Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 263
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Замразена баница с тиква ядохме на  миналата Коледа.
Сега пак съм заредила 1 опаковка във фризера.
Виното в кутия - одобрих бялото и розето. Предполагам, че и червеното ще е добро като за цената си. Все ме е страх от него да не вдигна кръвно. Но у нас се пие само вино от кутия.

# 2 056
За шиатцу масажора чаках отговор около месец.Пак ми върнаха парите.
Еее, лошо! Дано не ми върнат парите и на мен. Искам си уреда. Добре е поне, че и при друг е имало по-дълго чакане. Ами, ще си чакам. А, пак да питам, някой губил ли си е протокола и правят ли проблем в такъв случай и има ли, как да докажа без него, че уредът е мой?
Нали си дала тел.номер мисля,че няма проблем и ако е с куриер никакъв.
Аз имах проблем с индукционен котлон 3 пъти връщах все нови ми пращаха и се разваляха , четвъртият беше с друга визия и все още работи.
Да ми върнат парите предложиха още на второто връщане,но аз си исках уреда.

# 2 057
  • Пловдив
Снощи към 17,30 такава опашка се виеше пред нашия м-н, че направих кръгом и обратно в малкото квартално.

# 2 058
  • София
Извинявам се, че така влитам в темата с въпрос, който със сигурност сте обсъждали...
Може ли само с дигитална бележка да се връща стока в тримесечния срок?
А за уредите може ли само с нея за 3 години гаранция?

# 2 059
  • София
Да, може. Но за всеки случай си я принтирай от приложението.
Все пак на тел. за 3 г. всичко може да му се случи.

# 2 060
  • София
Да, може. Но за всеки случай си я принтирай от приложението.
Все пак на тел. за 3 г. всичко може да му се случи.

За  какво ти е телефона.... данните се съхраняват он-лайн, инсталираш си  на новия приложението и бележките са си там, освен ако не знаеш с кой е-мейл си се регистрирал. Каква е файдата от електронни бележки, ако трябва да ги разпечаташ newsm78

# 2 061
Да, информацията се пази в акаунта, а не на устройството, смяната на телефона не би трябвало да е проблем.

# 2 062
Някой виждал ли е в Софийски лдл месомелачка.

# 2 063
  • Пеликания
Някой има ли каната за разпенване на мляко и ако може да сподели бъркалките сменят ли се въобще? Защото ако искам само затопляне на мляко пише, че трябва да е с бъркалката без пружината, но никъде не пише дали се сменя или не и малко се обърках.

# 2 064
  • Варна
За какво са ви тези кани, ако ще ги ползвате само за разпенване на мляко?
Купете си от Икея или от другаде ей такова миксерче, става чудна пяна за секунди.

# 2 065
  • Пеликания
Имам 2 такива, които се развалиха.

# 2 066
  • Варна
Имам 2 такива, които се развалиха.

Аз 3 имам, от различни места, работят си. Това Икейското го взех за 1.99лв, и да се развали не е болка за умиране.
Имам и френска преса, купена за тази цел - ами не ми е удобна.

П. П. Смени батериите на твоите, може би там е проблемът))

# 2 067
Вчера следобяд в Студентски имаше месомелачка, но дали все още има - не знам. Маслото, което взех от Младост 2 сутринта, е със срок на годност до края на годината. Бутнах го и аз във фризера. Взех от тези малките парти лампи за 8,99 и следобяд я върнах - не я харесаха децата. За съжаление от тази с кабел, за 9,99 нямаше вече ( имахме такава ,но  я подарихме и сега викам да пробваме безкабелните , но са слабички ). Та партито тази година , ще е без лампа . Чаках до сега и микрофона за караоке на малката за подарък, но така и не го пуснаха и трябваше да взема от другаде.
А някой може ли да ме светне, дали през телефона мога да прикачвам снимка, и да я скривам? Понякога , за някои неща, когато нещо се е изчерпало ми се задрасква в списъка с желани/за пазаруване продукти. Някой показвало ли му е, че нещо е налично като е сменял любим филиал?

# 2 068
  • София
Някой има ли каната за разпенване на мляко и ако може да сподели бъркалките сменят ли се въобще? Защото ако искам само затопляне на мляко пише, че трябва да е с бъркалката без пружината, но никъде не пише дали се сменя или не и малко се обърках.

Имам я, но винаги съм я пускала с разпенване. На капака е закачена втората бъркалка, тази която не разпенва, пробвайте с нея на 2ра или 3та степен.
Страшно съм доволна от тази кана, нищо общо с миксерчето от Икеа! Избираш си топло/студено мляко и гъста/рехава пяна, всичко с едно копче.

# 2 069
  • Под Слънцето
Идвам да питам за месомелачката-  с тези 350 вата не е ли слаба?
Майка ми я видяла в брошурата / все казвам на брата да не й мъкне на село брошури да разглежда/
и сега трябва да обиколя да я намеря. Или ще ме улесните за Варна - на къде да паля?

Общи условия

Активация на акаунт