Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 840
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 755
Препоръчайте хубаво червено вино, защото това с металната мрежичка го развалиха вече.
А кой е този кашкавал Наборъ, че на Йотови за нищо не става, не е кашкавал просто.
Мелник 55

# 1 756
Аз си купих мишка - чудесна е, светлорозова.

# 1 757
  • София
В момента предлагат ли праз лук в Лидл?

Никой не ми отрази въпроса за въртящата четка за коса и си я взех днес. ...
Всъщност аз лично писах и не бях единствената.
Беше писано и това, че накрайниците на предлаганата четка за зъби, не са съвместими с Филипс...
Признавам, няма начин да отговарям на едни и същи въпроси, в една и съща тема по повече от веднъж.

# 1 758
Тези банани на каква цена са, чета ви, че има бой за тях, пък днес не стигнах до Лидл.

# 1 759
  • СОФИЯ
1.29 лв.

# 1 760
Е чак бой за банани не видях. Даже около тях беше супер спокойно, към 11 ч, щях да ги подмина даже, но се сетих, че вкъщи са свършили.

# 1 761
При нас имаш бой, даже се учудих по-евтини ли са.

# 1 762
  • София
Някой питаше за маркерите, да пишат на дърво уникално! Страхотни са, аз взех от най-тънките.

# 1 763
Питах аз, ама за гел маркерите. Иначе другите творчески материали ги видях, че и взех някои, но понеже още е рано за разопаковане на къщичката и тези маркери, исках да знам какво да си приготвя за украсата.
Колкото до бананите- явно при нас вълната пазаруващи е минала по-рано, ама до тях никой нямаше, когато докато търсех друго ги забелязах. И по този повод, една виртуална почерпка от мен с бананово-бадемови бисквити, каквито правя, когато останат малко стари банани вкъщи:
Скрит текст:

Може и да не са най-красивите сладки, но пък стават за нула време.

# 1 764
  • София
А сгъваемото легло не може ли да се ползва без колелца?
И ние ползвахме години наред подобно за целогодишно спане.
Беше си стационарно, не сме го местили.

# 1 765
  • shumen
Май не може.
Аз банани взех,но при нас блъсканица нямаше.

# 1 766
Имало е и при нас погром и пунически войни за банани. Вече подозирам, че има една огромна маса българи, с които са били извършвани експерименти в стил "кучетата на Павлов". Фразата "промоция на банани" в писмен или устен вид предизвиква у тях първичен устрем за оцеляване и запасяване. Flushed
Имам кувертюр и огледалце, доволна. Blush

# 1 767
Чудех се какво съм забравила да ви кажа, и сега късно, ама все пак се сетих - някой питаше за срока на зехтина в тенекии- 31.07.2021 беше партидата в Младост 2.

# 1 768
Откакто има оферти/купони нещата в брошурите Се повтарят пред 2 седмици ( грубо казано). Има си и плюсове ама така реално си пълнят брошурите с едно и също. Сега очаквам, например, 4 пластовата тоалетна хартия, която беше с купон или оферта да излезе намалена.

# 1 769
И откакто има скреч карти само вафли,десерти,и т.н.се печелят.Да сложат плодове,зеленчуци,кафе .Ден през ден мляко с ориз и вафли...
Contempladora,ти и Фанфанито направо ме веселите Joy

Общи условия

Активация на акаунт