Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 998
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Как смятате утре дали и двете брошури важат, защото едната е до неделя - 27.12., а другата започва от неделя - 27.12. ?
днес ходих към 18 без нещо редяха стоките от утре.

Май само в София редят стоките по-късно, където и да съм ходила в 20.00 в неделя, не е имало нова стока.

Днес минах през Перник, на обяд, вече редяха стоките за утре.

Кой питаше как се затопля мляко без пяна на каната за разпенване, стана на 3та степен.

Днес пробвахме виното с мрежичката, голям бълвоч, ще връщам втората бутилка. Ей това мноооооого го харесвам, но от миналата година не са го пускали Sad

# 2 296
Честита Коледа ! Влизам да похваля намалените лакове за нокти  Флормар - 6 бр. за 5 лв. С едно намазване и нон стоп домакинска работа издържат пет дена - чак не мога да повярвам...
Сушилник за обувки ( Лидълски) имам от много години , но е друг тип - едни черни като сплеснати цилиндри , които се слагат в обувката , струваха около 11-12 лв., вършеха  работа  , когато големият ходеше на Бяло.

# 2 297
Докато сме на козметична вълна да похваля кърпите за лице Cien,хартиени в картонена кутия Изгодни са и около месец ги ползвам,плътни са и добре попиват.Също и маската с въглен,добре почиства лицето

# 2 298
Докато сме на козметична вълна да похваля кърпите за лице Cien,хартиени в картонена кутия Изгодни са и около месец ги ползвам,плътни са и добре попиват.
Много ги ползваме! Имаме във всяка стая. Природозащитниците няма да одобрят този мой пост, но аз много ги ползвам Simple Smile

# 2 299
В Дамските дънки на Лидл, на които пише че са с повишено съдържание на памук, има ли някакви примеси за еластичност ( примерно ликра).

# 2 300
Докато сме на козметична вълна да похваля кърпите за лице Cien,хартиени в картонена кутия Изгодни са и около месец ги ползвам,плътни са и добре попиват.Също и маската с въглен,добре почиства лицето
Бобчита, с въглена тъмносивата маска ли беше? Тази която и аз хвалех?

# 2 301
  • shumen
Маската с въглен е чудесна.Кърпи на Сиен взех и аз преди време и още ги ползваме.

# 2 302
  • Варна
В Дамските дънки на Лидл, на които пише че са с повишено съдържание на памук, има ли някакви примеси за еластичност ( примерно ликра).

Да,всичките са еластични поне тия,които имам. Имат Еластан по етикет.

# 2 303
Някой дали погледна детските панталонки. Дали са ватирани ?

# 2 304
Момичета, ММ реши, че много му трябва Акумулаторният ударен винтоверт от днес. Ако някой види в или около Пловдив, свиркайте. Ще пробвам да пиша и на контактната форма, но едва ли да остане до вторник. Ако знаех, че го иска, щях да му кажа да идем рано да го вземе. В Тракия и на Менделеев няма.
Честита Коледа !
Тази сутрин имаше 7 ударни винтоверта 99лв.В Лидъл Несебър и една акумулаторна бормашина.

# 2 305
Някой дали погледна детските панталонки. Дали са ватирани ?
След около час мисля да идем да ги видим, та ще кажа. На мен ми изглеждат ватирани.

# 2 306
Ваня А.моля да погледнеш и коментираш и дамските дънки !

# 2 307
Не знам колко ще съм обективна, не съм купувала от лидлските дънки никога.

# 2 308
  • Бургас
Честита Коледа, следващата брошура кога ще излезе на 31.12 или 4.01?

# 2 309
Как смятате утре дали и двете брошури важат, защото едната е до неделя - 27.12., а другата започва от неделя - 27.12. ?

И двете важат на практика...но малко се съмнявам да зареждат продукти от тая дето свършва днес...

Общи условия

Активация на акаунт