Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 200
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 175
Купих масло в различни дни . И всичките са с годност до 28.01. бучнах във фризера. Сега остава да измисля какво да го правя Wink

# 2 176
Маслото върви за какво ли не за готвене. Смятам да направя едни котлети със запържване с масло и готвене със сметанов сос като на заешката рецепта, че обикновено това месо е сухо. Ама това понатам, ще експериментирам.
На първо време ще ползвам масло за карамелизиране на лук за една рецепта, за баници често ползвам (там заради щерката- био), с две думи- да върви по масло, ако не и по мед 😃.
Весело посрещане на празниците отсега още ви пожелавам!

# 2 177
Като ви чета за маслото и ми е мъка, аз кой знае кога ще мога да го ям, а го обичам много от дете. Харесвам лидлското и аз.

# 2 178
  • София
Аз утре ще ходя да връщам черните апрески. Много ме е яд, отвътре им се разкъса подплатата след 4 дни носене 😩 Чудя се да ги сменям ли за друг модел или да ми върнат парите..

# 2 179
Вероятно от напъването при обуване/събуване, тъй като са без цип. Вземи си друг модел, зимата едва сега настъпи. 😉

# 2 180
  • София
Да, точно от това е според мен. Ще видя утре какво е останало, дано има някой модел с цип. Взех и аз шампанско и чушки и спечелих 50% на чипс, който харесваме.

# 2 181
  • In transit
На мен пък ми трябва още един фризер. Отказвам да поддавам на изкушенията вече. То постоянно има нещо..по-скоро нещА. Anguished
На мен хладилник. Едва успях да навра последните купени неща в него...то нашето е лакомия вече. После мм само следи сроковете и вика "Това е спешно за ядене, срокът му е до утре." Joy

# 2 182
Ох бе девойки, разсмяхте ме : ))
Не случайно най-любимото нещо в новата кухня ми е огромният хладилник 😀 А докато се чудихме старият фризер къде да го разкараме, дойде короната, та го включихме и него. 🥴
Аз минах на онлайн пазаруване, но по навик ви наглеждам от време на време Simple Smile

# 2 183
Момичета,внимавайте с портокалите!
Един портокал ме изпрати в спешното за урбазон ☹

# 2 184
  • Велико Търново
Ох, само ние сме недохранени алкохолици в нас Simple Smile хладилника ни е вечно чист и свеж вътре, най много някоя мръвка да има.... Но шкафа с алкохол едва се затваря! За наша радост това е целогодишно Simple Smile

# 2 185
Преди малко взех от фурмите в тъмносиня опаковка Dates, в плик, ужасни, миришат на старо, а срокът на годност е 30.09.22г.
Грешка! Редактирам се, от Кауфланд са!

Те са ужасни тези Dates... Аз и пирон съм намирала вътре.

# 2 186
Мнения за машината за твърди плодове от идната седмица, май много отдавна не е пускана подобна Simple Smile семейството на мм иска да ни подари такъв уред, но на Филипс, пък аз някак не искам да се харчат толкова, а и съм фен на лидълските неща Simple Smile
 Относно апреските- тазгодишните сиво-сребристи си имат цип

# 2 187
  • софия
Момичета,внимавайте с портокалите!
Един портокал ме изпрати в спешното за урбазон ☹
Дано си добре 💚
Тази седмица имаше репортаж за пестицидите в цитрусите. В турските има в стотици пъти над допустимото.

# 2 188
Благодаря,Звънче,добре съм! В спешното ми разказаха за репортажа.

Весели празници!Бъдете здрави,и се пазете !:hugs:

# 2 189
Мнения за машината за твърди плодове от идната седмица, май много отдавна не е пускана подобна Simple Smile семейството на мм иска да ни подари такъв уред, но на Филипс, пък аз някак не искам да се харчат толкова, а и съм фен на лидълските неща Simple Smile
 Относно апреските- тазгодишните сиво-сребристи си имат цип

Аз имам отдавна, не я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт