснала. По спомен 25- 27лв струваше, страхотно е.
Ох . Изтървала съм го явно .

# 102
  • Варна, Пловдив
Какви са тези картонени кутии, постоянно ли са в асортимента, и къде стоят?
От толкова отдавна не съм ходила в Лидл, че направо ми липсва, мм пазарува, а той върви с точен списък и никога не се връща с нещо допълнително. Мъжка му работа, какво ли съм изпуснала, по-добре да не зная. Добре, че сте вие да чета и актуализирам.

# 103
Що се ядосвате за глупости? Вземате нещото, сканирате го на скенера за стоката и виждате цената.
Ако има такъв... Grinning

# 104
Ако може подскажете къде стои обикновено този скенер, не съм го виждала.
Шоколадът Гренада и ние харесваме, мисля че преди време съм писала това.
Доволна съм от дългото олекотено яке с качулка (не вторите, които имаха мъхесто и се свалят качулките, а от предната им оферта за къси и дълги олекотени якета). За време като сега пак ми е добре с него и няма нужда от пуловери, само с тънка блуза ми топли достатъчно.
От коледния календар - формата която ползвам за отливки с гипсови фигурки, все се каня да ви покажа, ето нагледно:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт