Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 989
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Бургас
Честита Коледа, следващата брошура кога ще излезе на 31.12 или 4.01?
пак да си задам въпроса, дано някой отговори

# 2 401
  • Пеликания
Честита Коледа, следващата брошура кога ще излезе на 31.12 или 4.01?
пак да си задам въпроса, дано някой отговори
Най-вероятно в сряда.

# 2 402
Кажете моля хубави луканки,суджуци ,филета и каквото ще да е мезе .На нас се падна честта да купим уиски и мезета за НГ Или да търся от другаде,месарницата от която купуваме днес не работи.А днес трябва да се вземат,понеже ще пътуваме.Та моля за мнение

# 2 403
  • В градината...
Кажете моля хубави луканки,суджуци ,филета и каквото ще да е мезе .На нас се падна честта да купим уиски и мезета за НГ Или да търся от другаде,месарницата от която купуваме днес не работи.А днес трябва да се вземат,понеже ще пътуваме.Та моля за мнение
За мен най-добрата е Смядовската луканка. Като подправки и вкус.

# 2 404
  • Велико Търново
Пилешките кюфтета са пълна отврат!!! За кебапчетата не мога да дам мнение, но кюфтетата са... Бляк!

# 2 405
класическите амарети не са ли бадемови?
Бадемови са.
Скрит текст:
Сега, не знам коя е по-по-най класическата рецепта, а да не говорим, че в Италия в различните региони май си имат и регионална рецепта за амарети (както почти за всяко нещо) Joy Обаче Гугъл казва, че амаретите се правят с mandorle и/или с armelline (mandorle di albicocca) (armelline- кайсиеви ядки; albicocca- кайсия; mandorle di albicocca- кайсиеви ядки; mandorle- бадеми), често и с двата вида ядки които имат специфична горчивина. На мен това ми харесва. Любимите ми които си купувах от Италия със сигурност имаха брашно от кайсиеви ядки- аз много го обичам. Heart Eyes Ето, даже доколкото виждам са само с брашно от кайсиеви ядки:
https://myspesa.net/collections/conad/products/amaretti-conad-vaschetta-200g
Съжалявам, ако съм подвела някого, но ще ми е интересно да видя и състава на лидълския продукт за амарети. Blush
На нас пилешките кебапчета са супер- мазнички са обаче (а не на всеки това му допада).
Бобчита, препоръчвам смядовската луканка на РС, 100 гр за 2,99 лв- за нас е уникална! Нарязана си е, страхотна! Heart

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 23:17 от dolce miele

# 2 406
Вече са изядени Simple Smile Прочетохме на етикета, че пише сорт Чери. На форма бяха леко продълговати картофчетата не много големи, но не и дребни. Обелени бяха червеникави, а на вкус не бях яла подобни, не приличат на картофи, а на кестени, много ми харесаха.
И на мен ми стана интересно, яла съм сладки, лилави, ама такива каквито описваш даже не съм виждала.
http://po-zdravidnes.com/%D0%9D%D0%BE%D0%B2+%D1%81%D0%BE%D1%80%D … fcZOTIlK3IFebINef
Може би са тези.
Сега като пуснах едно търсене в гугъл може и като Шери да се преведат. Както и да е, ще гледам вече а тях дано пак има Simple Smile

# 2 407
А като цена как бяха тези картофи?

# 2 408
Момичета и момчета, честита Коледа!)) Бъдете здрави и щастливи, много парични и много обичливи))
Влизам да похваля баницата с тиква на Родна стряха. Много хубава и на вкус, и всичко. Корите са вкусни, вътре не е много тиквата, но достатъчно, много вкусна ни беше и за цената си е супер за празника.Само я поръсих с малко пудра захар, като изстина.
Сърмички също бях взела на Родна стряха, бяха в картонена кутия и хич не бяха угледни. На витрината със сирената, млеката и такива неща беше. Страхотни сърмичките и те. Дори по-хубави от гръцките дето ги пускат. Много вкусно беше зеленцето, на всички харесаха. Чушките с боб сама правих, имах сухи от Пирот преди купувани и ги използвах, добре се представих.
Да се оплача от онези коледни смески с елхичката. Бях купила миналата година от два различни вида и тези останаха, та ги направих. Ама направо трагедия, изхвърлих ги, трудно ги направих с формичката, изгорих ги, а онези топчета щяха да ни счупят зъбите, разочароващо беше направо.
Бях взела патладжан с печени чушки в доматен сос в една пласмасова кутия. На мен не ми хареса, но другите бяха доволни.
Изварата стои нещастна в хладилника и само стене "погледни ме, направи ме, изяж ме", ама да има да взема, вече имам страх и ще чака.
Та това е.

# 2 409
Не разбрах от какво те е страх. Направи я на Снежанка с една краставица и готово. Аз последно ядох от изварата с кокос и бананче на закуска. А пък много кокос, малко извара и ванилия забърках на бонбони Simple Smile. Чудни станаха. Не зная как може да не я изразходите
Аз мога да направя 100 неща с нея, и сладки, и солени.

# 2 410
Хепи, ти можеш, ама Фанка не може. Само се мъчи, цапа, мие, накрая изхвърля, писна ми.

# 2 411
Как бе ,Фани?Смесваш с краставици пресни ли,от буркан ли,слагаш орехи и зехтин и готово .Копър мразя органически и не слагам .Тая извара много се харчи у нас.

# 2 412
Кажете моля хубави луканки,суджуци
Тези с бялата плесен, мисля, че са на Родна стряха.

# 2 413
Ако някой търси от детските кухни, в Търговище има 1бр (кутията беше леко скъсана).

# 2 414
Ние пък я правим на "снежанка" с броколи, също много добре върви. Всякакви чийзкейкове, бисквитени/бишкотвни торти... Катък, тирокафтери... За всичко става.

Общи условия

Активация на акаунт