Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 608
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Що се ядосвате за глупости? Вземате нещото, сканирате го на скенера за стоката и виждате цената.
Ако има такъв... Grinning
Добре е ако е така, аз във филиала в който ходя, а той е от около година, не съм сварила скенера да работи.
А в другият който е стар филиал на 10 тина, въобще не съм видяла да има такъв.

# 106
При мен работи скенера. Има си.

# 107
И при мен има - до входа за персонала е.

# 108
Що се ядосвате за глупости? Вземате нещото, сканирате го на скенера за стоката и виждате цената.
Ако има такъв... Grinning
Добре е ако е така, аз във филиала в който ходя, а той е от около година, не съм сварила скенера да работи.
А в другият който е стар филиал на 10 тина, въобще не съм видяла да има такъв.
И аз това имах предвид, на някои места такава екзотика не са предвидили и си гадаем кое как. Simple Smile

# 109
При нас скенерът е между щанда с млечни на Родна и стряха щанда където редят промоционалните охладени храни. Има служебен изход там мисля (стоките зареждат от служебния вход където са им и тоалетните- той е точно на отсрещната стена- та явно има разлики във филиалите). За жалост, не винаги работи този скенер или не хваща на всички продукти....

# 110
Нашият е на същото място . Но там няма изход .
Помня в друг град се бях залетяла в същата посока да сканирам и не открих скенера.
Като цяло съм си свикнала в нашият магазин и във всеки друг се чувствам дискомфортно .
А откак разшириха нашият и в него не ми е толкоз уютно . Затова и не ходя толкова често . / Има нещо аутистично в мен явно - много ме дразни смяната на местата на определени продукти и да се лутам като муха без глава

# 111
Взех сьомга днес, филе, много ми хареса. Отдавна бях спряла да визмам, защото много често отвярям, а тя вмирисана. Не бях заглеждала, но днес видях и някаква с марината. Купих и ликьор най-накрая Simple Smile

Имате ли отзиви за наденичките от младо телешко? Не съм срещала да се коментират.

Не знам, какво беше това чудо днес, но толкова  етикети на грешни места не съм виждала никога. Почти на всички дрехи и чорапи.

# 112
Явно във всеки филиал е различно. Не твърдя на 100% , че навсякъде има ама аз рядко общувам с персонала. Последно една дама помолих да отвори кашона с бебешкия течен прах за пране. Не , че не можех и сама ама не обичам да отварям кашони, пакети и такива неща в магазините. Дори служителката ми благодари !

# 113
Взех сьомга днес, филе, много ми хареса. Отдавна бях спряла да визмам, защото много често отвярям, а тя вмирисана. Не бях заглеждала, но днес видях и някаква с марината. Купих и ликьор най-накрая Simple Smile

Имате ли отзиви за наденичките от младо телешко? Не съм срещала да се коментират.

Не знам, какво беше това чудо днес, но толкова  етикети на грешни места не съм виждала никога. Почти на всички дрехи и чорапи.
  Наденица от младо телешко харесвам . Но не знам дали е същата - в нормално черво е - не е тънка .

# 114
Идвам с въпрос за изварата ,която е на оферта с масленост 4.2 безсолна ли е? Търся някаква кремообразна и безсолна за детето и за десерти ,но тази в кофата от килограм ми идва много и търся алтернатива

# 115
Добър вечер Simple Smile
Долче, изключих да погледна за кашкавала, утре след обяд съм на смяна, ще му обърна внимание.
Относно приложението- миналата седмица получихме инфо да уведомяваме клиентите да се съгласят с нови условия на ползване. Ако не се отметнат ще имат проблем с пазаруването.
Чек прайз или скенери за проверка на цена би трябвало да има във всеки филиал.

# 116
Търтийн, а известно ли е какви са новите  условия с които се съгласяваме? Аз ги приех де, но не видях опция да прочета с какво точно се съгласявам... Grinning

# 117
Утре ще ходя точно за голямата бака извара и печен пипер ,кой беше без оцет?На Фрешона сме вземали и е кисел и отврАтен.

# 118
Търтийн, а известно ли е какви са новите  условия с които се съгласяваме? Аз ги приех де, но не видях опция да прочета с какво точно се съгласявам... Grinning
Аз също отметнах, даде ми сякаш да прочета нещо... но така и не се задълбочих Simple Smile

# 119
И аз така! Simple Smile

Иначе в петък мисля да ходя, все по-рядко ми се случва...

Общи условия

Активация на акаунт