Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 899
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 740
Здравейте!
Днес очаквах да има пистолет за горещ въздух, но още на обед и в трите магазина в Русе на Лидл нямаше.
Или са свършили бързо, или изобщо не са ги зареждали.
Ако някой има доброто желание да купи и да ми изпрати по куриер (за моя сметка разбира се куриерът), ще съм много благодарна!

# 1 741
Никой не ми отрази въпроса за въртящата четка за коса и си я взех днес. За тези, които се интересуват, пробвах я преди малко и на моята гъста и средно дълга коса, се справи доста прилично . Аз съм доволна за подранилия подарък от дядо Коледа.

# 1 742
  • Пловдив
Аз да ви питам, че сте опитни лидълки 🙂 По принцип в петък рано сутрин има ли навалица?

# 1 743
Вие нали похвалихте (май) ултразвуковата четка за зъби и аз си взех. Обаче сега малкото и то иска. Smile Та искам да ви попитам подходяща ли е за 7 годишно хлапе с падащи/клатещи се зъби?  Или продават и детски такива?
Скрит текст:
Всъщност аз бях купувала едни детски четки на батерии, но след 2-3 ремонта се отказах и ми върнаха парите. Нещо не излезнаха читави

# 1 744
Никой не ми отрази въпроса за въртящата четка за коса и си я взех днес. За тези, които се интересуват, пробвах я преди малко и на моята гъста и средно дълга коса, се справи доста прилично . Аз съм доволна за подранилия подарък от дядо Коледа.
Изправява ли само,или и масури прави?

# 1 745
Изправява ли само,или и масури прави?
Пробвах само приставката за изправяне, но към края прави лека чупка ако задържиш...

# 1 746
  • до най-прекрасния мъж
Малко ми е странно да предлагат уред, а да няма как да го ползваш.
Те са си цели серии със съвместими батерии. Ако имаш 1-2, а 5-6 подобни уреда, няма смисъл да плащаш и за 5 батерии... Има си винтоверти, ъглошлайфи и какво ли не.
Затова е по-добре да ги има и без батерия, който иска да си купува - на който не мса му нужни толкова - няма смисъл.
Да, да, аз знам, че са цели серии. И ние имаме няколко такива уреда и разбира се, само 1 зарядно и 2 батерии. Чудно ми е защо няма в брошурата отделно да се предлагат. Ако ги няма в някой филиал и си купуваш първи такъв уред, реално ти е неизползваем. Методите за поръчка също ги знам. Но си губи смисъла. Би следвало да ги има, пък който му трябват, да си купи. Който си има, ще си ползва неговите.

# 1 747
Frowning1

Много се чудих между нея и обикновената четка. И в крайна сметка си закупих обикновената. Въртящата четка успя ли да придаде обем на косата Ви? Да е бухнала в корените? Аз се опитах да постигна този ефект с обикновената четка, но ефектът беше краткотраен и бързо косата ми пак си слегна Frowning

# 1 748
Frowning1

Много се чудих между нея и обикновената четка. И в крайна сметка си закупих обикновената. Въртящата четка успя ли да придаде обем на косата Ви? Да е бухнала в корените? Аз се опитах да постигна този ефект с обикновената четка, но ефектът беше краткотраен и бързо косата ми пак си слегна Frowning
Косата ми е гъста и тежка и наистина придава обем, но е краткотраен. Но не съм слагала стилизиращи продукти и може би, ако се сложи лак, ще се задържи повече време.

# 1 749
Вие нали похвалихте (май) ултразвуковата четка за зъби и аз си взех. Обаче сега малкото и то иска. Smile Та искам да ви попитам подходяща ли е за 7 годишно хлапе с падащи/клатещи се зъби?  Или продават и детски такива?
Скрит текст:
Всъщност аз бях купувала едни детски четки на батерии, но след 2-3 ремонта се отказах и ми върнаха парите. Нещо не излезнаха читави
Зъболекарката ми каза,че не е подходяща за клатещи зъби и за хора с пейсмейкър

# 1 750
  • Стара Загора
Днес приятелят ми преди обед си взе перфоратора, който е от събота, а уж е предложение от СУПЕР СЪБОТА.

# 1 751
  • София
И каква е новата цена?
Аз пък да попитам кои домакински ръкавици обсъждате? По два чифта в опаковка, дълги и дебели, в различни цветове, на цена около 2 лева? Или става дума за кутии с много бройки, тънички и еднократни?
Аз питам за тези от 2 чифта.

# 1 752
и аз вчера питах, ама никой не отговори.
От предишни пускания помня само отрицателни мнения, ама не знам за коя точно беше, въртящата или не.
И аз търся нещо косощадящо Joy, но приглаждащо и изправящо. Ако попаднете, пишете. Grinning

Понитейл, въртящата изправя ли добре? Бързо ли става?

# 1 753
И аз все виждам, че тук таме се прокрадва въпрос във връзка с четките и съответно коментар, ноооо всякаш все нещо не ми е достатъчно инфото. Ако няма дама има въртящата се четка с горещ въздух може да сподели снимка след изсушаване с нея ?Simple Smile
  Благодаря на всички за отзивите за  фитнес гривната. Ще Ги задържа за момента, пък ако неща не е както трябва ще ги върна. Ии тъй като ги опаковах вече, някой който е тествал, може ми да ми каже дали индикира при входящ имейл ?Simple Smile

# 1 754
Почти съм убедена, че няма да успеете да намерите колелца за походните легла. На работа ползваме такива, купувани от различни места, но всичките са с еднакви колелца. Там им е слабото място и за съжаление като се счупи - няма оправяне. Изхвърлили сме сигурно десетина за последните 5 години - техниците ни мислиха какви ли не варианти, но нямат оправяне, а колелца никъде няма.

Общи условия

Активация на акаунт