Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 962
  • 2 749
  •   2
Отговори
# 2 385
Свекървата е купила, не знам кога, червени картофи сорт чери в мрежа, имате ли идея дали са в постоянния асортимент. Вчера ходихме за още, но нямаше точно такива. За първи път ям такива картофи, тези чери става дума, много бяха интересни, имаха вкус на кестени и леко сладнееха. Ние ги правихме варени за картофена салата и доста изядохме преди да стигнат до салатата, много бяха вкусни.
В Кауфланд имат постоянно червени картофи в мрежа...или бяха насипни. Ако ти е удобен магазинът, провери и там.

# 2 386
Аз съм купувала много пъти, но тези конкретно ме впечатлиха.

# 2 387
  • София
Хм, аромат на кайсия изобщо не усетих, аз взех от стандартния тип -амарето. Но определено не бих повторила дори за проба. Ако някой вземе да прави моля да сподели мнение, че ми е любопитно в моя телевизор ли е грешката. Аз по принцип орехови сладки обичам и с тая мисъл ги взех, че ще е нещо подобно. 🤷♀

# 2 388
  • София
Аз съм купувала много пъти, но тези конкретно ме впечатлиха.
Може ли снимка?

# 2 389
Вече са изядени Simple Smile Прочетохме на етикета, че пише сорт Чери. На форма бяха леко продълговати картофчетата не много големи, но не и дребни. Обелени бяха червеникави, а на вкус не бях яла подобни, не приличат на картофи, а на кестени, много ми харесаха.

# 2 390
класическите амарети не са ли бадемови?

# 2 391
Мнение за слушалките от 14,99 лв има ли някой?
Купих ги за сина си, но той ги подари на дъщеря ми. Много са малки и не са удобни за възрастен или тинейджър.
И аз ги взех, не мисля, че са малки. За цената си са добри.

# 2 392
  • София
класическите амарети не са ли бадемови?
Бадемови са.

# 2 393
Пускали са преди време от детските етажерки за играчки...някой сеща ли се колко са стрували и дали се намират налични все още  в някой Лидл?

# 2 394
45 лв, мисля.

# 2 395
Пускали са преди време от детските етажерки за играчки...някой сеща ли се колко са стрували и дали се намират налични все още  в някой Лидл?

Около 50 лв по спомен.

# 2 396
# 2 397
  • София
Вече са изядени Simple Smile Прочетохме на етикета, че пише сорт Чери. На форма бяха леко продълговати картофчетата не много големи, но не и дребни. Обелени бяха червеникави, а на вкус не бях яла подобни, не приличат на картофи, а на кестени, много ми харесаха.
И на мен ми стана интересно, яла съм сладки, лилави, ама такива каквито описваш даже не съм виждала.
http://po-zdravidnes.com/%D0%9D%D0%BE%D0%B2+%D1%81%D0%BE%D1%80%D … fcZOTIlK3IFebINef
Може би са тези.

# 2 398
Момичета, както споменах вече ше връщам фитнес гривните. мм обаче е изхвърлил опаковката на неговата. Дали биха я приели така?

Относно етажерките за играчки по спомен цената беше около 39лв- за едни по шарени. Преди месец и неща пускаха една със зимни мотиви в по неутрални тонове и сиви кошници и цената беше около 45-50лв.
 Преди доста време някой търсеше къща за кукли- днес видях поне 6 броя в К. Цената е 99лв

# 2 399
Момичета, имате ли отзиви от пилешките кюфтета и кебапчета, които са с купоните?

Общи условия

Активация на акаунт