Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 278
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Днес минах през Лидл на "Самоковско шосе" За първи път влизам в този филиал. Нямаше много хора, то и как да има като е на най-голямото задръстване в София. При изостаналите от по-миналата седмица ел възглавнички, постелки видях едни масажори за вени/крака, на цена 99лв, ако не се лъжа. Приличаха на тези
Скрит текст:
Някой ги търсеше преди много, много време. Съжалявам, че не ги снимах, но бързах.
Взех си една пижама. Много ми хареса на бърза проба. Ще видя след като я изпера как ще е.

# 2 026
  • София
От тенджерите които не са в комплект, само две ли са? Искам 26 см, но такава има сжмо в комплекта...май.
Голямата колко висока е, може ли да измерите?
Да, две са тенджерите, които се продават отделно.
Голямата е висока 14см.

Сега съм с индукционни котлони. Вече е изпробвана новата тенджера, ок си е. Удобни са ми дръжките. Ако при следващото ходене има от малката, ще взема и една такава.

# 2 027
Благодаря. По-голяма ми трябва, но ще погледна и тази.

# 2 028
За първи път купих препарат на W5 за почистване на стъклокерамичен плот. Хубав ли е?

Не очаквай чудеса. За леко замърсяване е екстра. Факт е, че след почистване, спазвайки инструкциите, плочата лъсва. Но за стабилно омърлян плот си трябва търкане. Но пък аз избягвам да оплесквам, тъкмо за да не ми се налага сериозно чистене и поради тази причина го ползвам често.
Дънките ми харесаха - не са като клин, а гадните капсички ги отчоплих преди да ги изпера. Надявам се да се заличат следите от лепилото.

# 2 029
От тенджерите които не са в комплект, само две ли са? Искам 26 см, но такава има сжмо в комплекта...май.
Голямата колко висока е, може ли да измерите?
Да, две са тенджерите, които се продават отделно.
Голямата е висока 14см.

Сега съм с индукционни котлони. Вече е изпробвана новата тенджера, ок си е. Удобни са ми дръжките. Ако при следващото ходене има от малката, ще взема и една такава.
Нагряват ли се дръжките на тенджерите?

# 2 030
  • София
Момичета, някой случайно да е виждал в софийски Лидл останали Лед ленти с дистанционно - бяха ги пуснали може би преди месец, да не е и повече?
Благодаря! 😊

# 2 031
PPP, домакински ръкавици по два броя вчера имаше достатъчно заредени при нас, цената е 1,99 лв.

Олиото мисля е на завода в Карапелит, много е хубаво. Преди съм купувала от него. Вчера купих бутилката от 5л.

# 2 032
Маслото и при вас ли на касовата бележка излиза с редовна цена от 3,79 лв и после с "отстъпка" или "акция" и извадена цена?

# 2 033
Туршията от бамя е много солена за мен,но аз си ям безсолно.Мъжът ми яде ,яде и попадна на две ,за които каза"все едно жив гущер захапах".Отиде в коша.

# 2 034
Маслото и при вас ли на касовата бележка излиза с редовна цена от 3,79 лв и после с "отстъпка" или "акция" и извадена цена?
Да. Беше ми станало лошо като видях сметката. Чак накрая като натисна копчето са се приложат отстъпки се намали цената
Скрит текст:

# 2 035
  • shumen
Тази туршия и аз взех и я хвърлих.У дома никой не яде солено.

# 2 036
  • София
Тююю... няма рикота , кога пък изчезна,  а много ми трябва, нищо ще отпадне това , което бях решила да правя. Ще следя, ама може и да няма внос..

# 2 037
Единственото приложение на туршията е да се сложи в манджа гювеч и да не се соли с друга сол. Факт е, че е странна. Но любопитството ми надделя. Simple Smile

# 2 038
На Сточна гара беше пълно тази вечер със стока. Ходих към 21 часа, имаше хора, но поносимо. Яко напазарувах, даже се обадих на ММ да дойде да ме прибере Joy но основно глупости купих, де Joy

# 2 039
При нас маслото е със срок 7.01. Лидл, бул. Раковски.
И след срока нищо му няма. Скоро намерих в хладилника едно до септември, не беше развалено и стана на сладки. Лидл-ското масло никога не ми се е разваляло за разлика от други марки в срок на годност и мухъл като ги отворя.

Общи условия

Активация на акаунт