Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 316
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 75
Тази седмица не съм посещавала Магазин, чакам петък

# 76
  • София
...............
Маскарпонето не е ли от петък на промоцена.

Бяха му свалили цената и имаше табелка "само сега" и аз купих 2 кутии. Държа го в хладилник, има дълъг срок на годност.

# 77
Добре, че е lidl плюс, та погледнах кога ми е било последното пазаруване - на 20.11. Мислех този петък да ходя но направих една поръчка онлайн, и май ще го оставя за другата седмица, евентуално. Чакам брошурата утре, за да видя ще има ли нещо което да ме заинтригува.

# 78
  • софия
Минах и взех ягоди. Миришат на ягоди. По-късно ще дам на мрънкалото да видим дали ще ги одобри.

# 79
...............

Бяха му свалили цената и имаше табелка "само сега" и аз купих 2 кутии. Държа го в хладилник, има дълъг срок на годност.

За днес става на въпрос нали, на каква цена беше.

# 80
  • София
...............

За днес става на въпрос нали, на каква цена беше.
Снощи пазарувах и беше на...на... 3 и нещо си лв./250г

# 81
  • Варна/Благоевград
Не пазарувам често в магазина и не съм запозната . Вчера видях, че има много дървени играчки, а те май бяха от миналата брошура , нямаше цени , обаче и не взех , нямаха и червен етикет. В такъв случай щом са от миналата седмицата трябва ли да са на -30% или не е задължително ? Бяха си наредени по стилажите, не са били на едно място всички  ... Никой от персонала не успях да намеря и се ядосах и тръгнах ....

# 82
  • Благоевград
Помните ли беконът, с хубавия състав и на цена от 12/13 лв на кг, който стана 22 лв на кг? Е, втора седмица седи с оранжев етикет 19.99 лв за кг и кашончето пак си е пълно. Явно се усетиха, че на тази безобразна цена няма кой да им го купува. Искрено се надявам да падне поне на 15 лв. и тогава ще си купувам редовно.

# 83
И аз ще започна да купувам отново, ако му свалят цената. След като я вдигнаха само веднъж съм взимала, не си струва.

Явно няма отзиви за шоколада за пиене, видах, че и преди е питано. Като го пробвам, ще дам.

# 84
Не пазарувам често в магазина и не съм запозната . Вчера видях, че има много дървени играчки, а те май бяха от миналата брошура , нямаше цени , обаче и не взех , нямаха и червен етикет. В такъв случай щом са от миналата седмицата трябва ли да са на -30% или не е задължително ? Бяха си наредени по стилажите, не са били на едно място всички  ... Никой от персонала не успях да намеря и се ядосах и тръгнах ....

Това да не са сливи, че да се развалят.

# 85
На редовни цени са си. Намаляват единични изостанали бройки обикновено.

# 86
Утре мисля да ида за яке и ботуши / но с тези коридори  трябва да ида в 11 часа и дано сваря нещо /.

Такова одеало имало ли е някога в Лидл и на каква цена горе -долу.
Скрит текст:

# 87
Момичета, някой вътрешен с инфо какво става с приложеинето? Или евентуално следящи от Лидъл?
Освен липсващите ми 4 броя бележки, от днес като вляза и след като отметна съгласие с политиките им, не ме допуска да продължа и ме изхвърля посотянно от профила ми. Изключително неприятно. Как може да се разгръща в такъв мащаб програма с толкова много дефицити, изумена съм.

# 88
От онзи бекон май само един път съм взимала, прекалено сланинест ми се вижда.

# 89
От онзи бекон май само един път съм взимала, прекалено сланинест ми се вижда.

Аз харесвам пушените гърди - които са около бекона . Сега са на  11 или 12 лв . Има и парчета с повече месо и по - малък брой сланина . Трябва да се огледа . Не ми оставят онзи странен вкус в устата като при повечето пушени меса.
 Тези пушени гърди си приличат на бекон и не виждам огромна разлика

Общи условия

Активация на акаунт