Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 059
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 265
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и с вяра в доброто!
Да кажа за гел-маркерите - нали питах стават ли за дърво: според указанията в опаковката- да не се ползват за дърво, но въпреки това пробвах върху мебелите на една дървена къщичка- нямаше поражения от самата боя, но пък и не хващат прекалено добре. С лидълски акрилни бои и блестящите лак маркери (за дърво, пластмаса и стъкло) оцветих покрива на къщичката.
Дядо Коледа донесе на малчо и една лидълска ризка- може и леко умалена да е, че съм взела с няколко см над ръста на детето, а му е съвсем точна.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 23:30 от fenyx

# 2 266
Ние сме подарявали такъв динозавър. Бая ни псуваха после родителите Wink

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 11:19 от PeacockLove

# 2 267
Здравейте,
Първо Честита Коледа, здраве и късмет на всички!
Искам да помоля тук за съвет-купих ноември на дъщеря ми апрески, които за съжаление пускат и краката и стават мокри (сигурно само на мен се случва, защото знам,че всички са доволни). Днес обаче също забелязах,че и са скъсани отпред на шевовете при връзките, от шева е, не е механично. Та питането ми е мога ли да ги върна в Лидл, след като са вече носени и ако да да ги пера ли преди връщане, защото ми е неудобно да ги върна със следи от носене.

# 2 268
Не си само ти...Миналата година (ако не се лъжа) купих на дъщеря ми от ботушите и същата работа беше- краката на детето мокри, скъсани шевове по текстилната част, даже май и отдолу имаше цепнато/разлепено. Почистих ги добре с мокри кърпи, а после с влажна кърпа забърсах и ги върнах. Няколко пъти бяха носени. Взеха ги без проблем. После и' купих апрески от Декатлон и те са супер. Сдобихме се и с уредче за сушене на обувки- но определено лидълските ботуши на нас ни пропускаха, не беше от изпотяване (аз първите дни си мислех, че просто краката и' се потят, но с декатлонските ботуши не се случва същото- влажни да, но не и подгизнали!). Връщай смело!н:smile:

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 13:48 от dolce miele

# 2 269
  • София
Копие на бележка - важи ли за гаранция? Не, нали?

# 2 270
Това уредче за сушене на  обувки лидълско ли е?

# 2 271
Миланда,
Скрит текст:
не, от Т-маркет е. Марката е Henske. Ненавиждам този магазин, но съм изключително доволна от уредчето:

Това е кутията Blush

# 2 272
Кутиите с кристалите бяха 2 вида. Очевидно другите се копаят 🤣. Там поне както казвате има такива - макар и един. 😁 Тези трябва да си ги отгледаш 😂. Както и да е де. Те получиха и други подаръци та драмата не е голяма. Обаче баба им се оплаква, че сега няма да има кристални обици😆

# 2 273
Майко, какво беше в магазина.. майко мила!!! Много хора и стока. Но това, което искаше мъжът ми го нямаше.. взех салаюи- 3 бр за 5.70, които са от утре по принцип, но служителка каза , че може и от днес да взема.
Взех авокадо, прясно мляко, намалени кюфтета за бургер , луканки 3бр , масло..пак Wink

# 2 274
  • In transit
Брех, тъкмо влязох да се похваля, че по обед в нашия филиал имаше 10 човека и отлично зареден магазин. Имаше доста неща на 30% особено на месните регали.
Но много странно с голям зор успях да си стартирам приложението, нямаше покритие на нета, блокира приложението. Добре, че бях активирала купоните предварително и успях със сшкрийншот да мина. В момента, в който излязох от магазина и всичко тръгна. Все едно някой беше пуснал заглушител.

# 2 275
  • София
Аз в нашата Била нямам обхват. От самия магазин е.

# 2 276
  • София
milanda В магазини немски център гледах уред за сушене на обувки. Беше на много изгодна цена. Нещо подобно
Скрит текст:
Дори я намерих в сайта https://nemski-centar.com/aktsiya/Sushilnya-za-obuvki-elektriche … 8sm-60W?limit=100

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 15:36 от vanian

# 2 277
Dolche miele, много благодаря за бързия отговор. Ще се запъщам към Лидл тези дни.

# 2 278
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, ММ реши, че много му трябва Акумулаторният ударен винтоверт от днес. Ако някой види в или около Пловдив, свиркайте. Ще пробвам да пиша и на контактната форма, но едва ли да остане до вторник. Ако знаех, че го иска, щях да му кажа да идем рано да го вземе. В Тракия и на Менделеев няма.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 17:04 от blue.angel

# 2 279
  • София
Този Винтоверт хората го чакаха 30 мин преди да отворят магазините. Имаше по 8-9 бройки и се изкупуват мигновенно като всяка година. Ползват го професионално

Общи условия

Активация на акаунт