Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 793
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 770
Препоръчайте хубаво червено вино, защото това с металната мрежичка го развалиха вече.
А кой е този кашкавал Наборъ, че на Йотови за нищо не става, не е кашкавал просто.
Мелник 55

Фен съм му! Не съм по вината, особено червените, от които и от една чаша ме цепи глава...но от това и половин (и повечко) да изпия, не ме боли!...ся, да не го изкупите, ей!

# 1 771
  • София
Дори не знаех, че е имало драма с банани.... пазарувах около 13.00 имаше хора и много банани, никой не им обръщаше внимание. Взех една чепка, че от Лидъл най-много ми харесват.

На мен последно от скреч картите ми се падна млекце Скир, взех едно с ягода, но не съм го пробвала, другото което ми се пада са някакви гризини и десертчета.

# 1 772
JoyJoyJoy
Като казахте гризини /тук коректора ми слага някакви грузинци Grinning/ и ме подсетихте. Един път ми се хапваше от тия на salza, ама не можах да намеря в Лидл, освен техните. Ужасни са. А ММ каза, че стават и не били лоши. На всичкото отгоре на другия ден ми се паднаха същите от скреч картата и ме дояде, че платих редовната цена.
Имало е и при нас погром и пунически войни за банани. Вече подозирам, че има една огромна маса българи, с които са били извършвани експерименти в стил "кучетата на Павлов". Фразата "промоция на банани" в писмен или устен вид предизвиква у тях първичен устрем за оцеляване и запасяване. Flushed
Имам кувертюр и огледалце, доволна. Blush

# 1 773
  • Асеновград
А сгъваемото легло не може ли да се ползва без колелца?
И ние ползвахме години наред подобно за целогодишно спане.
Беше си стационарно, не сме го местили.
Не става без колелцата, краката без   тях стават ниски и в средата хлътва. 

За гел флумастерите, купувала съм отдавна, за мен това си си е мек пастел. Дребния ги свърши драскайки върху хартия. https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-hobi/gel-flumasteri/p47734 

Планирах да взема ултразвуковата четка за зъби, за да заменя детската на малкия, но предходните мнения ме поставиха в чуденка. А и докато се приберем в понеделник може да няма изобщо.

# 1 774
Ей , голяма каша с това приложение Л+
Скрит текст:
снощи към 1 , отварям да си активирам купоните за днес и виждам , че имам скреч карта със срок 10 дни ?!? , последно съм пазарувала миналия петък на 11 и тогава картата беше "опитай пак"( вчера се пробвахме по обед , но колите на паркинга бяха на два етажа ...и бързо подминахме).Реших , че съм се сдобила с чужда бел. незнайно как.Разгледах я сега и си викам - брей тоз човек има моите предпочитания , ама защо цените/отстъпките на някои неща са му като от преди, а не сегашните? ...Отгоре се мъдри дата 13.11... Бележката , която ми липсваше , се появи след месец и с награда кроасан !

# 1 775
Замразен бургер мога ли директно да0 пека на тиган или колко са размразявам?

# 1 776
  • Пловдив
За колела за леглото, може да погледнете в този магазин.https://balkanyug.bg/bg/mebelni-kolela/page/9

# 1 777
  • Пловдив
Замразен бургер мога ли директно да0 пека на тиган или колко са размразявам?
Аз направо пека, не размразявам.

# 1 778
В ранни зори пазарувах в Лидл на Раковски, празничната лудница вече се усеща. Купих всичко предвидено, ако някой се притеснява за шоколадите, да не се - има мноооооого Heart Eyes Заредих още с бадемово брашно, че знае ли се кога ще го махнат пак. Но по-важното! Вижте какво се е завърнало в асортимента
Скрит текст:
Както се вижда, цена все още няма, аз и не взех, но важното е, че пак е наличен.
Иначе вече са заредили от ошава, за който ви говорех, на Струмафруут. Има и два вида нови (поне за мен) фурми
Скрит текст:
Едните бяха 2 лв., другите под 5, май 4,69. Някой пробвал ли ги е? Кои са по-сочните? Имаше и на тяхната си марка, Алесто, с етикет ново стафиди, 200 гр. за 2 лв.

Морковите при нас са на 39 ст., та и от тях взех, че сигурно по половин кило на ден ядем.

# 1 779
Леле. Другата седмица най-много ме впечатлиха фурмите увити в бекон, че и 5лв. за 150 грама. Grinning
Признавам си, че за първи път виждам такава комбинация.
Даже може и сама да си направиш, и аз се замислям, и с малко козе сиренце:
https://www.bonapeti.bg/recepti/furmi-s-bekon-i-koze-sirene/
Сега видях че и Йованка е дала същата идея, на една вълна сме значи : ))

# 1 780
  • Бургас
JoyJoyJoy
Като казахте гризини /тук коректора ми слага някакви грузинци Grinning/ и ме подсетихте. Един път ми се хапваше от тия на salza, ама не можах да намеря в Лидл, освен техните. Ужасни са. А ММ каза, че стават и не били лоши. На всичкото отгоре на другия ден ми се паднаха същите от скреч картата и ме дояде, че платих редовната цена.
Ако става въпрос за бутер-панделките, защото само за тях се сещам да ги е имало като оферта от скреч-карта...се изненадвам. Това са единствените от този вид, които влизат у дома. И на salza и на всякакви други фирми, съдържанието е 20 реда всевъзможни неща (образно казано, не съм ги броила), които докато ги прочета, ме заболява главата. Лидълските са със 7 съставки - такива, които бих сложила и аз в домашна рецепта за соленки. И вкусът им е по-добър и всичко! Имаше и други хора в темата, които ги харесват, така че ако се пише за тях, наистина съм изненадана... Макар че вкусове всякакви де Wink

# 1 781
  • СОФИЯ
Вчера по обяд на Сточна гара имаше много банани и никакво бутане или огромно желание за купуване.
Ултразвукови четки за зъби обаче нямаше, само етикет и празно.

# 1 782
JoyJoyJoy
Ако става въпрос за бутер-панделките, защото само за тях се сещам да ги е имало като оферта от скреч-карта...се изненадвам. Това са единствените от този вид, които влизат у дома. И на salza и на всякакви други фирми, съдържанието е 20 реда всевъзможни неща (образно казано, не съм ги броила), които докато ги прочета, ме заболява главата. Лидълските са със 7 съставки - такива, които бих сложила и аз в домашна рецепта за соленки. И вкусът им е по-добър и всичко! Имаше и други хора в темата, които ги харесват, така че ако се пише за тях, наистина съм изненадана... Макар че вкусове всякакви де Wink
Мисля, че говори за едни други гризини  - падаха се по едно време от тези със семена отгоре.  Тях и аз не ги харесвам, така си замина купона Simple Smile.

# 1 783
Преди малко в Изток всеки втори пред мен беше с неотчетено намаление на касовия бон, бяха епични изяснявания - явно има някакъв казус със системата. Два пъти повече време прекарах на опашката, отколкото при стоките.

# 1 784
  • Бургас
Златенце, ако е така, може. И аз нещо не ги харесах тях, но имаше и добри мнения в темата. Но подобни пък не съм виждала на други фирми (което не значи, че просто не съм зальохана и не ги знам Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт