Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 269
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 040
Когато се вложи в нещо вероятно е добро, обаче като го ядеш на филия, винаги като остават 40 дни и по-малко, просто ми кисели ужасно. Всякакъв "меркенбутер".

# 2 041
  • София
При нас маслото е със срок 7.01. Лидл, бул. Раковски.
И след срока нищо му няма. Скоро намерих в хладилника едно до септември, не беше развалено и стана на сладки. Лидл-ското масло никога не ми се е разваляло за разлика от други марки в срок на годност и мухъл като ги отворя.
+1. Много е хубаво маслото в Лидл и нищо му няма и след срока. Понеже купувам на по-голямо количество някои пакети ги държа във фризер, за всеки случай, но грешка до момента не съм имала.

# 2 042
И аз не съм попадала на лошо масло от Лидъл.

# 2 043
Рикота и при нас нямаше в неделя. Sad
Маслото е супер. Замразявала съм и аз, после и на филийка е хубаво, не съм усетила лош вкус.

# 2 044
  • до най-прекрасния мъж
Масло винаги съхранявам във фризера. Понеже, до преди година пътувах редовно до Турция и купувах килограми масло, свикнах да го съхранявам така. Изкарва без проблем 1 година замразено. Не дъха и не мирише лошо. Ако ще мажа филии, изкарвам колкото трябва и то се размразява за минути.
Сега купих 3 пакета Пилос. Яд ме е, че не взех повече, че ходих и събота, и неделя. Ама здраве да е.

# 2 045
  • Варна
И аз държа маслото във фризера...Направо се стреснах като ви прочетох да се притеснявате за срок на годност Grinning,че имам две президент с изтекъл срок октомври Grinning. Оня ден правих маслен форсек с такова и гаранция нищо му няма. Филии в къщи никой не яде тъй,че и размразено масло не държа никога.

# 2 046
Не се притеснявам лично аз за срока, а информирах вчера, за някой може да е от значение (за малки деца, други причини и пр).
Също държа масло във фризера, че да имам достатъчно, даже ползвам за готвене сега едно размразено Пилос, което е било до април- нищо му няма, лидълското е добро (за децата обаче вече предпочитам био маслото им, една идея по-хубаво ми е на вкус).

# 2 047
Маслото и при вас ли на касовата бележка излиза с редовна цена от 3,79 лв и после с "отстъпка" или "акция" и извадена цена?
Да. Беше ми станало лошо като видях сметката. Чак накрая като натисна копчето са се приложат отстъпки се намали цената
Скрит текст:
Кое е това масло? Не го намирам в брошурата или в приложението.

# 2 048
На първа страница на брошурата е. Пилос 82% масленост. С добра цена сега, за подобни.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 08:42 от fenyx

# 2 049
И аз държа във фризера. Предният път, като беше пак на хубава цена маслото на Пилос, бях заредила няколко бройки и точно ми стигна до тази промоция. Сега, като ви чета, се чудя дали да не взема още 2 примерно Grinning

Имате ли впечатления от замразената баница с тиква на Родна стряха? И виното в кутията на РС, червеното, как е?

# 2 050
Много са бързи лидъл,в неделя занесох метеоролога за рекламация,днес получавам смс,че ще ми възстановят сумата.

# 2 051
Браво! От моята яйцеварка няма и следа. След няколко дни става месец. Ако се обадя директно в "Бушона", мислите ли, че ще могат да ми дадат някаква информация? Миналия път за сешоара реагираха за 10 дни, а сега...

# 2 052
За шиатцу масажора чаках отговор около месец.Пак ми върнаха парите.

# 2 053
За шиатцу масажора чаках отговор около месец.Пак ми върнаха парите.
Еее, лошо! Дано не ми върнат парите и на мен. Искам си уреда. Добре е поне, че и при друг е имало по-дълго чакане. Ами, ще си чакам. А, пак да питам, някой губил ли си е протокола и правят ли проблем в такъв случай и има ли, как да докажа без него, че уредът е мой?

# 2 054
  • СОФИЯ
...
Имате ли впечатления от замразената баница с тиква на Родна стряха?  ...
Баница купих при предходното пускане, одобри се вкъщи, днес мисля да взема още една.

Общи условия

Активация на акаунт